با سلام من ميخوام سريعآ يه لپ تاپ اچ پي واسه بازي بگيرم حداكثر تا 1200000 تومن...
با سلام من ميخوام سريعآ يه لپ تاپ اچ پي واسه بازي بگيرم حداكثر تا 1200000 تومن...
آقا شرمنده.نمیدونستم شما هم گرفتید>>>مبارکه<<<
.شما هم 1500 گرفتید؟؟؟
من فکر کردم 1650 هست.انصافا قیمتش خیلی مناسبه.
با این وجود دل و اچ پی باید قیمتاشونو بیارن پایین در غیر این صورت این سونی همه رو کنار میزنه.
Last edited by ebi66_boukan; 02-08-2009 at 12:43.
سلام
کسی می دونه قیمت Sony Vaio VGN-FZ230E چنده ... خیلی عجله دارم .. فقط قیمت و ارزششو می خوام
مشخصانش اینجا هست
..................................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Intel® Core™ 2 Duo Processor T7250 2GHz 800MHz 2MB L2
2GB (1GBx2_RAM
Hard 200G
Screen Size: 15.4
سلام دوستان منم می خوام یکی از همین سونی ها رو بخرم....از نمایندگی اصفهان!گفته 10 روز دیگه میاره،فقط چنتا سوال داشتم:
اول اینکه همراه نوت بوک باید کیف هم بهم بدن یا نه؟(یعنی خود ایران رهجو این نوت بوکا را با کیف میده یا بستگی به فروشندش داره؟)
بعدشم در مورد کیفیت صفحه نمایش بیشتر بگین...مخصوصا کنتراست تصویر و برایتنس صفحه نمایش در سطح بالایی هست یا متوسطه؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین... با تشکر فراوان
.....................
هیچ کس اینجا نیست بتونه بهم کمک کنه....؟
سری fz که دیگه تولید نمیشه
میدونم تولید نمیشه ... واسه همین هم هست که نمیتونم قیمتش رو بدست بیارم ....
من دارم از یه شرکت میخرم .. لپ تاپش نو ... ولی نمیدونم قیمت واقعی اش چنده ... ببینم اصلا ارزش داره بخرم یا نه .......
حالا تا دوستان میان جواب می دن من یه لیست قیمت دارم برای تاریخ سیزدهم خرداد برای گارانتی پلازو که یه مدل fz هست توش
fz 348 با کش 2 و رم 4 و هارد 250 و cpu 2 که قیمتشو زده 990 هزار تومان
لزومی وجود نداره که روی لپ تاپ کیف بدن. تازه معمولاً اون کیف هایی که می دن حداکثر 20 30 تومان بیشتر نمی ارزه و 3 4 ماه بیشتر کار نمی کنه (البته دندون اسب پیش کشی رو نمی شمرن!). خودت بری یه کیف محکم و قشنگ بخری خیلی بهتره. در مورد صفحه نمایش هم که کلاً خیالت راحت باشه سونی بهترین صفحه نمایش ها رو توی لپ تاپ ها داره.
ممنون از رجیسترد یوزر همکار خوب و عزیز
حالا با قیمت 1.5 بهترین لب تاب چی هست بگیرم و هم اینکه کوچیک باشه و کارت شبکه هم داشته باشه راستی
قیمت سونی VGN-TT130N/B رو نگفتین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)