سلام متاسفانه باز هم همان مشكل![]()
سلام متاسفانه باز هم همان مشكل![]()
Gsm جان دوباره سلام.از بابت راهنمایت ممنونم.ولی من مشکل زیاد خاصی برام پیش نیومده فقط میخواستم ببینم که میشه رنگ فونت روی صفحه نمایش رو تقییر داد یا نه.صفحه نمایش خارجیش رو میگم.لازم به ذکر هستش که من برای تغیر زبان فونت خودت یعنی R252211LD_U_85.98.70R_Lang0033_reflash.shx رو دالود کردم و ریختم.اگه میشه مشکیش کرد به من خبر بده.
![]()
عزیزم شما یکبار با طریقه نصب usb رو .رو مموری کارت بزار بقیه درایور ها اینطوری نصب میشه
سلام عزیز.......
خواهش میکنم.......
راستش .. میدونی که از طریق گوشی اصلا نمیتونی....پس باید باز هم از طریق همون آموزش رنگ رو تغییر بدی...
راستش من خودم هم .. تاحالا اون آموزش رو کامل نخوندم.. و انجام ندادم.. اما میدونم راحته و سمیه عزیز هم خوب توضیح داده...
موفق باشی.. عزیز![]()
دوست عزيز سلام در صورت امكان كامل تر طريقه نصب رو توضيح بده
برخي از دوستان مي كن بايد گوشي توي وضعيت ديتا كانكشن باشد
و كليد * +# +و قرمز را با هم نگهداريم
لطفا كامل تر توضيح بده ممنون
عزیز.. اینکه برای .. بوت بالا آوردنه.....
![]()
یک سلام خدمت GSM و همه بچه های خوب کلوپ.
دیشب دوباره با یک مدل دیگه از فایل های فلش گوشیم رو فلش کردم همه چیز سالمه جز یک چیز که عجیبه:icon_mad: !!!
وقتی گوشی رو روشن میکنم به جای اینکه انیمیشن اولش لود بشه این پیغام رو میده که سیستمی هم هست.یعنی تا ok رو نزنیم وارد گوشی نمیشه.
(Motorola test unit active panic report and logging are enabled.Sms Will be sent when the phone panics.). لطفا راهنماییم کنید که این پیغام یعنی چی و از کجا میشه غیر فعالش کرد.
(((( راستی GSM عزیز اگه شد بگو چطوری میتونم رنگ فنت صفحه خارج رو عوض کنم منظورم اینه که شماره صفحه ای که سمیه آموزش داده بود رو به من بده.)))
TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.T
سلام سعید جان.... در پیغام برات توضیح دادم.. اگه بازم مشکلی داشتی... بگو..همینجا.. من در خدمتم....
از بابت راهنمایهات ممنونم.
با عرض سلام خدمت همه موتو دوستا مخصوصا GSM جان که همش براش درد سر داریم.
اگر زحمتی نیست میخواستم در مورد یکسری از فایلها ازتون اطلاعات بگیرم و بپرسم که هر فایل برای چه منظوری هست و چه تغییری در گوشی میده.
فایلها عبارتند از:
MXLP؟
Flexlash؟
ReFlash_Mlp؟
Reflash؟
Monster packs؟
از هر کی که میتونه اطلاعات به من بده تا علاوه بر اینکه هم به من آمزش داده باشه هم بقیه رو پیشاپیش تشکر میکنم مخصوصا از مدیر محترم GsM که تا حالا چه به من چه بجه های دیگه خیلی کمک کرده.
فردا صبح روز سال تحویل هست.امکان داره تا اول سال تحویل دیگه کانکت نشم که بتونم تبریک بگم.به خاطر همین گفتم الان بگم تا دیر نشده.سال نو همگی بچه های کلوپ مبارک باشه.امیدوارم سال گذشته سالی پر بار براتون بوده باشه و سال جدید پر بار تر از هر سال.اگه دوست داشتین اول سال تحویل هم برا خودتون دعا کند هم برای همه مریضها.برای جوونهایی که آرزو دارن تا به آرزوهاشون برسن.برای همه اونهایی که دستشون از دنیا کوتاهه و اگر دوست داشتین برای من حقیر که یک دنیا مشکلات دارمسال خوبی داشته باشید
سال نو مبارک
[B][/B![]()
HAPPY NEW YEAR
![]()
]
Last edited by saeid_hcc_3000; 20-03-2007 at 14:43.
سلام سعید جان....
اختیار داری وظیفمه....
ببین اینا رو ول کن .. بزار این طور برات بگم......![]()
ببین lp مخفف پک زبان که اگه غلط املای ازم نگیرین میشه lounguge pack ....خوب حالا 2 فایل هم داریم به اسم های flash &flex که اینا خودشون جدا 2 نوع....فلش محسوب میشن.. یعنی یا فلش می کنیم یا فلکس
حالاMonster packs چیه؟؟؟
تمام چیزایی که من در بالا گفتم.. همش تو اینه.. یعنی پک کامل.....
فکر کنم.... به طور مختصر ..گغته باشم جواب سوالت رو...
البته من که تا 3 هستم نت....![]()
ولی منم همین آرزو رو برای همه هموطن هام..... و شما.. عزیزان.....دارم....... و فرا رسیدن سال نو رو به همه عزیزان گلم تو این سایت و خصوصا برو بچ.. موتورولا تبریک میگم..... امید وارم سال خوب و پر برکتی برای همه عزیزان باشه.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)