تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 89 از 312 اولاول ... 397985868788899091929399139189 ... آخرآخر
نمايش نتايج 881 به 890 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ممنون بچه ها از راهنماییتون
    فیلم های ماتریکس هم هر 3 تا شو دیدم و از ماتریکس 1 بیشتر خوشم اومد.
    با ایمان همه چیز حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چجوری میشه ایمان آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگه غیر اینه که انسان تا چیزی رو حس نکنه نمیتونه ایمان بیاره ؟؟ من چجوری این ایمان رو تو خودم به وجود بیارم که بعد بتونم تقویتش کنم من چیزی درک یا حس نکردم تو زندگی

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

new_boys333 جان , در مورد احساس گناهكار بودنت و اين كه چجوري ايمان بياري...

جمله ي زيبايي رو اوشو ميگه ,
    تخم گل نيلوفر اگر تا ته لجن فرو نره , گلي به اون زيبايي در ميان لجن زار به وجود نمي آد.

تو نيازي به ايمان نداري . تو نيازي نداري به چيزي وابسته بشي و از طريق اون اقدام كني. تو تنها يك نظاره گري. مي بيني , تجربه خواهي كرد... اما خيره نميشي. به قول مولانا ....
    پيمانه شو .... پيمانه شو....

تا بعد.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان من الان مي تونم توي خواب هر چيزي رو كه قبل از خواب نگاه كردم يا بهش فكر كردم و ببينم ولي هيچ كاري نمي تونم بكنم مثلا دستهامو نمي تونم تكون بدم و غيره چه كار كنم حالا

داره خودمونی میشه yasamin_matin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون نایتمر
    اما
    کسی می دونه کتاب های میر داماد رو کجا می فرشند و موضوع کتاباش چیه و چند تا کتاب داره و اسم کتاباش چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط new_boys333
    ممنون بچه ها از راهنماییتون
    فیلم های ماتریکس هم هر 3 تا شو دیدم و از ماتریکس 1 بیشتر خوشم اومد.
    با ایمان همه چیز حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    چجوری میشه ایمان آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مگه غیر اینه که انسان تا چیزی رو حس نکنه نمیتونه ایمان بیاره ؟؟ من چجوری این ایمان رو تو خودم به وجود بیارم که بعد بتونم تقویتش کنم من چیزی درک یا حس نکردم تو زندگی

ميتوني يه كاري كني البته سخته اما موثره هركاري كه هواي نفست ميگه انجام بده شما انجام نده همه كارهاتا براي رضاي خدا انجام بده از خدا بخواه كه شما را براي خوش تربيت كنه تو روز ذكر خدا را زياد بگو حتي وقت راه رفتن

امتحان كن نماز اول وقت هم يادت نره
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

نایت مار عزیز اول که روش کف دست را خوندم فکر نمیکردم اینقدر سریع جواب بده اما دیدیم بچه ها دارن سریع جواب میگیرن
    منم می خوام امتحان کنم البنه یکم کردم اما زمانش را نمیدونم چند بار تو روز باشه وقت خواب هم میخواد

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط deer
    سلامzolgharnein جان هرچه زودتر بقيه ي مطلب رو هم بزار

چه خوب شد حداقل یکی از مطالبی که میزارم خوشش اومد

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام بچه ها عید شعبان را به همتون تبریک میگم مخصوصا مهدی جان که پیشدستی کرد

راستی منم دیروز اول تمرینات خلسه را انجام دادم و میخواستم به خارج شدن از بدنم فکر کنم اما نمیشد یکاری یاد گرفتم اونم اینه که یه هیچ چیزی نباید فکر کرد و فقط از رلکستون لذت ببرید بزارید فکرها بیان و برند نباید بهشون توجه کرد البته باید مواظب باشید خوابتون نبره میشه تو ذهنتون تصور یه محیط تاریکی را بکنید بعدش شروع کنید به یه شمع نگاه کنید احساس کنید نشستید روبروی شمع و به شعله زردش نگه میکنید طوری احساس کنید که مثل بیداری داره چشماتون را میزنه اینکار میتونه جلوی فکرهای دیگه را هم بگیره و ایجاد تمرکز خوبی کنه خلاصه بعد از اینکه اینکار را کردید و احساس کردید از فکرهای مزاحو خلاص شدید یه کاری کنیدروی قسمت بالای سرتون تمرکز کنید یعنی سه سانت بالی سرتون اون موقست که احساس میکنید دارید قوطه ور میشیداحساس میکنید توی بدنتون تکون میخورید من که سرم میخواد بترکه اما فعلا ادامه میدم اره میگفتم دیروز یکدفعه توی انجامم اینکار مثل اینکه شکه قلبی بهت بدن بدنم از کمر تا شد پنج سانت از زمین کنده شدم البته بدن فیزیکیم نه اینکه پرواز کنم کمرم در اثر شک انقباض از پشت تا شد خلاصه احساس کردم دارم سبک میشم صداهای خفیف وزوز شنیدم اما کار خراب شد ضربان قلبم رفت بالا نفسم سریع شد و حسابی حالم گرفته شد که نشد اون که باید میشد
    اینکار را من از خودم انجام دادم بجز اون اخرش که روی بالای سر تمرکز میکنیم خلاصه جواب میده اما سود وزیانش پای خودتون
    من که واقعا به سرم فشار میاد اما یک مقدار اولش اینطوری میشه مخصوصا موقع تمرکز روی بالای سرتون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

deer عزيز ميخواستم بگم ميدونيد چاكراي ششم قدرت واقعي كردن تخيلان ما و چيزايي كه از اونها وحشت داريم را داره حالا تصور كنيد وقت ريلكس و اون موقع كه داريد اين تمرينات را انجام ميديد چون خيلي بدن تلقين پذيره راحت با ترسيدن از موضوعي اون موضوع اتفاق ميوفته
    يه كاري كنيد اينبار سعي كنيد نترسيد اگه بازم دماغتون خون افتاد به نظر من ميتونه براتون خطرساز شه ميدونيد چيه من وقتي بعضي مطالب را ميخونم بعي يكسري اتفاقاتي را مشاهده ميكنم كه تا حدي به اون مربوط ميشه ميتونم به يه نتيجه گيري برسم كه بيشتر وقتها جواب ميده حالا ببين وقتي كه شما اينكار را ميكني چون براي خودم اتفاق افتاده كه فشار زيادي به سر وارد ميشه اگه اين خنريزي از ترس نباشه من احتمال ميدم كه از همون وارد شدن به رگها باشه و چون مويرگهاي دماغ ظريف هستند باعث پارگي اونه ميشه خودت فرض كن اگه خداي نكرده اين فشار زياد تر بشه چي ميشه
    پس اينبار سعي كن نترسي ببيني چي ميشه اگه شد و بازم علاقه داري سعي كن زير نظر يه شخص وارد انجام بدي يا حداقل به قول مهدي عزيز سعي كن ظرفيتت را بالا برري پله پله برو جلو
    اگه نوشته هاي اقاي مرسدس عزيز را خونده باشي ديدي كه گفتند اينكارها فشار زيادي به اعصاب وارد ميكنه
    موفق باشي از خدا كمك بخواه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نايتمر اسمت چيه و چند سال داري
    مرسدس اسمت چيه و چند سال داري
    دير اسمت چيه و چند سال داري
    ياسمين اسمت چيه و چند سال داري
    ذوالقرنين اسمت چيه و چند سال داري

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •