512 من ك رو 50 گيركرده !
خيلي مسخرست بخدا آدم حالش بهم ميخوره!!!![]()
512 من ك رو 50 گيركرده !
خيلي مسخرست بخدا آدم حالش بهم ميخوره!!!![]()
نامحدود 256 سرعت 32 قبلش 256 محدود سرعت 80 بود
اینا که نمیتونن نامحدود و محدود رو از هم تفکیک کنن.
پس چجوری سرعت محدو با نامحدود فرق داره؟؟
فکر نکنم محدود با نامحدود تفاوتی داشته باشه.
من و چند تا بچه سروسی محدود مخابرات رو داریم از 10 روز پیش که یکم سرعتا رو بهتر کردن تا الان هیچ تغییری نکرده.بد تر الان چند روز که شبانه دانلود رایگان افتضاه شده من که قبلا 6,7 گیگ دانلود میکردم و تو این چند هفته حدودا 4 گیگ دانلود داشتم الا از جمعه تا الان به زور 2 گیگ دانلود دارم .سرویسمم 1 مگ محدود 1 ساله هست. فعلا اینورا که از بهبودی خبری نیست.
من و چند تا بچه سروسی محدود مخابرات رو داریم از 10 روز پیش که یکم سرعتا رو بهتر کردن تا الان هیچ تغییری نکرده.بد تر الان چند روز که شبانه دانلود رایگان افتضاه شده من که قبلا 6,7 گیگ دانلود میکردم و تو این چند هفته حدودا 4 گیگ دانلود داشتم الا از جمعه تا الان به زور 2 گیگ دانلود دارم .سرویسمم 1 مگ محدود 1 ساله هست. فعلا اینورا که از بهبودی خبری نیست. سرویسهای محدود کماکان که مثل قبله.
من و چند تا بچه سروسی محدود مخابرات رو داریم از 10 روز پیش که یکم سرعتا رو بهتر کردن تا الان هیچ تغییری نکرده.بد تر الان چند روز که شبانه دانلود رایگان افتضاه شده من که قبلا 6,7 گیگ دانلود میکردم و تو این چند هفته حدودا 4 گیگ دانلود داشتم الا از جمعه تا الان به زور 2 گیگ دانلود دارم .سرویسمم 1 مگ محدود 1 ساله هست. فعلا اینورا که از بهبودی خبری نیست.
درسته دوست عزیز ...
سرعت تک لینک برای من روی 450 هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)