تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 889 از 983 اولاول ... 389789839879885886887888889890891892893899939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

داره خودمونی میشه black_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوستان
    از اوونجایی که تعداد صفحات این تاپیک خیلی زیاده و من نتونستم حمشونو بخونم... این سوالو اینجا می پرسم.

چند وقتی هست دنباله برنامه ای هستم که بشه باهاش Background کانتر رو عوض کنی.
    من از دوستام شنیده بودم یه برنامه هست که می یاد یکس رو به 9 قسمت تبدیل می کنه بعد کنار هم قرار می ده و Background تغییر می کنه.

می خواستم ببینم کسی این برنامه رو نداره؟؟

ممنون

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوستان
    از اوونجایی که تعداد صفحات این تاپیک خیلی زیاده و من نتونستم حمشونو بخونم... این سوالو اینجا می پرسم.

چند وقتی هست دنباله برنامه ای هستم که بشه باهاش Background کانتر رو عوض کنی.
    من از دوستام شنیده بودم یه برنامه هست که می یاد یکس رو به 9 قسمت تبدیل می کنه بعد کنار هم قرار می ده و Background تغییر می کنه.

می خواستم ببینم کسی این برنامه رو نداره؟؟

ممنون
    برنامه cs background changer اینکارو میکنه
    یه عکس بهش میدی خودش به چند تیکه واسه کانتر تبدیل میکنه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام

من برنامه command menu editor 2.1 رو نصب کردم ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم و میخوام منو بسازم برنامه کرش میکنه

گفتم شاید برنامه که گرفتم مشکل داره از چند جای دیگه دانلود کردم باز برنامه کرش میکنه کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
    من که مشکلی ندارم
    اینو دانلود کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوباره اقا خدایی هرکسی که یه ورژن کانتر رو دانلود کرده و حالا باهاش انلاین بازی میکنه با پچ هاش بزاره خداوکیلی ماهم استفاده کنیم بخدا دیونه شدم . یه کانتر 1.6 دانلود کردم هر گونه پچ و انتی چت رو بگین نصب کردم نمیشه .!!!! دوتا کانتر سرس نصب کردم یکی که خودم داشتم هر پچی که توی انجمن ها بودش نصب کردم بازم هنگام کانکت میگه ورژنش قدیمیه . !! یه دونه از سایت اسان دانلود گردفتم 2 گیگ بودش اکسترانتش کردم شد 5 گیگ !! نصبش کردم موقع کانکت میگه این کانتر ورژنش بالا هسش سرور با این ورژن ابدیت نشده خدایی یه دوتا لینک درست که خودتون تست کردین و بازی میکنید با یه ایپی که با اون ورژن هماهنگ باشه بزارین خیلی دمتون گرمه مرسی. ببخشی یه تومار شد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من میخوام آخرین نسخه آنتی چت رو نصب کنم یه صفحه سیاه میاد و میره و نصب نمیشه !!! چیکارش کنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خازن

پيش فرض

سلام.میشه چندتا سرور با پینگ خوب معرفی کنید؟

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام دوباره اقا خدایی هرکسی که یه ورژن کانتر رو دانلود کرده و حالا باهاش انلاین بازی میکنه با پچ هاش بزاره خداوکیلی ماهم استفاده کنیم بخدا دیونه شدم . یه کانتر 1.6 دانلود کردم هر گونه پچ و انتی چت رو بگین نصب کردم نمیشه .!!!! دوتا کانتر سرس نصب کردم یکی که خودم داشتم هر پچی که توی انجمن ها بودش نصب کردم بازم هنگام کانکت میگه ورژنش قدیمیه . !! یه دونه از سایت اسان دانلود گردفتم 2 گیگ بودش اکسترانتش کردم شد 5 گیگ !! نصبش کردم موقع کانکت میگه این کانتر ورژنش بالا هسش سرور با این ورژن ابدیت نشده خدایی یه دوتا لینک درست که خودتون تست کردین و بازی میکنید با یه ایپی که با اون ورژن هماهنگ باشه بزارین خیلی دمتون گرمه مرسی. ببخشی یه تومار شد .
    داداش کلا نسخه ها رو با هم ادغام کردی رفت

نسخه معروف و قدیمی کانتر نسخه 1.6 هست که کل بحث ما هم سر همین نسخه هست
    شما از لینک های صفحه اول استفاده کن یک نسخه اصلی و یک پچ 23 دانلود کن و به ترتیب نصب کن. پچ هم باید دقیقا تو پوشه اصلی کانتر نصب بشه اگر ازت ادرس خواست محل نصب رو بهش بده

سورس و نسخه جدید 2011 کانتر به اندازه 1.6 طرفدار ندارن
    نسخه ها رو که نصب کردید میرید تو گیم تو بخش find server > Favourite و ای پی سرور اضافه میکنید

انجام بدید مشکلی بود بگید

من میخوام آخرین نسخه آنتی چت رو نصب کنم یه صفحه سیاه میاد و میره و نصب نمیشه !!! چیکارش کنم ؟
    تا حالا ندیدم تو نصب انتی چیت مشکل باشه...
    شما اخرین نسخه sxe رو از سایت خودش بگیر sxe-injected.com و با اجازه ادمینی نصبش کن یعنی اگر تو ویندوز سون هستی باید run as admin کنی

اگر فایروال هم داری باید sxe رو تو لیست سفیدش وارد کنی تا دسترسی کامل به نت داشته باشه

تست کنید مشکل بود بگید

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

سلام.میشه چندتا سرور با پینگ خوب معرفی کنید؟
    سرور های اسیاگیم و ایران استرایک رو اد کنید
    سرچ بزنید و ای پی ها رو از سایت های خودشون بردارید

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بخاطر پچ بازی هست
    نسخه eswc رو دانلود کنید بهترین نسخه هست
    رفیق اشتباه میکنی eswc پروتوکل 48 هست یعنی لن اینی که ما انلاین بازی میکنیم 47 هست و خیلـــی با اون فرق داره!

لطفا راهنمایی اشتباه نکنید

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

رفیق اشتباه میکنی eswc پروتوکل 48 هست یعنی لن اینی که ما انلاین بازی میکنیم 47 هست و خیلـــی با اون فرق داره!

لطفا راهنمایی اشتباه نکنید
    حرف من و اون طرفی که بهش جواب دادم اصلا ربطی به پروتکل و آنلاین نداشت آ

دوست ما گفت که چیکار کنم که وقتی بمب میکاریم زمان متوقف بشه و منم گفتم که پچ بازیش مشکل داره و eswc رو نصب کنه

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

داداش جواب گمراه کننده فرقی با جواب اشتباه نداره

خب شما هم گفتی بره Eswc بگیره تا اون مشکل حل بشه ولی هر چیه ما اینجا در مورد گیم انلاین صحبت میکنیم
    بعدش میره که انلاین گیم بزنه میبینه نمیشه! برای یه جواب سوال طرف رو نمیفرستن 300 مگ دان کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •