تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 889 از 1045 اولاول ... 389789839879885886887888889890891892893899939989 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خوب هستید انشاءاله
    این یک نمونه فایل هست
    ببینید من برای استایل نرمال (که به کل متن اصلی اعمال بشه) فونت دلخواه انتخاب کردم
    حالا ببینید یک تکه هایی از متن این استایل را نمی گیرد به خودش

اگر دو کار زیر را انجام بدهم مشکل حل می شود و فونت اعمال می شود اما
    1. اون تکه ها را انتخاب و clearformating بزنم

2. یا اینکه اون تکه ها را انتخاب و روی استایل نرمال کلیک و گزینه update انتخاب کنم

اما با انجام هر دو کار بالا متأسفانه شماره های پاورقی درون متن بالای کلمات خورده است
    می آید پایین و کنار متن می خورد

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

[QUOTE=kalantarahura;7925122]
    نقل قول نوشته شده توسط nelahe

سلام. لینک زیر بطور کامل خواسته شما رو توضیح داده. مراحل را خودم تست کردم و نتیجه درست بود. مشکلی بود در خدمتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .... و اما آموزش فارسی این کار. امیدوارم لذت ببرین.

قبل از هر کاری به تب References رفته و در قسمت Footnote وارد تنظیمات شوید (با زدن فلش کوچک کنار ان) و در قسمت Numbering نوع شماره گذاری را انتخاب کنین که میخواین در هر صفحه ادامه دار باشه یا خیر

خلاصه اول این تنظیمات را انجام بدین. و اکنون وقت استفاده از Macros میباشد:

1.کلیدهای ترکیبی ALT+F8 رو بزنین و در پنجره جدید در قسمت Macro Name عبارت InsertFootnote را وارد کنین و سپس گزینه Create را انتخاب کنین.

2.در پنجره جدید کدها رو پاک کنین و کد زیر را عینا وارد کنین:

کد:

و Save کنین.

نکته: در این کد در خط ششم بعد از عبارت InsertAfter در داخل گیومه "نقطه" گذاشته شده که یعنی بعد از عدد پاورقی نقطه بذاره که شما میتونین به کاراکتر خودتون تغییر بدین (مثلا به جای ان علامت را بذارین). در همین خط بعد از & عبارت (Space(1 آمده است که یعنی پس از عدد پاورقی و علامت "نقطه" یا "-" علامتSpace بذاره که عدد جلوی Space نشان دهنده تعداد Space هست و میتونین این عدد را کم یا زیاد کنین. اگر میخواین به جای فاصله، Tab بخورد انگاه به جای عبارت (Space(1 عبارت vbTab را جایگزین کنین.

اکنون شما هر گاه خواستین پاورقی وارد کنین باید ماکروی ایجاد شده را Run کنین. البته بهتره که برای ماکروی ایجاد شده یک شورتکات تعریف کنین تا به راحتی کارتون انجام بشه.

این اموزش در هیچ سایت فارسی زبانی اورده نشده و اختصاص به سایت P30world دارد. لطفا اگر در جایی از این متن استفاده کردین منبع آن را هم بنویسین. اگر هم ننوشتین....فدای سرتان باز هم اشکالی نداره
    وای... بالاخره تموم شد.
    موفق باشین
    Last edited by kalantarahura; 20-10-2013 at 10:24.

3. 5 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    روی سیستم من آفیس 2013 نصب هستش که میخوام آفیس 2007 را هم در کنار همین آفیس 2013 داشته باشم .(2007 را برای آموزش لازم دارم).شما چه راهی را توصیه میکنید.
    با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

ببخشید من چطوری تشکر کنم
    همین دکمه تشکر کافیه.کاری نکردم

با سلام
    روی سیستم من آفیس 2013 نصب هستش که میخوام آفیس 2007 را هم در کنار همین آفیس 2013 داشته باشم .(2007 را برای آموزش لازم دارم).شما چه راهی را توصیه میکنید.
    با تشکر فراوان
    برای نصب هر دو در کنار هم توجه کنین که حتما هردو باید یا 64 بیتی باشند یا 32 بیتی.ونمیشه یکی 64 باشه و دیگری 32 در این صورت امکان نصب را نمیدهد.

6. 3 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این مشکلارو چجوری حل کردی؟
    ممنون دوست عزیز نصب کردم و مشکلم حل شد .یه سوال دیگه پلاگین ذخیره pdf را از کجا میشه دانلود کنم؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با تشکر از kalantarahura .من دکمه تشکر را پیدا نکردم!!

