سلام آقا آرمین اگه میشه لطف کنی پچ کاملی را که قول داده بودی بذار البته شرمنده
سلام آقا آرمین اگه میشه لطف کنی پچ کاملی را که قول داده بودی بذار البته شرمنده
بازم شرمنده در پچ شما قیمت بازیکنان لیگ المان قیمت واقعیشون است یا نه ؟ در مستر لیگ را میگم
دوست من این همون پچیه که ارمین چن روز پیش گذاش
یا اجازه اقا ارمین
8.12 مگ
کد:
آپشن فایل هایی که باید توی My Documet ریخته بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
اگه فایل dt0f رو از داخل بازی دانلود نکردید از لینک زیر بگیریدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کامل نسیت دوست عزیز
اقا ارمين درود
من هنوز در مورد وارد كردن فيس مشكل دارم.بنده برنامه pes-editor v1.6 را دارم.من فيس باتيستوتا رو دانلود كردم كه اسمش بعد از اكستركت اين است:batistuta_face_by_Dartaxan.bin - batistuta_hair_by_Dartaxan.bin
من اين فايل ها رو به batistuta_face_5555 - batistuta_hair_by_5555 تغيير دادم و در پوشه ي مورد نظر كيت سرور كپي كردم. حالا برنامه را باز مي كنم اما عدد 5555 نه در مو و نه در چهره نيستش.
كجاي كار رو اشتباه كردم؟
پيشتر از راهنمايي هاي شما ممنونيم
1- شما اول مشخص کنی شماره رو بعد به انتهای فایل عدد 4 رقمی اضافه کنید در واقع شما هیچ عملی با PES Editor انجام ندادی اصولا شما وقتی ریلینک می کنی یک فیس رو یک رقم به اون بازیکن اختصاص میده شما باید اون شماره رو به انتهای فایل فیس یا هیر اضافه کنی اینطوری نمیشه مثه اینکه باید یه آموزش با عکس بذارم توی تاپیک برای ریلینک و وارد کردن فیس. صبر کن چند تا عکس بگیرم می ذارم یه آموزش تصویری تا دقایقی دیگر...
اوم... بازیکناینی که ذاتا توی دیتابیس هستند باید واقعی باشن چون من اصلا دستکاری نکردم هیچ چیز رو بازیکنانی که کچل هستند بازیکنان غیر واقعی هستند که من فقط اسمشون رو تغییر دادم ولی بازیکنانی مثل لوکا تونی یا ریبری که ذاتا به صورت اورجینال وجود دارن توی بازی که باید قیمت پیش فرض خود کونامی رو داشته باشن. بازیکنانی هم هستند که ساخته شدن توسط کونامی اما با فیس و اسم فیک که من هم فیس کونامی رو اضافه کردم و هم اسمشون رو درست کردم مثل تیموسچوک (هافبک دفاع بایرن) یا اشکان دژاگه یا رنسینگ و غیره حالا بعضی بازیکنان هم که توی دیتابیس بازی نبود مجبور شدم برای پر کردن 16 نفر خودم همون بازیکنان PLAYER T12 و اینا رو تغییر نام بدم اونها مسلما نمی تونن قیمت واقعی رو داشته باشم مشخصه بازیکنانی که واقعی نیستن هم اینه که فیس و هیرشون خامه یا به قول خودمون کچل هستند
مسعود جان برای پچ کامل درسته که قول دادم ولی یه کم دیگه باید صبر کنید چون در نظر دارم برای اون مایه بذارم البته پچ دیروزی هم کامل بود فقط gdb هاش خالی بود البته می دونم که اصل کاری هم همون کیت ها هست ولی به هر حال عجله دوستان و از طرفی مشکل توی آپلود با حجم بالا بود که باعث شد این کار رو بکنم بی پرده بگم آپلود فایل 33 مگی با این سرعت 64 اونم یه فایلی که اصلا ناقص بود و کامل نشده بود و می باست در آینده کامل شده اش گذاشته بشه برام یکم سنگین بود. کمی به من حق بدید. ولی من قول می دم خیلی زود پچ کامل رو با کیفیت فوق العاده بالاتر بذارم طوری که سورپرایز بشید![]()
سلام حسين جان
گرون ترين بازيكني كه در تمام 28 فصلي كه مسترليگ بازي كردم و خريدم وين روني بوده با قيمت 97 ميليون كه پول زياديه و گرون ترين بازيكن هم كريس رونالدو رو به چلسي فروختم 127 ميليون و فكر كنم همون كريس رونالدو گرونترينه
ببخشید برای خرید و فروش بازیکن چجوری متونم قیمت بزارم لطفا یه توضیخ کامل بدید
نميشه قيمت بذاري
سيستم نقل و انتقالات فرق كرده
به تيم حريف پيشنهاد ميدي اگه خواست بفورشه كه ميزان قيمت رو خودشون ميگن تو يا ميتوني قبول كني يا رد كني يا اصلا ميگن نميخوايم بفروشيم
آقا مهرداد از پچی که گذاشتی ممنون فقط یه مشکل داشتم
دوتا از بازیکنانم اسمشون به صورت PLAYER 13,14 میان و کچل هستن چطوری میشه به حالت قبل برگردودشون ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)