تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 889 از 1004 اولاول ... 389789839879885886887888889890891892893899939989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

350 گیگ می خوام دانلود داشته باشم در ساعات رایگان در طی یک ماه همچین سرویسی هست؟ چه قدره؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

350 گیگ می خوام دانلود داشته باشم در ساعات رایگان در طی یک ماه همچین سرویسی هست؟ چه قدره؟
    شما اگه میخای مطمئن این همه دانلود کنی باید از ماکس نت سرویس vip بگیری گرونه حدود 30 تومن در ماه

3. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

منم 1مگ دارم ولی سرعت تو شبا از 50-60 بالا نمیره. مرد دیگه این مخابرات عوض اینکه روز به روز پیشرفت کنیم دارم پسرفت میکنیم واقعا آدم احساس حقارت بهش دست میده الآن یه نوجوون امریکایی نشسته خونش هر ساعتی بخاد میره هر کاری با سرعت تمام تو اینترنت انجام میده ما باید خودکشی کنیم تا بتونیم یه کار کوچیک انجام بدیم والا من دیگه اعصابم داغون شده بزار روز آخر تخلیه یه کاری بکنم نصف مخابراتی ها اینترنتشون به هم بخوره.

شما ببین میتونی از اسیاتک سرویس 10 مگ یکساله با حجم 6 گیگ و شبانه رایگان 4-10 بگیری؟ قیمتش با مالیات حدود 131 تومنه تو 1544.ir هم هست ولی هنگام خرید تو لیست نیست. با خرید حجم اضافی قیمت خیلی خیلی به صرفه درمیاد.
    مرسی دوست عزیز
    شبانه 4-10 بدرد من نمیخوره ! اقا این طرح حریر بهاری هم با سرعت 4 مگ خوبه ظاهرا ، در یکسال حجم 10 گیگ و ساعت رایگان 1-6 با 80 درصد تخفیف در دانلود ( یعنی 5 گیگ دانلود کنی 1 گیگ برات حساب میشه ) ،، به قیمت 26 هزار تومن ،
    چون من دانلود شبانه آنچنانی ندارم ( اغلب فیلم آنلاین میبینم ) این سرویس برام خوبه بشرط اینکه کیفیتش عالی باشه یعنی در ساعت رایگان هم همون سرعت روزانه 4 مگابیت ارائه بشه .

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یه سوال ؟
    الان سایت مکس نت و سرویس VIP رو که سرعتش رو 4 مگابیت زده دیدم . حالا این 4 مگ سرعت بصورت ثابت هست یا اینکه تا 10 مگابیت هم افزایش داره و حداقل سرعت 4 هست؟؟ 6 گیگ دانلود شبانه زده و کنارش عکس ماه گذاشته ، این 6 گیگ برای کل مثلا 3 ماه هست یا اینکه روزانه ؟! چون برای سرویس ها و سرعت های پایین هم 6 گیگ شبانه زده !
    میشه معنی این جملات رو بگید : " حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود. "
    " در بسته شبانه در مدت زمان تعیین شده (پیش فرض 2 تا 8 صبح) مقدار استفاده حجمی به مقدار 2G در ماه محاسبه
    و مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود. "

البته در جمله دوم اشاره شده 2 گیگ در ماه !! با این اوصاف شما مطمئن هستید مثلا 350 گیگی که دوستمون اشاره کردن نیاز دارن با این سرویس vip میشه بصورت رایگان دانلود کرد ؟! محدودیت و مصرف منصفانه و .... ایجاد نمکینن ؟
    Last edited by saeed774; 21-07-2015 at 02:11.

6. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    شبانه 4-10 بدرد من نمیخوره ! اقا این طرح حریر بهاری هم با سرعت 4 مگ خوبه ظاهرا ، در یکسال حجم 10 گیگ و ساعت رایگان 1-6 با 80 درصد تخفیف در دانلود ( یعنی 5 گیگ دانلود کنی 1 گیگ برات حساب میشه ) ،، به قیمت 26 هزار تومن ،
    چون من دانلود شبانه آنچنانی ندارم ( اغلب فیلم آنلاین میبینم ) این سرویس برام خوبه بشرط اینکه کیفیتش عالی باشه یعنی در ساعت رایگان هم همون سرعت روزانه 4 مگابیت ارائه بشه .
    حریر مریر بخای مهلتش همین فردا تموم میشه

8. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

یه سوال ؟
    الان سایت مکس نت و سرویس VIP رو که سرعتش رو 4 مگابیت زده دیدم . حالا این 4 مگ سرعت بصورت ثابت هست یا اینکه تا 10 مگابیت هم افزایش داره و حداقل سرعت 4 هست؟؟ 6 گیگ دانلود شبانه زده و کنارش عکس ماه گذاشته ، این 6 گیگ برای کل مثلا 3 ماه هست یا اینکه روزانه ؟! چون برای سرویس ها و سرعت های پایین هم 6 گیگ شبانه زده !
    میشه معنی این جملات رو بگید : " حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود. "
    " در بسته شبانه در مدت زمان تعیین شده (پیش فرض 2 تا 8 صبح) مقدار استفاده حجمی به مقدار 2G در ماه محاسبه

البته در جمله دوم اشاره شده 2 گیگ در ماه !! با این اوصاف شما مطمئن هستید مثلا 350 گیگی که دوستمون اشاره کردن نیاز دارن با این سرویس vip میشه بصورت رایگان دانلود کرد ؟! محدودیت و مصرف منصفانه و .... ایجاد نمکینن ؟
    اونا یه حجمی رو نوشتن که احیانا به مشکلی چیزی برخودن تا اونجایی که میتونن سرعتو بیارن پایین ولی تا الآن مشاهده نشده که سرعتو محدود کنن یا طرح مرح منصفانه بزارن.

10. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

طبق اطلاعات جمع آوری شده اگه اسیاتک محدودیتی برای شبانه زاره وضعیت اینه:
    128 محدودیت نداره به جز نامحدود
    256 " "
    512 " "
    با 2 مگ سرعتت روی 120 کیلوبایت هست
    یک مگ حداکثر 90 کیلوبایت
    4 مگ 160
    10 مگ 250

12. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

یه سوال ؟

خیلی بدم میادم از شرکت هایی که این طوری با جملات بازی میکنن تا مشتری رو گیج بکنن!

14. 3 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

داون استریم خطم رو نگاه کردم داخل مودم دیدم 10240 قبلی الان روی 3070 بسته شده !!! چند باری روشن و خاموش کردم باز افاقه ای نکرد
    خط منم قبلا 12مگ آپ میشد الان بین 6-5 مگ در نوسان هست
    راستی یه اتفاقی هم واسه من از وقتی که دانلود شبانه نیم بها شده افتاده به این صورت که وقتی اتصالم قبل ساعت 1 انجام بگیره با ورود به ساعات شبانه اینترنت وصل هست و دانلود هم میشه ولی وقتی یعد ساعت 1 مودم رو خاموش و روشن کنم یکبار دیگه اتصال برقرار نمیشه و اینترنت نیست . یا مثلا اگر بعد ساعت 1 شب برای اولین بار مودم رو روشن کنم دیگه شبش اینترنت ندارم . البته در حالت PPPoE به این صورته ولی وقتی حالت بریج تنظیم میکنم هیچ مشکلی نداره !
    شما این مشکل رو ندارید ؟ مودم رو تو ساعت رایگان خاموش کنین بعد روشن کنین ببینید اینترنت وصل میشه ؟
    دقیقا منم همین مشکلو دارم
    2 شب پشت سر هم تست کردم وقتی از ساعت 1 که میگذره اگه نت رو DC کنم دیگه کانکت نمیشه
    مودمو خاموش کردم 1ساعت بعد روشن کردم بازم کانکت نشد ولی بریج رو تست نکردم تا حالا

16. 3 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خط منم قبلا 12مگ آپ میشد الان بین 6-5 مگ در نوسان هست
    اسپلیتر وصل هست؟ تلفن و همه چیزو قطع کنین دوباره تست کنین یا مودمو ببرین دم در مستقیم به سیم وصل کنین. مال من وقتی تلفن وصل میشه 3-4 هزار تا میاره پایین در حالت نرمال 12000 هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •