تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 889 از 1805 اولاول ... 3897898398798858868878888898908918928938999399891389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه مدیر مخابرات که دیشب نمی دونم همون لحظه یک چیزی گفتن یا واقعا تو طرح های جدید می خوان نامحدود بزارن
    این کاررو اگه بکنند بیشتر مشکلات خود به خود حل خواهد شد چون خیلی ازدوستان به نامحدود کوچ می کنند و خیلی پهنای باند شب ازاد خواهد شد
    چون واقعا الان تو روز انچنان استفاده ایی ازپهنای باند استان نمی شه وبا طرح نامحدود می شه خیلی ازدانلود ها رو اورد تو روز
    منتظر می مونیم تا ببینیم چی پیش می یاد

2. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آخه یکی نیست بگه کسی که شبانه گرفته نمیآد از روزانش فایل هاشو دانلود کنه.
    من خودم ماهی ۸گیگ دارم 14 هم همین ماه نگاه کردم دیدم 3گیگ مونده واسم ^_^ اونم فقط وب گردی و گیم!
    حالا مگه اینایی که دانلود دارن از سرور خارجی چند درصد؟
    کمتر از ۲۰ در صد از تورنت و... استفاده میکنن. همه با نرم افزار میگیرند یا گیم یا فیلم. ایران هم که ماشاا... مهد کرک و کپی رایتهO:-)
    پس در نتیجه وقتی جایی که کرک هست چرا خارجی!به قول یکی
    " چرا مخابرات عقeل نeدeره"

Sent from my GT-I9100G
    Last edited by Amir 3d; 07-12-2013 at 15:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

اگه نامحدود بزارین بهترینی ملک جعفریان

5. این کاربر از amo.reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

اخه جالب اینه توی روز هم سرعت نداری شبانه که تعطیل شده من به شخصه تا همون دو هفته دیگه صبر میکنم ببینم طرح جدید چیه اگر دیدم بازم همین بساطه پول که از زیر سنگ درنمیاد دو روزه میخوام یک قسمت سریال بگیرم نتونستم بعد از دو روز 54 مگ دانلود شده چیزی که زیاده شرکت هایی که حداقل شبانش سرعت زیر 100 نداری کوچ میکنیم به شرکتهایی که حداقل پشتیبانیش نیم ساعت توی صف انتظار نباشی

7. 2 کاربر از Ali_pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

عزیزان ناراحت نشید اما شما با خودتون هم مشکل دارید . یکی میگه پینگ مشکل داره ، بعد یکی دیگه میاد میگه پینگ مهم نیست سرعت دانلود کمه ! یکی میگه طرح طلایی چرا اینجوریه . یکی دیگه میاد میکه مگه فقط طلایی ها حق دارن !!
    یه بنده خدایی یه پیشنهاد دارد که همه مشکلاتشون رو به یه نفر از بچه های خودمون بگن تا هم سوال تو سوال نشه وقتی مهندس میاد ، هم اینکه هماهنگ باشیم . اینجوری مهندس هم سو استفاده نمی کنه که بعضی سوال هایی که به نفعش نیست رو تو این بل بشو چواب نده !

9. 3 کاربر از jacket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

عزیزان ناراحت نشید اما شما با خودتون هم مشکل دارید . یکی میگه پینگ مشکل داره ، بعد یکی دیگه میاد میگه پینگ مهم نیست سرعت دانلود کمه ! یکی میگه طرح طلایی چرا اینجوریه . یکی دیگه میاد میکه مگه فقط طلایی ها حق دارن !!
    یه بنده خدایی یه پیشنهاد دارد که همه مشکلاتشون رو به یه نفر از بچه های خودمون بگن تا هم سوال تو سوال نشه وقتی مهندس میاد ، هم اینکه هماهنگ باشیم . اینجوری مهندس هم سو استفاده نمی کنه که بعضی سوال هایی که به نفعش نیست رو تو این بل بشو چواب نده !
    دقیقا حرف خوبی زدی . موافقم
    اینطوری خوبه که قبل از اینکه ایشون بیاد یه نفر به عنوان نماینده تاپیک ، سوال ها و مشکلات رو از ایشون بپرسه .
    وقتی که ایشون اومد کسی دیگه پست نده و نماینده سوال ها رو به ترتیب از مهندس بپرسه . بعد از هر سوال نماینده صبر کنه تا هر کی راجع به اون موضوع سوالی داشت یا نکته ای خواست بگه پست بده و بعد سوال های بعدی مطرح بشه . فقط ملت سوال هایی که جوابشون معلومه و میدونن که مهندس باز دوباره همون جواب رو میده نپرسن .

البته من خودم امیدوار نیستم ایشون اصلا مشکلی رو حل کنن . به قول معروف : "ما را به خیر تو امید نیست ، شر مرسان"

11. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اخه جالب اینه توی روز هم سرعت نداری شبانه که تعطیل شده من به شخصه تا همون دو هفته دیگه صبر میکنم ببینم طرح جدید چیه اگر دیدم بازم همین بساطه پول که از زیر سنگ درنمیاد دو روزه میخوام یک قسمت سریال بگیرم نتونستم بعد از دو روز 54 مگ دانلود شده چیزی که زیاده شرکت هایی که حداقل شبانش سرعت زیر 100 نداری کوچ میکنیم به شرکتهایی که حداقل پشتیبانیش نیم ساعت توی صف انتظار نباشی
    تا 2 هفنه دیگه چی ؟؟

یه طرح میده احتمالا :
    1-خداتومن پولش هست
    2--شاید سرعت خوب باشه ولی
    3--حجم دیگه حتما به ماه قبل منتقل نمی شه
    4--ساعات دانلود هم کم میشه
    5--محدودیت سرعت بعد از چند گیگ

ولی طرح های دیگه همین اشو و کاسه

ناسلامتی 1 ماهه نشستن کار کارشناسی کردن میخوان طرح جدید بدن

حالا ببینین

مخابرات جایی نمی خوابه زیرش تر باشه

13. 2 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

وزیر ارتباطات از الان 13 تا ساعت 14 میهمان بر خط شبکه اجنماعی تبیان خواهد بود ادرس انلاین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شیکه اجتماعی کلوپ

در شبکه ویدیوئی و اجتماعی «آپارات» نیز وزیر در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه شخصی دارد.

شبکه اجتماعی «زیگور» شامل شبکه ویدئویی «تماشاخانه»، شبکه اجتماعی «مای پردیس» و شبکه صوتی «آواکده» است. آدرس صفحه وزیر ارتباطات در این شبکه به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است.

Last edited by rtmreza; 07-12-2013 at 14:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

والا اینا اگه حداقل، سرعت دانلود از سرور های ایرانی رو بالا ببرن ما راضی هستیم (4 تا نرم افزار و بازی که دیگه می تونیم دانلود کنیم)

من موندم مگه برای اینم باید از خارج پهنای باند بخرن بابا این که دیگه داخلیه هذینه ای نداره

بازم دم همین شاتل گرم حداقل برای دانلود از سرور های داخلی که دیگه محدودیت نمی زاره

16. این کاربر از msi360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا اینا اگه حداقل، سرعت دانلود از سرور های ایرانی رو بالا ببرن ما راضی هستیم (4 تا نرم افزار و بازی که دیگه می تونیم دانلود کنیم)

من موندم مگه برای اینم باید از خارج پهنای باند بخرن بابا این که دیگه داخلیه هذینه ای نداره

بازم دم همین شاتل گرم حداقل برای دانلود از سرور های داخلی که دیگه محدودیت نمی زاره
    یک سربه تاپیک شاتل بزن الان سه شبه داخلی رو هم محدود کرده کلا این شرکتا همشون دستشون تو یک کاسه است

18. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •