تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 889 از 942 اولاول ... 389789839879885886887888889890891892893899939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله با اینترنته ولی اون لحظه چون text حجم کم داره فقط 1 ریل از حسابت کم میشه ولی این که میگم من اصلا شب خوابیدم صبح دیدم کم شده و قبل از خواب هم دیس کانک کردم و موجودی رو چک کردم 800 تومن بود تازه توی لوگ هم نگاه کردم هیچ تماسی برقرار نشده بود
    اگی کسی جوابی داره به من هم بده.دیشب داشتم موجودیمو چک میکردم 4600 تومن بود 1 دقیقه بعدش شد 4000. بعد از حدود 10 ثانیه شد 3700 و وقتی گوشی رو روشن و خاموش کردم شده بود 3600.در کمتر از 2 دقیقه هزار تومن پرید.در ضمن این برنامه هم که اون رفیقمون گفته بود نصب نیست. یه رفیق دیگه هم دیروز عصر 5000 تومن شارژ کرد امروز صبح موجودی صفر بود.این واقعان دزدی تو روز روشنه. هرچند که توی شبها رخ میده
    Last edited by younes_ysf; 04-03-2008 at 19:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه سیم کارت ایرانسل گرفتم ولی به اینترنت وصل نمیشه تمام تنظیماتم انجام دادم در ضمن گوشی من نوکیا n95 میباشد . لطفا" دوستان با تجربه راهنمایی کنند ( من ساکن شاهین شهر اصفهان میباشم)

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام به همگی !

همین الان که دارم براتون می نویسم ، اعتبارم تموم شده است ( 1 ریال ) که البته دو هفته پیش تموم شد !
    همین الان که دارم براتون می نویسم از اینترنت ایرانسل دارم استفاده می کنم .
    الان خیلی وقته که اینترنت ایرانسل حتی یک ریال هم از اعتبارم کم نمی کنه !
    کسی می دونه دلیلش چیه ؟

نمونش اینه که دیشب من فقط حدود 35 مگا بایت با اینترنت ایرانسل فقط صفحه ی وب دیدم و چیزی دانلود نکردم !!!!

یه احساس بدی در این مورد دارم ...

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

سلام به همگی !

همین الان که دارم براتون می نویسم ، اعتبارم تموم شده است ( 1 ریال ) که البته دو هفته پیش تموم شد !
    کسی می دونه دلیلش چیه ؟

نمونش اینه که دیشب من فقط حدود 35 مگا بایت با اینترنت ایرانسل فقط صفحه ی وب دیدم و چیزی دانلود نکردم !!!!

اگه سیم کارت رو تازه خریده باشی اولش همینجوریه تا میتونی دان کن عزیز

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام به همگی !

کسی می دونه دلیلش چیه ؟

عوض اینکه احساس خوبی داشته باشی احساس بد داری؟
    عجبا خدا بده شانس. نه من که 3 ماه اینترنتم قطعه نه به شوما که مفته

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی !

کسی می دونه دلیلش چیه ؟

کاش من هم این احساس بد شما رو داشتم. واقعا یه همچین احساس بدی خیلی خوبه

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واقعا نمي دونم در مورد ايرانسل چي بگم!
    براي اينكه هزينه موبايل خانومم كنترل شده باشه براش يه ايرانسل گرفتم (حدود 4 روز پيش) و براش يه شارژ 5 تومني هم گرفتم و اضافه كردم. اول گوشي رو روشن كردم و يه تك زنگ زدم كه تستش كنيم! بعد خاموش كردم و گذاشتمش كنار. وقتي كه روشن كردم يدفه ديدم 4000 تومن اعتبارم پريده. يعني شده بود حدود 5600 يه ساعت ديگه چك كردم ديدم شده 2 هزار تومن!!! با اينكه خانوم بيچاره من هنوز سيم كارت به دستش نرسيده بود كه بخواد زنگ بزنه. نميدونم اسم اينو چي بذارم از يه ور يه نفر مفتي استفاده ميكنه و از يه طرف ديگه براي ما اينطوري.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

واقعا نمي دونم در مورد ايرانسل چي بگم!
    براي اينكه هزينه موبايل خانومم كنترل شده باشه براش يه ايرانسل گرفتم (حدود 4 روز پيش) و براش يه شارژ 5 تومني هم گرفتم و اضافه كردم. اول گوشي رو روشن كردم و يه تك زنگ زدم كه تستش كنيم! بعد خاموش كردم و گذاشتمش كنار. وقتي كه روشن كردم يدفه ديدم 4000 تومن اعتبارم پريده. يعني شده بود حدود 5600 يه ساعت ديگه چك كردم ديدم شده 2 هزار تومن!!! با اينكه خانوم بيچاره من هنوز سيم كارت به دستش نرسيده بود كه بخواد زنگ بزنه. نميدونم اسم اينو چي بذارم از يه ور يه نفر مفتي استفاده ميكنه و از يه طرف ديگه براي ما اينطوري.
    عجب!!!!!!!!!!!!
    چه چيزايي كه من توي اين تاپيك نشنيدم.
    اين سيستم حسابداري ايرانسل ديگه شورش رو آورده.
    شما يه زنگ بزن 130 و مشكل رو بگو تا برات حل كنن.
    يكي ديگه از دوستام همينجوري شده بود تقريبا،البته اون دائمي داشت،زنگ زد و اونا مشكلش رو حل كردن.

داره خودمونی میشه jtiran2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ایران

2

کسی جواب منو نداد نکنه بلد نیستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

تبليغات ايرانسل : با صداي رسا بخونيدش

شونصدمین جشنواره ایرانسل در قلی آباد خرمن دشت. از 1 فروردین لغایت 29 اسفند هر سال ، با خرید هر سیم کارت ایرانسل هفتاد سیم کارت اعتباری جایزه بگیرید. همه روزه از ساعت 1 نصف شب تا 2 ظهر و از 2 ظهر تا 1 نصف شب. شما می توانید با پرداخت سالیانه مفت هزار ریال از کلیه خدمات ایرانسل برخوردار شوید.
    - یک بار دیگر، هزارمین جشنواره ایرانسل به مناسبت روز کفتر برگزار می شود. از علاقه مندان به خرید سیم کارت و جمع کردن سیم کارت های خود در کلکسیون دعوت می شود، تا با خرید هر سیم کارت ایرانسل بی نهایت سیم کارت اعتباری ایرانسل در یافت کنند. نگران نباشید ما با استفاده از چند دستگاه کامیون و 10 تن سیم کارت های جایزه را در حیاط خانه تان خالی خواهیم کرد.
    - ایرانسل هدیه می دهد . از کی تا حالا ؟ از وقتی ایرانسل اومده. بزرگترین جشنواره ایرانسل در قاره آفریقا. بدون خرید هیچ گونه سیم کارت جایزه بگیرید. ایرانسل بگیرید. ایرانسل جایزه می دهد. ایرانسل هدیه می دهد.
    - سیم کارت ویژه ایرانسل به مناسبت روز بزرگداشت مقام گورخر خال خالی، عرضه شد. با جایزه گرفتن ده سیم کارت ایرانسل نهصد و پنجاه و هشت سیم کارت ویژه دیگر ایرانسل جایزه بگیرید. سیم کارت های ما را می توانید از آدامس فروش ها، دست فروش ها، و گل فروش های سر چهار راه تهیه کنید.
    - با خرید هر سیم کارت ایرانسل شصت دستگاه تلویزیون رنگی، پنجاه خودروی پژو 206 ، 900 فقره وام ازدواج، و هزاران هزار سیم کارت اعتباری دیگر جایزه ببرید.
    - سیم کارت یک بار مصرف و بهداشتی ایرانسل به بازار آمد. این سیم کارت ها را بعد از هر بار استفاده بشکنید و دور بریزید. و سیم کارت دیگری با میلیونها جایزه ارزنده و نفیس دیگر جایزه بگیرید.
    استخر سیم کارت ایرانسل افتتاح شد. شما می توانید در این استخر که از سیم کارت پر شده است، شنا کنید و به از هر کجا به کجای ایران فقط دقیقه ای هفتصد میلیون تومان تماس بگیرید.
    - و باز هم شما می توانید شماره دلخواه خود را انتخاب کنید...
    - مهلت جشنواره تمدید شد...
    - جون مادراتون بیاین هدیه بگیرید...
    - تو رو خدا جایزه بگیرید...
    و سرانجام ایرانسل به عنوان نیکوکارترین خط موبایل لقب نیکیسل را گرفت. چندی بعد این شرکت به دلیل تولید بیش از حد سیم کارت در شرکت خفه شد و ترکید، و سراسر جهان باران سیم کارت بر سر مردم نازل شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •