عارضم به خدمتتون که پست ما پرشده دیگه خط نمیدن وگرنه خیالی نبود فقط همین یکی رو دارم .بعدشم من خودم ادم جالبی نیستم ولی بعضی وقتها مجبورم بگم چشم.شانس ما اینجوریه دیگه....
عارضم به خدمتتون که پست ما پرشده دیگه خط نمیدن وگرنه خیالی نبود فقط همین یکی رو دارم .بعدشم من خودم ادم جالبی نیستم ولی بعضی وقتها مجبورم بگم چشم.شانس ما اینجوریه دیگه....
خیلی باید محتاطانه عمل کنی چون راحت میتونن شمارتو بندازن تو بلک لیست و به محض اینکه تخلیه کردی یه بلایی سر خط تلفنت بیارن مخصوصا منشیاش(همون بلایی که سر من اومد)
Last edited by farshad0123; 02-01-2014 at 00:43.
بالاخره سرعت با سرور خارجی یکم بهتر شد قبلا" گوگل هم بزور باز میشد برام
امروز رفته بودم شرکت ماناماد برای تخلیه فرم رو که پر کردم اولش گفت چند روزی طول میکشه بعد رفت با یکی از خانوما که معلوم نیست چکاره اونجا بود صحبت کرد بعد خانومه اومده میگه در حال حاضر امکان تخلیه وجود نداره و خلاصه گفت فعلا کاری از دست ما برنمیاد وباید صبر کنید تا امکانش فراهم بشه .حالا چه ربطی داشت واقعا نمیدونم...خلاصه کلی دروغ و دغل سوار کردن که منو منصرف کنن که موفق هم شدن .البنه منم راه چاره ای نداشتم چون نتیجه کار مشخص بود ..بهشون گفتم در جریان هستم که وقتی ملت میان برای تخلیه چه بلایی سرشون میارید بعد در کمال پررویی گفت اره اینطوریه دیگه ...منم با اعصاب خراب اومدم بیرون.واقعا تخسیر اینا نیست تخسیر خودمونه اگه ادم همون اول با چشم باز انتخاب کنه این بلا سرش نمیاد چون هیچ ارزونی بی حکمت نیست.الان هم که تعرفه ها رو گرون کردن دیگه فرقی با بقیه سرویس دهنده ها نداره با اون سرعت مظخرفش .مخابرات رو فقط باید برای فیبرنوری ها میزاشتن وگرنه کی حاضره با وجود این همه شرکت بره از این نفهمای زورگو اینترنت بگیره .ترجیح دادم با اینترنت زغالیشون سر کنم تا اینکه چند ماه بدون اینترنت بمونم بعدش معلوم نیست با خطم چکار کنن...
ببین اینا دست خودشون این اینترنت دولتیه یه جورایی میخوان کابرا رو طرف خودشون نگه دارن که هر بلایی میخوان سرشون بیارن ( مثل قضیه انــتــخــابـــات پارسال )
اینا یه مشت نوچه بدبخت بیشتر نیستن
خانه از پایبست ویران است ............
دقیقا دوست عزیز این رئیس جدید هم هیچ کاری نمیتونه چون کاره ای نیست اونا بهش حرف میزنن اینم باید بگه چشم !! ولی عیبی نداره عمر ما رفت به درک واسه نسل های بعدی امیدوارم همه چیز خوب باشهامشب دلم ناجور گرفته هر چی بود گفتم
![]()
بزار هر بلایی دوست دارن بیارن
فوفه فوقش اینه که بری وایمکس یا مبیننت بگیری
یا بری وایرلس بگیری
دیگه هیچ گو..ی نمیتونن بخورن
پ.ن : همین کارها رو میکنید که این ذلیل مرده ها اینقدر پررو شدن
هر کاری که دلشون میخوان میکنن
والا ب قران
Last edited by rar; 02-01-2014 at 04:51.
کار درست اینه که ادم از مخابرات یه نامحدود ارزون 15 -16 تومنی بگیره برای کارایی که نیاز به ترافیک بالا دارن و اینترنت اصلیش رو از یه جای دیگه تهیه کنه .حیف که الان بودجه نمیرسه وگرنه وایرلس میگرفتم.
واقعا علی جان ادم پول بده ولی یه چیز خوب بگیره الان وایرلس ارش داره نه اعصاب خوردی داره نه سرعت افت میکنه نه پینگ بالاست ! من که با وایمکس یعنی دارم زجر میکشم اگه خدا بخواد 1-2 ماه دیگه مودم وایمکس میفروشم وایرلس میگیرم فقط دارم پول الکی میدم برای وایمکس ! شب انقدر تایم اوت زیاد میشه که گوگل هم باز نمیکنه ! میرم از طپش میگیرم نامحدود بهشون میگم یه کم سرعت بالاتر ببندن پول بیشتری هم میدم . حداقل دیگه اعصاب خوردی نداره![]()
دوستان سلام بنده فردا جمعه اشتراک یکماه م تموم میشه از پاس ماناماد هم سرویس میگیرم هم امروز دفتر فروششون تعطیل بود هم فردا که جمعه ست میخواستم ببینم تمدید آنلاین میشه کرد یا خیر
اگر نمیشه دوستان خرمشهری لطف کنن شماره موبایل آقای تبریک نمایندگی adsl رو بدن تا بتونم باهاشون هماهنگ کنم مرسی.
در اين روز عزيز 8888 امين پست اين تاپيك رو شما زديد!
انشالله يه روزي برسيم به 88 هزار پست(اسپم)
دوستان اشتراک بنده از پارس ماناماد هستش امروز که جمعه ست و نمایندگی خرمشهر هم تعطیله مهلت یکماهه م تموم میشه. میشه تمدید آنلاین کرد یا خیر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)