دوستان شىرازى همشهرى سلام
ببخشىد توساىت اىرانسل آدرس چند نماىندگى دىگه بجز بولوارنصر وملاصدرا زده آىا اىنجاها هم سىم کارت 4gدارند من خودم ازملاصدرا خىابان حکىمى خرىدم. بامودمش وتوبولوارنصر بدارم استفاده مى کنم.
دوستان شىرازى همشهرى سلام
ببخشىد توساىت اىرانسل آدرس چند نماىندگى دىگه بجز بولوارنصر وملاصدرا زده آىا اىنجاها هم سىم کارت 4gدارند من خودم ازملاصدرا خىابان حکىمى خرىدم. بامودمش وتوبولوارنصر بدارم استفاده مى کنم.
Last edited by mohamad1384; 18-01-2015 at 18:42.
دوستان اىرانسل الان پىام داد بسته دوازده گىگاباىت هفتاد وپنج تومان سه ماهه. بنظرتان ارزان کرده ىا مارا... فرض کردع؟
Last edited by mohamad1384; 18-01-2015 at 18:45.
سلام دوست عزیز
مراکز اصلی فقط این دوتا هست بقیه نمایندگی فروش هستن . مراکز اصلی رو اینجا میتونید ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمایندگی ها معمولا فقط سیمکارت و مودم رو برای فروش گذاشتن و تعویض سیمکارت رو انجام نمیدن
باید صبر کنید تا چهارشنبه تا رسما وارد شیراز بشه و دفاتر و نمایندگی ها هم بسته بازگشت 4G رو بیارن
البته توی گلدشت معالی آباد هم یک نمایندگی فروش داره که چند روزی هست تعویض رو انجام میده اما بجای 10.000 تومان 15.000 تومان میگیره
خوب دارن بسته میخرن بچه ها .تازه دارن مودمم میخرن . ملت شریف جو گیر فقط واسه دو هفته براشون گرون بود
2 گيگ ماهانه ايرانسل شد 15000 تومان.
ايرانسل داره خودشو میکشه.
بسته نا محدودم گذاشته.
نا محدودش دو تا 8 صبح روزانه و هفتگی داره .
برای 2 گیگ و 5 گیگ ماهانه هم 25 درصد تخفیف ویژه گذاشته میشه 15 و 30 تومن
این 2 گیگ برای همیشه شده 15 تومن یا مدت کوتاهی؟
احتمالا با اون چیزی که نوشتن مقطعیه نوشته این دو تا بسته تخفیف ویژه داره توی سایتم همون قیمتهای قبلیه
اشتباه متوجه شدید دوست عزیز
درسته 25% تخفیف روی بسته های 2 و 5 گیگابایتی داده میشه
اما به این معنی نیست که هزینه اون کمتر شده
روی بسته 2 گیگابایتی 25% ( یعنی 500MB ) حجم اضافه داده میشه
و روی بسته 5 گیگاباتی 25% ( یعنی 1.25 GB ) حجم اضافه داده میشه
باند فرکانسی نسل 4 ایرانسل طبق عکس
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)