تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 889 از 3017 اولاول ... 38978983987988588688788888989089189289389993998913891889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز من اگه جات بودم 4 تا ریچار بارشون میگردم
    بعدشم بزار 1 سال خطو تخلیه نکنن
    میرفتم یه خط میگرفتم با 50 تومن
    ولی حاضر نبودم حرفه زور بشنوم
    عارضم به خدمتتون که پست ما پرشده دیگه خط نمیدن وگرنه خیالی نبود فقط همین یکی رو دارم .بعدشم من خودم ادم جالبی نیستم ولی بعضی وقتها مجبورم بگم چشم.شانس ما اینجوریه دیگه....

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امروز رفته بودم شرکت ماناماد برای تخلیه فرم رو که پر کردم اولش گفت چند روزی طول میکشه بعد رفت با یکی از خانوما که معلوم نیست چکاره اونجا بود صحبت کرد بعد خانومه اومده میگه در حال حاضر امکان تخلیه وجود نداره و خلاصه گفت فعلا کاری از دست ما برنمیاد وباید صبر کنید تا امکانش فراهم بشه .حالا چه ربطی داشت واقعا نمیدونم...خلاصه کلی دروغ و دغل سوار کردن که منو منصرف کنن که موفق هم شدن .البنه منم راه چاره ای نداشتم چون نتیجه کار مشخص بود ..بهشون گفتم در جریان هستم که وقتی ملت میان برای تخلیه چه بلایی سرشون میارید بعد در کمال پررویی گفت اره اینطوریه دیگه ...منم با اعصاب خراب اومدم بیرون.واقعا تخسیر اینا نیست تخسیر خودمونه اگه ادم همون اول با چشم باز انتخاب کنه این بلا سرش نمیاد چون هیچ ارزونی بی حکمت نیست.الان هم که تعرفه ها رو گرون کردن دیگه فرقی با بقیه سرویس دهنده ها نداره با اون سرعت مظخرفش .مخابرات رو فقط باید برای فیبرنوری ها میزاشتن وگرنه کی حاضره با وجود این همه شرکت بره از این نفهمای زورگو اینترنت بگیره .ترجیح دادم با اینترنت زغالیشون سر کنم تا اینکه چند ماه بدون اینترنت بمونم بعدش معلوم نیست با خطم چکار کنن...
    خیلی باید محتاطانه عمل کنی چون راحت میتونن شمارتو بندازن تو بلک لیست و به محض اینکه تخلیه کردی یه بلایی سر خط تلفنت بیارن مخصوصا منشیاش(همون بلایی که سر من اومد)
    Last edited by farshad0123; 02-01-2014 at 00:43.

3. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بالاخره سرعت با سرور خارجی یکم بهتر شد قبلا" گوگل هم بزور باز میشد برام

امروز رفته بودم شرکت ماناماد برای تخلیه فرم رو که پر کردم اولش گفت چند روزی طول میکشه بعد رفت با یکی از خانوما که معلوم نیست چکاره اونجا بود صحبت کرد بعد خانومه اومده میگه در حال حاضر امکان تخلیه وجود نداره و خلاصه گفت فعلا کاری از دست ما برنمیاد وباید صبر کنید تا امکانش فراهم بشه .حالا چه ربطی داشت واقعا نمیدونم...خلاصه کلی دروغ و دغل سوار کردن که منو منصرف کنن که موفق هم شدن .البنه منم راه چاره ای نداشتم چون نتیجه کار مشخص بود ..بهشون گفتم در جریان هستم که وقتی ملت میان برای تخلیه چه بلایی سرشون میارید بعد در کمال پررویی گفت اره اینطوریه دیگه ...منم با اعصاب خراب اومدم بیرون.واقعا تخسیر اینا نیست تخسیر خودمونه اگه ادم همون اول با چشم باز انتخاب کنه این بلا سرش نمیاد چون هیچ ارزونی بی حکمت نیست.الان هم که تعرفه ها رو گرون کردن دیگه فرقی با بقیه سرویس دهنده ها نداره با اون سرعت مظخرفش .مخابرات رو فقط باید برای فیبرنوری ها میزاشتن وگرنه کی حاضره با وجود این همه شرکت بره از این نفهمای زورگو اینترنت بگیره .ترجیح دادم با اینترنت زغالیشون سر کنم تا اینکه چند ماه بدون اینترنت بمونم بعدش معلوم نیست با خطم چکار کنن...