9. این کاربر از jansonn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

ممنون دوست عزیز نصب کردم و مشکلم حل شد .یه سوال دیگه پلاگین ذخیره pdf را از کجا میشه دانلود کنم؟؟
    از لینک زیر دانلود کنین:

کد:
    با تشکر از kalantarahura .من دکمه تشکر را پیدا نکردم!!
    خواهش میکنم.چون تعداد پستاتون کمه فعلا دکمه تشکر واسه شما ظاهر نشده.به امید همکاری شما در سایت P30World

محتوای مخفی: 600مین پست من 
    این 600 مین پست من در این انجمن بزرگ میباشد!!!!!

11. 3 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض روش استفاده توامان ازFootnote پیشفرض افیس و Footnote تعریف شده توسط ماکرو:

در اموزش قبلی که درباره InsertFootnote نوشته بودم، یک اشکالی وجود داشت.و آن هم این بود که دیگر امکان وارد کردن Footnote به روش پیش فرض وجود نداشت. به منظور حل این مشکل راه حل‏های زیر را دنبال کنین:
    1) اگر هنوز ماکروی InserFootnote را وارد نکردین کافیست هنگامی که کلیدهای ترکیبی ALT+F8 رو زدین، در پنجره جدید در قسمت Macro Name یک نام انتخابی برای ماکروی خودتان انتخاب کنین و سپس Create را بزنین و بقیه مراحل را انجام بدین.
    2) اگر قبلا از روش ذکر شده ماکرو را ساخته‏اید کافیست که کلیدهای ترکیبی ALT+F8 را بزنین و در پنجره جدید InsertFootnote را انتخاب کنین و گزینه Edit را انتخاب کنین و کدها را پاک کنین و کد زیر را وارد کنین:

کد:
    و Save کنین.

نکته: دقت کنین که عبارت InsertFootnote2 نشان دهنده نام ماکروی شماست که میتونین آن را به دلخواه تغییر بدین.
    برای راحتی شما عزیزان این کد را بصورت ماکروی ذخیره شده اپلود کردم تا براحتی آن را Import کنین.

کد:

13. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض روشSave کردن یک ماکروی خاص به منظور استفاده در یک سیستم دیگر و یا به اشتراک گذاری آن با دوستانتان:

اگر قصد دارید یک ماکروی خاص را Save کنین، مراحل زیر را دنبال کنین:
    1. کلیدهای ترکیبی ALT+F11 را فشار دهید تا پنجره Visual Basic Editor باز شود.
    2. در پنل سمت چپ روی NewMacros کلیک چپ کنین و گزینه Export File را انتخاب کنین
    بدین صورت میتوانین ماکروی مورد نظر را استخراج کنین که با فرمت .BAS قابل ذخیره است. این فایل با NotePad هم امکان ویرایش دارد.
    حال اگر قصد وارد کردن آن در یک ورد دیگر دارین کافیست که:
    1. کلیدهای ترکیبی ALT+F11 را فشار دهید تا پنجره Visual Basic Editor باز شود.
    2. در پنل سمت چپ روی Normal کلیک راست کنین و گزینه Import File را انتخاب کنین و ماکروی ذخیره شده را کلیک کنین.
    به همین راحتی ماکروی مورد نظر بازیابی میشود.

موفق باشین

15. 3 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض اختصاص دادن شورتکات به یک ماکروی خاص:

1. بر روی علامت Microsoft Office در بالا سمت راست کلیک کنین (در ورد 2013 بر روی File کلیک کنین) و گزینه Word Options را انتخاب کنین.
    2. در پنجره جدید در پنل سمت چپ گزینه Customize Ribbon را انتخاب کنین و سپس در سمت راست، در قسمت Keyboard Shortcuts گزینه Customize را کلیک کنین.

3. در پنجره باز شده در سمت چپ قسمت Categories، گزینه Macros را انتخاب کنین و در سمت راست قسمت Macros، نام ماکروی مورد نظر را انتخاب کنین.

4. اکنون در قسمت وسط این پنجره در کادر Press New Shortcut Key، کلید ترکیبی خود را وارد کنین. دقت کنین که کلید ترکیبی شما قبلا در ورد تعریف نشده باشد.
    5. اکنون Assign را کلیک کنین.خواهید دید که کلید ترکیب وارد کادر Current Keys خوهد شد. اکنون Close را بزنین.
    تبریک میگم.ماکروی شما دارای شورتکات مورد نظرتان میباشد.

موفق باشین

Last edited by kalantarahura; 20-10-2013 at 10:11.

17. 3 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •