بهترين راه براي اينكه با در بسته بتوني به آهنگ ها گوش بدي اينه كه. گوشيتون رو به كامپيوتر وصل كرده و با استفاده از برنامه motomidman روي برنامه ايتونز دابل كليك كرده و گزينه flipintensive رو انتخاب كنيد. با اين كار مشكلتون حل ميشه.
بهترين راه براي اينكه با در بسته بتوني به آهنگ ها گوش بدي اينه كه. گوشيتون رو به كامپيوتر وصل كرده و با استفاده از برنامه motomidman روي برنامه ايتونز دابل كليك كرده و گزينه flipintensive رو انتخاب كنيد. با اين كار مشكلتون حل ميشه.
سلام به همه دوستان
من چند وقت پیش گوشیمو فلش کردم با راهنمایی دوستان در همین سایت ولی الان فارسی نه میخونه نه مینویسه
چه جوری language pack پیدا و نصب کنم
ایا مشکل حل میشه؟؟؟؟
گوشيتون چيه عزيز؟
اگه به p30mob سر بزنيد ميتونيد پك هاي فارسي رو پيدا كنيد. اول p30mob عبارتwww و آخرش هم com رو اضافه كنيد. اگه به بخش موتو سر بزنيد ميتونيد مشكلتون رو رفع كنيد.
چنين چيزي در جايي كه شما گفتين وجود نداره
مطمئني كه اشتباه نكردي؟
گوشي V3i
دوسته عزیز شما کاری که آقا ناصر گفت انجام بدیم مشکلتون حل میشه..
من اين كارو كردم اما اينكار براي چي بود
راستي اونيكي گزينه چيكار ميكنند ؟
اگه ميشه يه توضيح مختر راجب برنامه بديد چون برنامه مفيدي به نظر ميرسه
يه درخواست ديگه من Itunes v3x را نصب كردم و الان باز نميشه
لطفا يكي Itunes v3i را هم بزاره ممنون
Last edited by golmohammadi; 27-12-2007 at 00:07.
در مورده این نرم افزار باید خوده آقا ناصر توضیح بدن چون من تجربه ای باش ندارم!
اما برایه itunes اینجا برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين پايين يه چيز هايي در اين مورد نوشتم. اگه p30mob بييايد ميتونيد در اين مورد چيز هاي ديگه اي هم ياد بگيريد.
در مورد برنامه هاي جاوا با استفاده از برنامه motomidman شما ميتونيد 6 حالت و ويژگي رو براي برنامه جاواي نصب شده به كار ببريد كه اين موارد عبارت اند از :
Background – flip insensitive – Resident – signed – CORElet – Protection
معمولا در اكثر برنامه هاي جاوا همه ي گزينه ها به غير از گزينه هاي CORElet و Protection براي انتخاب آزاد گذاشته شده اند. اين 2 گزينه فقط براي برنامه هاي جاوايي كه CORElet هستند آزاد گذاشته شده است.
همون طور كه ميدونيد برنامه هاي جاوا به دو شكل موجود هستند: 1- MIDElet كه يك برنامه ساده جاوا هست و براحتي از داخل گوشي قابل نصب و اجرا هست. 2- CORElet كه يك برنامه جاوا با يك سري از اطلاعات سيستمي هست كه به راحتي از داخل گوشي نصب نميشود و يا اگر نصب شود اجرا نميشود مثل برنامه هاي itune ، mediaviewer. براي نصب اين چنين برنامه هايي لازم هست كه شما كد گروپ 1 خود رو تغيير بديد كه براي اطلاعات بيشتر ميتونيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه كنيد.
و اما توضيح در مورد ويژگي هاي بالا:
حالت Backgrand در واقع حالتي هست كه اگه انتخاب بشه برنامه به صورت پنهان در پشت صحنه اجرا ميشه و معمولا برنامه هاي CORElet چنين ويژگي هايي رو دارند. مثلا برنامه itune كه يك برنامه موزيك پلير هست ميتونه پشت صحنه اجرا بشه بدون اينكه از آيكون برنامه خبري باشه كه براي برگشتن به حالت اوليه نيازمند يك كليد ميانبر هستيد ( همون طور كه در v3i ايتونز دار اينچنين هست البته با اندكي تفاوت ) تا برنامه رو صدا بزنيد در غير اين صورت برنامه در بك گراند اجرا ميشه و شما نميتونيد دوباره به برنامه وارد و يا از آن خارج شويد. در v3x كه كليد شورت كات (ميانبر ) غير فعال هست شما فقط ميتونيد با اعمال تغييرات در Seem اين گزينه رو فعال كنيد كه مبحث پيچيده اي هست. با اين تفاسير هيچ وقت در برنامه هاي جاوا از اين گزينه استفاده نكنيد مگر اينكه خود برنامه داراي چنين ويژگي باشد كه با تنظيمات خاصي بتونيد دوباره به برنامه دسترسي پيدا كنيد. كه معمولا توي Help برنامه به اين موضوع اشاره ميشه.
گزينه Signed و Resident هم زياد به درد نمي خورند و برنامه بايد خودش داراي چنين ويژگي باشه. اگر اين گزينه ها رو تيك بزنيد برنامه خراب ميشه و ديگه كار نميكنه.
بيشترين كاربرد مربوط به گزينه Filipinsensitive هست كه با تيك زدن اون ميتونيد برنامه ها رو با در بسته هم اجرا كنيد.
همون طور كه قبلا هم اشاره كردم گزينه CORElet و Protection براي برنامه هاي CORElet كاربرد دارند كه اگه برنامه ايي CORElet باشه اين گزينه به طور اتوماتيك تيك خواهد خورد. ( اگه نياز باشه بعدا در مورد نحوه نصب CORElet هم مطالبي رو عنوان ميكنم.)
براي اعمال تغييرات بالا در Attribute لازم هست كه برنامه motomidman رو باز كنيد و روي برنامه مورد نظر دابل كليك كنيد و از پنجره باز شده ويژگي مورد نظر رو انتخاب كنيد. و يا ميتونيد روي برنامه مورد نظر راست كليك كرده و گزينه Attribute رو انتخاب كنيد و حالت دلخواه رو تنظيم كنيد. اين از Attribute برنامه هاي جاوا!!
گوشيم v3xضمنا من طريقه نصب language pack بلد نيستم
اگر ميشه در مورد نصب اون توضيح بديد!!!
من mp براي فلش كردن را از سايت mod my motoگرفتم!!!!
البته لينكش از اقا تورج گرفتم
با نصب language pack فارسي مشكلي واسه mp فبلي پيش نمياد؟؟؟
نه دوست عزيز مشكلي پيش نمياد رختن پك فارسي هم مثل ريختن mp هست
موفق باشي اما فقط يادت باشه به نرم افزار rsd بريزيش ok
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)