ببین اینا دست خودشون این اینترنت دولتیه یه جورایی میخوان کابرا رو طرف خودشون نگه دارن که هر بلایی میخوان سرشون بیارن ( مثل قضیه انــتــخــابـــات پارسال )
    اینا یه مشت نوچه بدبخت بیشتر نیستن

خانه از پایبست ویران است ............

5. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بالاخره سرعت با سرور خارجی یکم بهتر شد قبلا" گوگل هم بزور باز میشد برام

ببین اینا دست خودشون این اینترنت دولتیه یه جورایی میخوان کابرا رو طرف خودشون نگه دارن که هر بلایی میخوان سرشون بیارن ( مثل قضیه انــتــخــابـــات پارسال )
    اینا یه مشت نوچه بدبخت بیشتر نیستن

خانه از پایبست ویران است ............
    دقیقا دوست عزیز این رئیس جدید هم هیچ کاری نمیتونه چون کاره ای نیست اونا بهش حرف میزنن اینم باید بگه چشم !! ولی عیبی نداره عمر ما رفت به درک واسه نسل های بعدی امیدوارم همه چیز خوب باشه امشب دلم ناجور گرفته هر چی بود گفتم

7. 2 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بزار هر بلایی دوست دارن بیارن
    فوفه فوقش اینه که بری وایمکس یا مبیننت بگیری
    یا بری وایرلس بگیری
    دیگه هیچ گو..ی نمیتونن بخورن

پ.ن : همین کارها رو میکنید که این ذلیل مرده ها اینقدر پررو شدن
    هر کاری که دلشون میخوان میکنن
    والا ب قران
    Last edited by rar; 02-01-2014 at 04:51.

9. 2 کاربر از rar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کار درست اینه که ادم از مخابرات یه نامحدود ارزون 15 -16 تومنی بگیره برای کارایی که نیاز به ترافیک بالا دارن و اینترنت اصلیش رو از یه جای دیگه تهیه کنه .حیف که الان بودجه نمیرسه وگرنه وایرلس میگرفتم.

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کار درست اینه که ادم از مخابرات یه نامحدود ارزون 15 -16 تومنی بگیره برای کارایی که نیاز به ترافیک بالا دارن و اینترنت اصلیش رو از یه جای دیگه تهیه کنه .حیف که الان بودجه نمیرسه وگرنه وایرلس میگرفتم.
    واقعا علی جان ادم پول بده ولی یه چیز خوب بگیره الان وایرلس ارش داره نه اعصاب خوردی داره نه سرعت افت میکنه نه پینگ بالاست ! من که با وایمکس یعنی دارم زجر میکشم اگه خدا بخواد 1-2 ماه دیگه مودم وایمکس میفروشم وایرلس میگیرم فقط دارم پول الکی میدم برای وایمکس ! شب انقدر تایم اوت زیاد میشه که گوگل هم باز نمیکنه ! میرم از طپش میگیرم نامحدود بهشون میگم یه کم سرعت بالاتر ببندن پول بیشتری هم میدم . حداقل دیگه اعصاب خوردی نداره

12. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

دوستان سلام بنده فردا جمعه اشتراک یکماه م تموم میشه از پاس ماناماد هم سرویس میگیرم هم امروز دفتر فروششون تعطیل بود هم فردا که جمعه ست میخواستم ببینم تمدید آنلاین میشه کرد یا خیر
    اگر نمیشه دوستان خرمشهری لطف کنن شماره موبایل آقای تبریک نمایندگی adsl رو بدن تا بتونم باهاشون هماهنگ کنم مرسی.

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام بنده فردا جمعه اشتراک یکماه م تموم میشه از پاس ماناماد هم سرویس میگیرم هم امروز دفتر فروششون تعطیل بود هم فردا که جمعه ست میخواستم ببینم تمدید آنلاین میشه کرد یا خیر
    اگر نمیشه دوستان خرمشهری لطف کنن شماره موبایل آقای تبریک نمایندگی adsl رو بدن تا بتونم باهاشون هماهنگ کنم مرسی.
    در اين روز عزيز 8888 امين پست اين تاپيك رو شما زديد!
    انشالله يه روزي برسيم به 88 هزار پست(اسپم)

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

دوستان اشتراک بنده از پارس ماناماد هستش امروز که جمعه ست و نمایندگی خرمشهر هم تعطیله مهلت یکماهه م تموم میشه. میشه تمدید آنلاین کرد یا خیر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •