تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 889 از 1211 اولاول ... 389789839879885886887888889890891892893899939989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام آقا آرمین اگه میشه لطف کنی پچ کاملی را که قول داده بودی بذار البته شرمنده

2. این کاربر از masoodbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

بازم شرمنده در پچ شما قیمت بازیکنان لیگ المان قیمت واقعیشون است یا نه ؟ در مستر لیگ را میگم

4. این کاربر از masoodbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست من این همون پچیه که ارمین چن روز پیش گذاش
    یا اجازه اقا ارمین

8.12 مگ

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آپشن فایل هایی که باید توی My Documet ریخته بشه

کد:
    کد:
    اگه فایل dt0f رو از داخل بازی دانلود نکردید از لینک زیر بگیرید

کد:
    کد:

6. 2 کاربر از محمد ه ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوست من این همون پچیه که ارمین چن روز پیش گذاش
    یا اجازه اقا ارمین

8.12 مگ

کد:
    کد:
    آپشن فایل هایی که باید توی My Documet ریخته بشه

کد:
    کد:
    اگه فایل dt0f رو از داخل بازی دانلود نکردید از لینک زیر بگیرید

کد:
    کد:

این کامل نسیت دوست عزیز

8. این کاربر از masoodbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا ارمين درود
    من هنوز در مورد وارد كردن فيس مشكل دارم.بنده برنامه pes-editor v1.6 را دارم.من فيس باتيستوتا رو دانلود كردم كه اسمش بعد از اكستركت اين است:batistuta_face_by_Dartaxan.bin - batistuta_hair_by_Dartaxan.bin
    من اين فايل ها رو به batistuta_face_5555 - batistuta_hair_by_5555 تغيير دادم و در پوشه ي مورد نظر كيت سرور كپي كردم. حالا برنامه را باز مي كنم اما عدد 5555 نه در مو و نه در چهره نيستش.
    كجاي كار رو اشتباه كردم؟
    پيشتر از راهنمايي هاي شما ممنونيم

10. این کاربر از paroucia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا ارمين درود
    من هنوز در مورد وارد كردن فيس مشكل دارم.بنده برنامه pes-editor v1.6 را دارم.من فيس باتيستوتا رو دانلود كردم كه اسمش بعد از اكستركت اين است:batistuta_face_by_Dartaxan.bin - batistuta_hair_by_Dartaxan.bin
    من اين فايل ها رو به batistuta_face_5555 - batistuta_hair_by_5555 تغيير دادم و در پوشه ي مورد نظر كيت سرور كپي كردم. حالا برنامه را باز مي كنم اما عدد 5555 نه در مو و نه در چهره نيستش.
    كجاي كار رو اشتباه كردم؟
    پيشتر از راهنمايي هاي شما ممنونيم
    1- شما اول مشخص کنی شماره رو بعد به انتهای فایل عدد 4 رقمی اضافه کنید در واقع شما هیچ عملی با PES Editor انجام ندادی اصولا شما وقتی ریلینک می کنی یک فیس رو یک رقم به اون بازیکن اختصاص میده شما باید اون شماره رو به انتهای فایل فیس یا هیر اضافه کنی اینطوری نمیشه مثه اینکه باید یه آموزش با عکس بذارم توی تاپیک برای ریلینک و وارد کردن فیس. صبر کن چند تا عکس بگیرم می ذارم یه آموزش تصویری تا دقایقی دیگر...

بازم شرمنده در پچ شما قیمت بازیکنان لیگ المان قیمت واقعیشون است یا نه ؟ در مستر لیگ را میگم
    اوم... بازیکناینی که ذاتا توی دیتابیس هستند باید واقعی باشن چون من اصلا دستکاری نکردم هیچ چیز رو بازیکنانی که کچل هستند بازیکنان غیر واقعی هستند که من فقط اسمشون رو تغییر دادم ولی بازیکنانی مثل لوکا تونی یا ریبری که ذاتا به صورت اورجینال وجود دارن توی بازی که باید قیمت پیش فرض خود کونامی رو داشته باشن. بازیکنانی هم هستند که ساخته شدن توسط کونامی اما با فیس و اسم فیک که من هم فیس کونامی رو اضافه کردم و هم اسمشون رو درست کردم مثل تیموسچوک (هافبک دفاع بایرن) یا اشکان دژاگه یا رنسینگ و غیره حالا بعضی بازیکنان هم که توی دیتابیس بازی نبود مجبور شدم برای پر کردن 16 نفر خودم همون بازیکنان PLAYER T12 و اینا رو تغییر نام بدم اونها مسلما نمی تونن قیمت واقعی رو داشته باشم مشخصه بازیکنانی که واقعی نیستن هم اینه که فیس و هیرشون خامه یا به قول خودمون کچل هستند

مسعود جان برای پچ کامل درسته که قول دادم ولی یه کم دیگه باید صبر کنید چون در نظر دارم برای اون مایه بذارم البته پچ دیروزی هم کامل بود فقط gdb هاش خالی بود البته می دونم که اصل کاری هم همون کیت ها هست ولی به هر حال عجله دوستان و از طرفی مشکل توی آپلود با حجم بالا بود که باعث شد این کار رو بکنم بی پرده بگم آپلود فایل 33 مگی با این سرعت 64 اونم یه فایلی که اصلا ناقص بود و کامل نشده بود و می باست در آینده کامل شده اش گذاشته بشه برام یکم سنگین بود. کمی به من حق بدید. ولی من قول می دم خیلی زود پچ کامل رو با کیفیت فوق العاده بالاتر بذارم طوری که سورپرایز بشید

12. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یک خسته نباشید جانانه باید به کونامی و سیباس بگیم که امسال این بازی قشنگو برای طرفدارنش طراحی و تولید کرد .
    بعد از گذشت چیزی نزدیک به دو ماه من فقط تونستم یک باگ برای گلزنی پیدا کنم که البته اونم همیشه جواب نمیده و این یک موفقیت برای این شرکت بزرگ به حساب میاد .
    بعد از تعدیل چند فاکتور از تواناییهای بازیکنان و البته به کمک چند برنامه مثل برنامه سرعت بازی و کیت سرور juce من الان یک بازی جذاب و اعتیاد آور روی کامپیوترم دارم که واقعا بدون هیچ تعارفی ازش لذت میبرم این بازی هر روز دقایق استراحت منو به دقایق مفرحی تبدیل کرده . احتمالا خیلی از گیمرها همین احساس منو دارن . این مساله رو میشه توی کلوپهای بازی در سطح شهر هم بخوبی احساس کرد من توی چند وقت اخیر برای اینکه فیفا 10 رو بازی کنم به چند کلوپ بازی سر زدم و در کمال تعجب دیدم اکثر گیمرهای داخل این کلوپها دارن pes 2010 بازی میکنن این مساله واقعا منو حیرت زده کرده نکته جالب توجه اینجاست که کلوپهایی که من میرفتم همگی کنسول بازی داشتن نه کامپیوتر همونطوریکه میدونید روی کامپیوتر ویرایش بیشتری میشه انجام داد و کنسول بازی بیشتر برای فیفا مناسبه اما با این وجود باز هم گیمرها معطوف و مجذوب این بازی هستند واقعا علت این مساله چی میتونه باشه کسی میتونه جواب این سوال رو بده ؟
    با تمام نکات مثبت و برجسته ای که توی این بازی وجود داره اما متاسفانه این بازی هم مثل بقیه بازیهای ورزشی گروهی از هوش مصنوعی بالایی بهره نمیبره و شاید مهمترین نقطه ضعف بازی همین مورد باشه .
    کونامی امسال بسیاری از باگهایی که مستقیم و یا غیر مستقیم بر روی نتیجه بازی اثر میذاشت رو بر طرف کرده و این مساله به جذابیت بازی کمک شایانی کرده بعنوان نمونه توی نسخه قبل بسیاری از ضربات سر مهاجمین تبدیل به گل میشد اما توی این نسخه مثل فوتبال واقعی مدافعین بیشتر سانترها و ارسالها رو دفع میکنن و یا مساله توی سر توپ زدن مسخره نسخه قبل و همینطور سرعت بسیار زیاد بعضی از بازیکنان تا حد زیادی مرتفع شده البته با کمی tweak و تنظیم تواناییهای بازیکنان میشه شاهد یک گیم پلی زیبا و طبیعی از این بازی بود من چند هفته ای میشه که به یک بالانس مناسب برای تواناییهای بازیکنان دست پیدا کردم و این مساله سبب شده بازی جذابیت زیادی برام پیدا کنه .
    برای طبیعی تر شدن بازی کافیه فقط چند فاکتور قدرت شوت , مهارت دروازه بانها , سرعت دویدن , سرعت دریبل زنی و همینطور قدرت بدنی بازیکنان تعدیل بشه . فکر میکنم بد نباشه یک توضیحی درمورد این موارد بدم .
    بر اساس آماری که از گلهای زده شده وجود داره از هر 100 گل , 18 مورد از طریق شوت های پشت هیجده به ثمر میرسه اما این توی این بازی میشه گلهایی زیادی از فواصل بسیار دورتر به ثمر رسوند که اصلا طبیعی نیست اما خبر خوش اینه که میشه با تعدیل دقیق قدرت شوت این مساله رو به آمار واقعی فوتبال بسیار نزدیک کرد با اینکار و البته تعدیل تواناییهای دروازه بانها علاوه بر طبیعی شدن شوتها مساله دفع کردن توپ توسط دروازه بانها به شدت کاهش پیدا میکنه .
    مورد بعدی مساله توانایی بالا و غیر طبیعی بعضی از بازیکنان در کورسها و جاگذاشتن بازیکنان حریفه . توی این بازی بازیکنانی از قبیل رونالدو در مواردی به راحتی میتونن بازیکنان حریفو پشت سر بذارن این فاصله در توانایی بازیکنان در فوتبال واقعی در این حد زیاد نیست با کاهش گپ و فاصله سه فاکتور قدرت بدنی , سرعت دویدن و سرعت دریبل زنی در بازیکنان مختلف این مورد هم به واقعیت خیلی نزدیک میشه . تعدیل این مساله بازیو بسیار طبیعی میکنه به این دلیل که توی یک بازی فوتبال بارها و بارها شاهد این رقابت بین بازیکنان هستیم . البته این نکته رو بگم بازیکنان بزرگی مثل مسی و رونالدو همچنان برتریهای در این زمینه دارن و علت این مساله چالاکی ( agility ) , توان تکنیکی و چند فاکتور مخفی در این بازیه .
    دوستانی که خواهان طبیعی تر شدن بازی هستند من میتونم در این زمینه راهنماییشون کنم و اگر امکان این کار رو ندارن با آپلود کردن آپشن فایلشون من حاضرم تغییرات لازمه رو براشون اعمال کنم .
    بگذریم , چند صفحه قبل من پرسیده بودم بیشترین پولی که برای یک بازیکن توی مستر لیگ پرداخت کردین چقدر بوده ؟ گرون قیمت ترین بازیکن توی این بازی کدوم بازیکنه و قیمت این بازیکن چقدره ؟
    سلام حسين جان
    گرون ترين بازيكني كه در تمام 28 فصلي كه مسترليگ بازي كردم و خريدم وين روني بوده با قيمت 97 ميليون كه پول زياديه و گرون ترين بازيكن هم كريس رونالدو رو به چلسي فروختم 127 ميليون و فكر كنم همون كريس رونالدو گرونترينه

14. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

ببخشید برای خرید و فروش بازیکن چجوری متونم قیمت بزارم لطفا یه توضیخ کامل بدید

16. این کاربر از ddavod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نميشه قيمت بذاري
    سيستم نقل و انتقالات فرق كرده
    به تيم حريف پيشنهاد ميدي اگه خواست بفورشه كه ميزان قيمت رو خودشون ميگن تو يا ميتوني قبول كني يا رد كني يا اصلا ميگن نميخوايم بفروشيم

18. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seday baron's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا مهرداد از پچی که گذاشتی ممنون فقط یه مشکل داشتم
    دوتا از بازیکنانم اسمشون به صورت PLAYER 13,14 میان و کچل هستن چطوری میشه به حالت قبل برگردودشون ؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •