تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 889 از 940 اولاول ... 389789839879885886887888889890891892893899939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تنها تغييراتي كه مي توني بدي از پوشه اصلي بازي فايل ستينگ رو اجرا كن و همونطور كه گفتم با رزولوشن و گرافيك هاي مختلف امتحان كن.بايد مشكلت حل بشه با اين كارها.من ديگه راهي نمي دونم.

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

یک سوال از همه:
    از نظر شما بهترین تیم تو pes 2009 چه تیمیه؟؟
    و فکر میکنید سه ماه دیگه که pes 2010 میاد چه تیمی بهتره؟
    اول نظر خودمو در pes 2009 میگم . بترتیب 1.بارسلونا 2.منچستر
    و در pes 2010 فکر میکنم بارسلونا. اینتر منچستر .ر.مادرید
    شما چی فکر میکنید؟

داره خودمونی میشه GEDAA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

تنها تغييراتي كه مي توني بدي از پوشه اصلي بازي فايل ستينگ رو اجرا كن و همونطور كه گفتم با رزولوشن و گرافيك هاي مختلف امتحان كن.بايد مشكلت حل بشه با اين كارها.من ديگه راهي نمي دونم.
    همه کاری کردم رزولیشن بازی رو 640 گذاشتم بازم میکشه فقط گرافیک و بزارم روی لو که پائین ترین حد هستش و چمنها سیاه میشه نمیکشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقایون یه سوال دارم من،من یه پچ دانلود کردم که لیگ ژاپن و بندسلیگا اضافه میشن بغیه تیم ها هم درست میشن.
    حالا یه مشکلی که هست فقط این بندسلیگا و لیگ ژاپن اسم تیماش مثل قبل مونده من میخوام اسمای خوشون بشه چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ببخشید من یک کم گیج شدم.چندین پچ تو این تاپیک وجود داره.پچ 1.2 پچ 1.4 پچ سه تکه krauser.
    جناب krauser شما یکبار به شخصی گفتید فرقی بین پچ 1.4 و پچ krauser نیست اما در پست 8830 فرمودید که بعد از تصب پچ 1.4 باید پچ krauser را نصب کنید.
    من یک کم گیج شدم ای کاش تو همون صفحه اول آموزش کامل به روز شدن بازی را به صورت به روز قرار می دادید.
    الآن من نمی دونم پچ 1.4 را نصب کنم یا پچ krause.بعد دیگه چی نصب کنم من الآن فقط هرچی لینک به دستم رسید دانلود کردم.
    استاد شاید بگی خوب توضیحات را نخوندی ولی اگه دیده باشید چند نفر دیگه هم مثل من همین مشکل داشتند.خوب همه که مثل شما استاد نیستند که.
    الآن من چکار کنم هرچی فایل تو صفحه 701 هست را بگیرم یا فایلهای موجود در صفحه 883؟
    متشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یک سوال از همه:
    از نظر شما بهترین تیم تو pes 2009 چه تیمیه؟؟
    و فکر میکنید سه ماه دیگه که pes 2010 میاد چه تیمی بهتره؟
    اول نظر خودمو در pes 2009 میگم . بترتیب 1.بارسلونا 2.منچستر
    و در pes 2010 فکر میکنم بارسلونا. اینتر منچستر .ر.مادرید
    شما چی فکر میکنید؟
    تيمهاي ملي اول برزيل بعد انگلستان و در تيمهاي باشگاهي منم با شما هم نظرم اما نميدونم چرا نميتونم با بارسلونا مثل منچستر بازي كنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقایون یه سوال دارم من،من یه پچ دانلود کردم که لیگ ژاپن و بندسلیگا اضافه میشن بغیه تیم ها هم درست میشن.
    حالا یه مشکلی که هست فقط این بندسلیگا و لیگ ژاپن اسم تیماش مثل قبل مونده من میخوام اسمای خوشون بشه چیکار کنم؟
    احتمالا آپشن فایل رو یادت رفته دانلود کنی یا کپی کنی توی My document

ببخشید من یک کم گیج شدم.چندین پچ تو این تاپیک وجود داره.پچ 1.2 پچ 1.4 پچ سه تکه krauser.
    جناب krauser شما یکبار به شخصی گفتید فرقی بین پچ 1.4 و پچ krauser نیست اما در پست 8830 فرمودید که بعد از تصب پچ 1.4 باید پچ krauser را نصب کنید.
    من یک کم گیج شدم ای کاش تو همون صفحه اول آموزش کامل به روز شدن بازی را به صورت به روز قرار می دادید.
    الآن من نمی دونم پچ 1.4 را نصب کنم یا پچ krause.بعد دیگه چی نصب کنم من الآن فقط هرچی لینک به دستم رسید دانلود کردم.
    استاد شاید بگی خوب توضیحات را نخوندی ولی اگه دیده باشید چند نفر دیگه هم مثل من همین مشکل داشتند.خوب همه که مثل شما استاد نیستند که.
    الآن من چکار کنم هرچی فایل تو صفحه 701 هست را بگیرم یا فایلهای موجود در صفحه 883؟
    متشکر
    بابا بیخیال من کی همچین حرفی زدم؟ شما میشه اون پستی که من این حرف رو زدم گیر بیارید؟

شما پچ 1.40 رو دانلود بکنید بهتره تازه اصلا پچ 1.40 ساخته کونامی هست و رو گیم پلی تاثیر می ذاره اما پچی که من درست کردم مشکلات لایسنس رو برطرف میکنه و اسامی لباس ها و لوگوها و سایر چیزهایی که در اثر لایسنس نداشتن اشتباه و فیک هستند رو اصلاح میکنه و من ساختمش لینک های پچ krauser توی 701 هست بقیه فقط بگم که فایل cv0f و ادیت فایل رو از صفحه883 بگیر پچ 1.40 رو هم بهتره نصب کنی. کارهایی که باید انجام بدی رو توی 701 کامل شرح دادم

8. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اين تاپيك چند روز هستش فعاليتش كم شده مثل اينكه همه منتظر عرضه ساكر 2010 هستن .اميدوارم بعد از عرضه بازي تاپيك خصوصي براي 2010 زده شود و در صدر جدول قرار گيرد از لحاظ فعاليت و بينندها.
    اساتيد محترم اگه بنظر شما صلاح است تاپيك 2010 رو از الان ايجاد كنيم و به معرفي بازي بپردازيم تا بازي عرضه بشه
    با شمارش معكوس براي pes 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض خبر مهم

دوستان پست صفحه 701 به روز شده کسانی که می خوان پچ Krauser رو دانلود کنن می تونن به صفحه 701 مراجعه کنند کامل و به روز رسانی شده

اين تاپيك چند روز هستش فعاليتش كم شده مثل اينكه همه منتظر عرضه ساكر 2010 هستن .اميدوارم بعد از عرضه بازي تاپيك خصوصي براي 2010 زده شود و در صدر جدول قرار گيرد از لحاظ فعاليت و بينندها.
    اساتيد محترم اگه بنظر شما صلاح است تاپيك 2010 رو از الان ايجاد كنيم و به معرفي بازي بپردازيم تا بازي عرضه بشه
    با شمارش معكوس براي pes 2010
    کجای کاری بابا الان 4 ماهه که تاپیکش فعاله از اینجا فعال تره تاپیک PES 2010

11. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوست عزيز krauser مطالبي كه تو پست 701 گذاشتي منظورم همون فايلهاي ساخت خودت هستش چند بار دانلود كردم اما هر زمان خواستم از حالت فشرده خارج كنم ارور ميده مثل اينكه فايل خراب باشه يا ناقص لطفا راهنمايي كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •