تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 889 از 966 اولاول ... 389789839879885886887888889890891892893899939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من با احتساب درس وصایا 26 واحد باقی مانده دارم.معدل الف هستم و میتونم 24 واحد بر دارم.برنامم این بود که این ترم چون بیشتر درس ها آزمایشگاه هست 24 تا رو بگیرم و باقی واحد هارو ترم بعد بصورت معرفی استاد بگیرم.ولی الان متوجه یه مشکل شدم که بدجوری حالمو گرفته.من دو تا از آزمایشگاه ها رو نمیتونم این ترم بگیرم بعلت پیشنیازش که اونا رو باید همین ترم بگیرم.از طرفی شنیدم که درس معرفی استاد نمیتونه عملی و آزمایشگاه باشه.الان دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم.بشدت برام مهمه که درسمو زود تموم کنم چون واسه کنکور ارشد برنامه ریزی کرده بودم و میخواستم درسمو تو 7 ترم+معرفی استاد تموم کرده باشم.وقتی فقط به خاطر یک واحد ترم آخر محسوب نمیشدم خیلی حالم گرفته شد.الان که فهمیدم حتی واسه معرفی استاد هم همچین مشکلی دارم و شاید درسم یک ترم دیگه طول بکشه خیلی نا امید شدم.از دوستان خواهش می کنم اگر این مشکل من راه حلی داره بهم بگن واقعا ممنون میشم

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    کسی که دو سال انتخاب واحد نکرده شرایطش چیه؟
    آیا باید شهریه های اون دو سال رو بده؟

Sent from my C6603 using Tapatalk

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    با قانون جدیدی کارشناسی ارشدذ رو میشه 3 ترمه خوند ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    با قانون جدیدی کارشناسی ارشدذ رو میشه 3 ترمه خوند ؟
    برای کارشناسی که میشه اینجوری که گفتن ترم تابستونی واحد های زیادی اراعه میشه بچه ها توی دانشگاه میگفتن که ارشد هم همینجوری میشه اما منبع فقط حرف اونا و شنیده هاشونه
    بهتره از دانشگاهتون بپرسید.

5. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان ثبت نام كارشناسي بدون آزمون دانشگاه آزاد چه تاريخي هست ؟؟؟؟؟

جواب ارشد چرا نيومد ؟؟؟
    هزينه هاي ارشدم آخر كسي به ما نگفت چقدره ! رشته مديريت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دکتر علوی فاضل به روابط عمومی معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد گفت: با توجه به افزايش 286 رشته/محل جديد و ايجاد فرصت مجدد براي داوطلبان، اعلام اسامي كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي در چند روز آينده انجام مي شود. علوي فاضل در ادامه افزود: اين تأخير به نفع داوطلبان خواهد بود و امكان پذيرش داوطلبان را در رشته/محل هاي بيشتري فراهم مي سازد. معاون دانشگاه گفت: زمان دقيق اعلام نتايج از طريق رسانه ها اطلاع رساني خواهد شد اما حدود تقريبي اعلام نتايج از 13 شهريورماه به بعد خواهد بود. علوي فاضل در پايان به داوطلبان گفت: ما دغدغه و نگراني هاي داوطلبان را درك مي كنيم اما مطمئناً اين اقدام در راستاي رضايت بيشتر داوطلبان صورت گرفته است لذا از داوطلبان مي خواهيم كه خونسرد باشند و زمان دقيق اعلام نتايج را از طريق رسانه ها پيگيري كنند.

8. این کاربر از samir.1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

یک سوال مهم
    من در انتخاب رشته ارشد ازاد چندتا انتخاب اولم رو ی حاهای زدم که خیلی بعیده قبول شم میخواستم ببینم ایا انتخاب ها دارای شرایط یکسانی هستند یا هرچی انتخاب ها پایین بیان قبول شدن توشون سخت تره؟؟؟ در کل ایا قبول شدن مثل دانشکاه دولتی هست یا خیر ؟؟
    مثلا در سال ۸۸ برای کارشناسی اکر انتخب اولت رو قبول نمیشدی خیلی سخت میشد بعدیا رو قبول شی
    امیدوارم تونسته باشم منظور سوالم را واضح بگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان. من با احتساب درس وصایا 26 واحد باقی مانده دارم.معدل الف هستم و میتونم 24 واحد بر دارم.برنامم این بود که این ترم چون بیشتر درس ها آزمایشگاه هست 24 تا رو بگیرم و باقی واحد هارو ترم بعد بصورت معرفی استاد بگیرم.ولی الان متوجه یه مشکل شدم که بدجوری حالمو گرفته.من دو تا از آزمایشگاه ها رو نمیتونم این ترم بگیرم بعلت پیشنیازش که اونا رو باید همین ترم بگیرم.از طرفی شنیدم که درس معرفی استاد نمیتونه عملی و آزمایشگاه باشه.الان دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم.بشدت برام مهمه که درسمو زود تموم کنم چون واسه کنکور ارشد برنامه ریزی کرده بودم و میخواستم درسمو تو 7 ترم+معرفی استاد تموم کرده باشم.وقتی فقط به خاطر یک واحد ترم آخر محسوب نمیشدم خیلی حالم گرفته شد.الان که فهمیدم حتی واسه معرفی استاد هم همچین مشکلی دارم و شاید درسم یک ترم دیگه طول بکشه خیلی نا امید شدم.از دوستان خواهش می کنم اگر این مشکل من راه حلی داره بهم بگن واقعا ممنون میشم
    کسی از دوستان نیست راهنمایی بکنه؟خیلی حالم گرفتست به خدا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    مقطع لیسانس دانشگاه ازاد موقع اتمام درس ، تائید مدرک دیپلم لازم هست از طریق پست؟
    ما که پیش دانشگاهی رفتیم و مدرک پیش رو تائید کردیم تو اموزش پروش (موقع ثبت نام در لیسانس) نیاز به تائید مدرک دیپلم از طریق پست داریم؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    مقطع لیسانس دانشگاه ازاد موقع اتمام درس ، تائید مدرک دیپلم لازم هست از طریق پست؟
    ما که پیش دانشگاهی رفتیم و مدرک پیش رو تائید کردیم تو اموزش پروش (موقع ثبت نام در لیسانس) نیاز به تائید مدرک دیپلم از طریق پست داریم؟
    شما در هنگام ثبت نام به مدرک اصلی و یا گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی نیاز دارید،اگر مدرک شما اصل باشه دیگه نیازی به تایید ندارید.
    در غیر اینصورت شما گواهی موقت و ریز نمراتی که مدرسه بهتون داده رو تحویل دانشگاه میدید و سفته ای به مبلغ 500هزار تومن میدین تا وقتی اصل مدرک اماده شد تحویلش بدین.
    یه چیزیم بود میبردن پست تا پست بفرسته دانشگاه ولی یادم نیست چی بود!
    شما به سایت خود دانشگاه سر بزنید اطلاعات کامل برای ثبتنامو نوشته.
    موفق باشید
    Last edited by Rossin; 01-09-2014 at 12:06.

13. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •