تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 889 از 1126 اولاول ... 389789839879885886887888889890891892893899939989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض توزیع کارتهای بانکی دانشجویی دانشگاه پیام نور جهت واریز شهریه از هفته آینده

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : امکان پرداخت الکترونیکی شهریه دانشگاه پیام نور فعال شده است و اواخر هفته آینده کارتهای الکترونیکی صادر شده برای هر دانشجو در اختیار آنها جهت واریز شهریه به صورت الکترونیکی قرار خواهد گرفت.
    لذا دانشجویان محترم جهت پرداخت شهریه نیازی به مراجعه حضوری به بانک صادرات و تکمیل فیش و... ندارند و می توانند از طریق سامانه های پرداخت الکترونیکی نظیر خودپرداز، درگاه اینترنتی، تلفن بانک و دستگاه کارتخوان ( POS ) نسبت به پرداخت شهریه خود اقدام نمایند.

کارت های الکترونیکی پراخت شهریه دانشجویان دانشگاه پیام نور ، طبق بخشنامه سازمان مرکزی از اواخر هفته آینده در اختیار مراکز و واحدها قرار خواهند گرفت و مراکز و واحدها مسئول توزیع کارتهای بانکی بین دانشجویان آن مرکز و واحد می باشند.

مقدمات نصب دستگاه کارتخوان ( POS ) در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور نیز فراهم شده و دانشجویان از این پس می توانند به راحتی با حضور در مراکز و واحدهای دانشگاهی خود نسبت به پرداخت شهریه اقدام کنند.

2. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کارت بانکی بخوره تو سرشون نمرات رو تایید کنن که دانشجوها بلاتکلیف موندن

4. 6 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

انتخاب واحد ترم تابستون از کی شروع میشه؟29 تیر؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

انتخاب واحد ترم تابستون از کی شروع میشه؟29 تیر؟
    سلام محمد جان . نبودی دلتنگت بودم ..
    فعلا تا به الان ، 26 تیر ....

7. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بچه‌ها
    من ترم آخر هستم,پروژه ام رو یک ماه پیش واسه استاد ایمیل کردم,15 روزی صبر کردم دیدم خبری از جواب ایمیل و نمره نیست,در صورتی که به همه نمره داده بود!
    بعدا بهش اس دادم که جریان چیه,گفت که دوباره فایلارو بفرست,مثل اینکه به دستش نرسیده بوده,دوباره فرستادم بعد از چند روز ایمیل زد که مطالب مورد تایید است فایلای نهایی شده رو بفرستید,فرستادم گه بعد از شش روز ایمیل زد نمره شما 19 میباشد!
    ولی الان 4 روز که گذشته و هنوز نمرمو تو گلستان وارد نکرده!
    سه روزه زنگ میزنم دانشگاه همش میگه زنگ زدیم به استاد میگه وارد میکنم,امروز که دیگه قرار بود حتما نمرمو بده نگاه کردم دیدم نیومده,زنگ زدم دانشگاه,گفت گفته وارد کردم,گفتم نکرده,گفت من پیگیری میکنم!
    حالا به نظرتون خودم امروز باز به استاد اس بدم؟آخه سری قبل که زنگ زدم شاکی شد چقدر اس میدی تو,من 8تا دانشگاه میرم قرار باشه همه اینجوری کنن که نمیشه!
    میترسم اس بدم لج کنه و اصلا نمره نده!
    به دانشگاه گفتم خودم شمارشو دارم گفت خب خودت ز بزن,ولی وقتی این قضیه رو گفتم گفت باشه خودم زنگ میزنم!
    میترسم نمرمو نده و پروژه ام بمونه!
    تا کی وقت هست واسه نمره عملی؟
    بدبختی مثلا عجله داشتم این ترم زودتر تموم بشه برم دنبال کارای معافیتم,ولی از همیشه طولانیتر شد!
    معذرت میخوام متنم طولانی شد,لطفا بگید جای من بودید چیکار میکردید؟

