350 گیگ می خوام دانلود داشته باشم در ساعات رایگان در طی یک ماه همچین سرویسی هست؟ چه قدره؟
350 گیگ می خوام دانلود داشته باشم در ساعات رایگان در طی یک ماه همچین سرویسی هست؟ چه قدره؟
شما اگه میخای مطمئن این همه دانلود کنی باید از ماکس نت سرویس vip بگیری گرونه حدود 30 تومن در ماه
مرسی دوست عزیز
شبانه 4-10 بدرد من نمیخوره ! اقا این طرح حریر بهاری هم با سرعت 4 مگ خوبه ظاهرا ، در یکسال حجم 10 گیگ و ساعت رایگان 1-6 با 80 درصد تخفیف در دانلود ( یعنی 5 گیگ دانلود کنی 1 گیگ برات حساب میشه ) ،، به قیمت 26 هزار تومن ،
چون من دانلود شبانه آنچنانی ندارم ( اغلب فیلم آنلاین میبینم ) این سرویس برام خوبه بشرط اینکه کیفیتش عالی باشه یعنی در ساعت رایگان هم همون سرعت روزانه 4 مگابیت ارائه بشه .
یه سوال ؟
الان سایت مکس نت و سرویس VIP رو که سرعتش رو 4 مگابیت زده دیدم . حالا این 4 مگ سرعت بصورت ثابت هست یا اینکه تا 10 مگابیت هم افزایش داره و حداقل سرعت 4 هست؟؟ 6 گیگ دانلود شبانه زده و کنارش عکس ماه گذاشته ، این 6 گیگ برای کل مثلا 3 ماه هست یا اینکه روزانه ؟! چون برای سرویس ها و سرعت های پایین هم 6 گیگ شبانه زده !
میشه معنی این جملات رو بگید : " حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود. "
" در بسته شبانه در مدت زمان تعیین شده (پیش فرض 2 تا 8 صبح) مقدار استفاده حجمی به مقدار 2G در ماه محاسبه
و مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود. "
البته در جمله دوم اشاره شده 2 گیگ در ماه !! با این اوصاف شما مطمئن هستید مثلا 350 گیگی که دوستمون اشاره کردن نیاز دارن با این سرویس vip میشه بصورت رایگان دانلود کرد ؟! محدودیت و مصرف منصفانه و .... ایجاد نمکینن ؟
Last edited by saeed774; 21-07-2015 at 02:11.
حریر مریر بخای مهلتش همین فردا تموم میشه![]()
اونا یه حجمی رو نوشتن که احیانا به مشکلی چیزی برخودن تا اونجایی که میتونن سرعتو بیارن پایین ولی تا الآن مشاهده نشده که سرعتو محدود کنن یا طرح مرح منصفانه بزارن.
طبق اطلاعات جمع آوری شده اگه اسیاتک محدودیتی برای شبانه زاره وضعیت اینه:
128 محدودیت نداره به جز نامحدود
256 " "
512 " "
با 2 مگ سرعتت روی 120 کیلوبایت هست
یک مگ حداکثر 90 کیلوبایت
4 مگ 160
10 مگ 250
خیلی بدم میادم از شرکت هایی که این طوری با جملات بازی میکنن تا مشتری رو گیج بکنن!
خط منم قبلا 12مگ آپ میشد الان بین 6-5 مگ در نوسان هست
دقیقا منم همین مشکلو دارم
2 شب پشت سر هم تست کردم وقتی از ساعت 1 که میگذره اگه نت رو DC کنم دیگه کانکت نمیشه
مودمو خاموش کردم 1ساعت بعد روشن کردم بازم کانکت نشد ولی بریج رو تست نکردم تا حالا
اسپلیتر وصل هست؟ تلفن و همه چیزو قطع کنین دوباره تست کنین یا مودمو ببرین دم در مستقیم به سیم وصل کنین. مال من وقتی تلفن وصل میشه 3-4 هزار تا میاره پایین در حالت نرمال 12000 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)