سلام
آدم معافی رو بی خیال میشه ؟
برادر جدی باش جدی دنبالش باش ! جدی
=====
کارت من امروز اومد به سلامتی همه دوستان که شماها هم خدمتتون تموم شه
سلام
آدم معافی رو بی خیال میشه ؟
برادر جدی باش جدی دنبالش باش ! جدی
=====
کارت من امروز اومد به سلامتی همه دوستان که شماها هم خدمتتون تموم شه
سلامدوستانی که آموزشی سیرجان بودید ممنون میشم به این سوالا هم جواب بدید:
1- روز اول میذارن چیزایی مثل موزر ( mozer ) کرم ضد آفتاب ، کپسول ویتامین ( مثل فارماتون ) و.... ببریم داخل؟
2- داخل پادگان عابر بانک هست؟
3- شنیدم توی پادگانایه دیگه وقتی گروه بندی میکنن بعضی گردان ها کارشون راحته، اینجا چطوریه ؟ کدومشون بهتره ؟ چطوری توی اون گردان خوبا بیافتم؟
4- به نظرتون اونجا مسئولیت قبول بکنم؟( مثلا اگه گفتن کی کامپیوتر خوب بلده من بگم اره یا نه؟) و چه مسئولیت هایی اونجا خوبه؟
5- مرخصی چطوری میدن؟ ( اهل اصفهانم ، میرسم بیام خونه یا از همین حالا کلا قیدشا بزنم)
6- بعید میدونم اصفهان نیرو دریایی داشته باشه درسته؟ یعنی 100 درصد 2 سالا باید تویه شهر دیگه خدمت کنم اونم از نوع جنوبیش با اون آبا هواش
با تشکر فراوان
میخوای آموزشی بری سپاه ؟ پادگان ما موزر ممنوع بود ولی آخری ها که خدمت من تموم شد به نظر اجازه میدادن
قرص اینا هم ببر اگه مشکلی داری
کار بلدی ؟ هیچ رقمه اعلام نکن بلدی گرچه توی آموزشی شما هرچی هم بلد باشی بازم به درد نمیخوره مگه اینکه پزشک باشی
ولی توصیه طبق تجربه هیچ مسئولیتی قبول نکن
من نمیدونم شما آموزشی میخوای کجا بری ولی هرجا بری مرخصی داری کم و زیادش بستگی به سیاست های پادگان داره
معاف از رزم نمیخوای بشی و زانوهات داغون هست ؟
الان کاری نکن وارد پادگان شدی اونجا گواهی پزشک بگیر و توی کلاس ها شرکت نکن نمیخواد الان کمیسیون بری
سلام
ممنون از راهنماییتون
ولی من آرتروز دست دارم ولی در اون حدی نیست که بشه برای معافی اقدام کرد (اصلا هم بلد نیستم فیلم بازی کنم تا بیشتر باور کنند)
یه جورایی همیشه گی نیست ولی وقتی بخواد اذیت کنه ، دیگه باید فقط دراز بکشم تا یکم خوب شه (هر کی بخونه فکر میکنه چقدر طرف سوسوله)
فکر کنم برای معافیت بیماریهایی که تابلو باشه رو اهمیت میدهند ولی من رو که یه نگاه کنه میگن شما سالمی
باهمیم داداش.منم 02 افتادم.اعزامم از اهوازه
Last edited by reza193; 11-06-2012 at 00:04.
منم 02 افتادم.بچه کجایی؟اعزامت اهوازه؟
اگر منظورت نیرو دریایی ارتشه:
1-اره میذارن ببری.ولی شاید دژبان به اون موزر گیر بده که کارش غیر قانونی هست.کلا رو به دژبانا ندین.
2-اینو میلاد یا دیگر دوستان باید جواب بدن چون من سال 84 اونجا بودم.
3-یا گردان سلمان پذیرش میشی یا اویس قرنی که دومیش احتمالش خیلی قوی هست.سعی کن منشی بشی.بگو دست خطت خوبه.اگر هم نشد راههای جیم زدن تو سیرجان زیاده.باید سری جیم زدن های خودم توی سیرجان رو برات بنویسم تا حسابی روشن شی.داستانی داشت خودش.
4-مسئولیت هم اگر دیدی ارزش داره قبول کن.مثلا اگر کاری موقت بود که از رژه و این مسخره بازیها رها بشی.حواست هم باشه هیکلتو ورزشکاری نشون ندی که اصفهونیا رو خوب برای مربی گری برمیدارن.
5-مرخصی تو آموزشی رو بیخیال.همه رو غیر از بومی ها یه جور میدن.
6-برای تقسیمت برو دنبال پارتی وگرنه میوفتی جنوب مثل من.آی دوباره خدا بیامرزتت تیپ تفنگداران که هی یادت میوفتم.![]()
با اجازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز صحبتاشو کامل میکنم:دوستانی که آموزشی سیرجان بودید ممنون میشم به این سوالا هم جواب بدید:
1- روز اول میذارن چیزایی مثل موزر ( mozer ) کرم ضد آفتاب ، کپسول ویتامین ( مثل فارماتون ) و.... ببریم داخل؟
2- داخل پادگان عابر بانک هست؟
3- شنیدم توی پادگانایه دیگه وقتی گروه بندی میکنن بعضی گردان ها کارشون راحته، اینجا چطوریه ؟ کدومشون بهتره ؟ چطوری توی اون گردان خوبا بیافتم؟
4- به نظرتون اونجا مسئولیت قبول بکنم؟( مثلا اگه گفتن کی کامپیوتر خوب بلده من بگم اره یا نه؟) و چه مسئولیت هایی اونجا خوبه؟
5- مرخصی چطوری میدن؟ ( اهل اصفهانم ، میرسم بیام خونه یا از همین حالا کلا قیدشا بزنم)
6- بعید میدونم اصفهان نیرو دریایی داشته باشه درسته؟ یعنی 100 درصد 2 سالا باید تویه شهر دیگه خدمت کنم اونم از نوع جنوبیش با اون آبا هواش
با تشکر فراوان
1.موزر بهتره که نبری!چون اولا دزد تا دلت بخواد زیاده!ثانیا ممکنه علیرغم میلت مجبور بشی اونو به هم دوره ای هات قرض بدی!نمیگم اینکار بدیه ولی اگه رو وسایل شخصیت حساس هستی, نه,خوب نیست!
2.عابر بانک یادمه دمه دربِ کلاه(درب اصلی پادگان) یه دونه هست,که البته شما هروقت دلت بخواد نمیتونی اونجا بری...تنها هم اجازه نداری بری...باید یه مربی ای چیزی باهات باشه یا مثلا چند نفر شین با اجازه مربیتون برین!وگرنه دژبان اونجا گیر میده بهتون!
3.همونطور که احد گفت اگر دیپلم باشی میری گردان سلمان و اگر فوق دیپلم یا بالاتر باشی میری گردان اویس که جفتشون خوبه ولی اویس کمی بهتره,درضمن دست خودت نیس کدوم گردان بیافتی!به مدرکت مربوط میشه!
4.اول مطمئن شو که اون مسولیت موقت هستش یعنی یه کاری داخل گردان یا گروهان خودتون!اینطوری از رژه و... معاف میشی.و اگر غیر از این بود ممکنه به خاطر تخصصت تو همون سیرجان نگهت دارن!کارهایی مثل پزشکی,رانندگی,جوشکاری,تعمی کاری,... خیلی نیاز دارن!کامپیوتر هم تا حدودی نیاز دارن!بستگی به تمایلت به موندن تو سیرجان داره....
5.دقیقا حرف احد درسته.به بومی ها راحت مرخصی میدن ولی به اصفهان و تهران و شیراز و... خیلی سخت!فرماده ما خیلی منت گذاشت فقط به اونایی که متاهل بودن یه بار 48 ساعت داد!!!!اونا هم تا برن تهران و برگردن 49 ساعت طول میکشید!
6.اصفهان نیرو دریایی نداره.از همین الان دنبال یه پارتی درست و حسابی باش وگرنه احتمال اینکه جنوب بیافتی زیاده... ولی باز ناامید نشو...در همه حال و شرایطی توکلت به خدا باشه,مطمئن باش خدا یه جوری برات درست میکنه که 100 تا پارتی خودشون رو بکشن هم نمیتونن!!!!نمونش خود من:فقط و فقط خواست خدا بود که بدون پارتی افتادم یکی از پایگاه های شمال!پایگاهی که از بین 600 و خورده ای نفر گردان ما فقط 20 تا نیرو گرفت!یعنی از تهران هم کمتر!!!
موفق باشی![]()
Last edited by HITB0Y; 11-06-2012 at 01:41.
سلام اقا رضا اره اعزامم از اهوازه بچه ماهشهرم شما بچه کجایی؟
بچه اندیمشکم
سلام
یکی از آشنایان اقدام کرده برای نیروی هوایی سپاه با مدرک لیسانس
حالا اگر آخر برج 3 مدارکش رو تکمیل کنه (پلیس +10 ) امکان داره برج 6 بره یا دیرتر؟
به نظرتون اگر براش جور شد منم اقدام کنم برای نیروی هوایی سپاه یا نه؟
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)