tApAtAĺK

9. 2 کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام بچه‌ها
    من ترم آخر هستم,پروژه ام رو یک ماه پیش واسه استاد ایمیل کردم,15 روزی صبر کردم دیدم خبری از جواب ایمیل و نمره نیست,در صورتی که به همه نمره داده بود!
    بعدا بهش اس دادم که جریان چیه,گفت که دوباره فایلارو بفرست,مثل اینکه به دستش نرسیده بوده,دوباره فرستادم بعد از چند روز ایمیل زد که مطالب مورد تایید است فایلای نهایی شده رو بفرستید,فرستادم گه بعد از شش روز ایمیل زد نمره شما 19 میباشد!
    ولی الان 4 روز که گذشته و هنوز نمرمو تو گلستان وارد نکرده!
    سه روزه زنگ میزنم دانشگاه همش میگه زنگ زدیم به استاد میگه وارد میکنم,امروز که دیگه قرار بود حتما نمرمو بده نگاه کردم دیدم نیومده,زنگ زدم دانشگاه,گفت گفته وارد کردم,گفتم نکرده,گفت من پیگیری میکنم!
    حالا به نظرتون خودم امروز باز به استاد اس بدم؟آخه سری قبل که زنگ زدم شاکی شد چقدر اس میدی تو,من 8تا دانشگاه میرم قرار باشه همه اینجوری کنن که نمیشه!
    میترسم اس بدم لج کنه و اصلا نمره نده!
    به دانشگاه گفتم خودم شمارشو دارم گفت خب خودت ز بزن,ولی وقتی این قضیه رو گفتم گفت باشه خودم زنگ میزنم!
    میترسم نمرمو نده و پروژه ام بمونه!
    تا کی وقت هست واسه نمره عملی؟
    بدبختی مثلا عجله داشتم این ترم زودتر تموم بشه برم دنبال کارای معافیتم,ولی از همیشه طولانیتر شد!
    معذرت میخوام متنم طولانی شد,لطفا بگید جای من بودید چیکار میکردید؟

tApAtAĺK
    سلام چند روز دیگه صبر کن ....
    خودش وارد میکنه... نگران نباش

11. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام چند روز دیگه صبر کن ....
    خودش وارد میکنه... نگران نباش
    ممنونم از جوابتون,امیدوارم که اینجور باشه!
    نمیدونم چرا از اول هم به این استاد حس خوبی نداشتم!

tApAtAĺK

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آقا یه درس منم استاد وارد نکرده ببینم این نمرات رو آموزش تایید میکنه ؟ حالا جریان این نمره من چی میشه ؟ متاسفانه هر چی بدبختیه سر من میاد این همون استاده که ترم پیش برام میان ترم وارد نکرده بود کلا فراموش کاره ! بدبختی رو میبنی خودش هم معلوم نیست کجا رفته

این ترم سر این قضایا خیلی خسته شدم کلا میخوام ترم تابستون هم واحد برندارم خستمون کردن اینم از برنامه ریزی ترم بعدشون شروع کلاس ها از 16 شهریور ! من که از مهر ماه میرم سر کلاس هر غلطی میخوان بکنن بزار بکنن !

14. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

آقا یه درس منم استاد وارد نکرده ببینم این نمرات رو آموزش تایید میکنه ؟ حالا جریان این نمره من چی میشه ؟ متاسفانه هر چی بدبختیه سر من میاد این همون استاده که ترم پیش برام میان ترم وارد نکرده بود کلا فراموش کاره ! بدبختی رو میبنی خودش هم معلوم نیست کجا رفته

این ترم سر این قضایا خیلی خسته شدم کلا میخوام ترم تابستون هم واحد برندارم خستمون کردن اینم از برنامه ریزی ترم بعدشون شروع کلاس ها از 16 شهریور ! من که از مهر ماه میرم سر کلاس هر غلطی میخوان بکنن بزار بکنن !

فقط مال تورو وارد نکرده ، یا مال همه ی بچه ها کلاس؟

16. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض افزایش ساعات کلاس رشته های فنی و مهندسی دانشگاه پیام نور

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : دکتر حسن زیاری با اشاره به افزایش زمان کلاس های دروس تخصصی به ویژه فنی و مهندسی دانشگاه پیام نور گفت: چندی پیش افزایش ساعت درسی دروس تخصصی به ویژه فنی و مهندسی در شورای دانشگاه پیام نور بررسی و مصوب شد که با توجه به محتوای دروس و تدریسی که توسط استاد انجام می شود زمان این دروس نسبت به دروس دیگر افزایش یابد.
    وی ادامه داد: براساس مصوبه شورای دانشگاه، ساعت درسی که برای این دانشجویان برگزار می شود بین ۸ تا ۱۰ ساعت است که با توجه به دانشکده، دروس، محتوا و سختی دروس، می تواند ۲ تا ۴ ساعت دیگر نیز افزایش یابد.

خبر از این بهتر

18. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •