تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 889 از 2403 اولاول ... 38978983987988588688788888989089189289389993998913891889 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,881 به 8,890 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه cafelog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج / رشت

پيش فرض

در راستاي توسعه و بهینه سازی شبكه مخابراتي در مرکز 3 رشت باستحضار ميرساند در روز جمعه مورخ 29/11/89 بمدت 1 روز اختلالاتي در امر ارتباط تلفنی مشترکین محترم مرکز یاد شده ، در محدوده هاي ذيل بوجود خواهد آمد :

خمیران زاهدان – کوچه شهید لایق برحق – کوچه شهید نجفی
    دانشسرا – کوچه شهید بیگلو – کوچه شهید عسگری – کوچه آهکی

2. این کاربر از cafelog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من میخواستم بدونم که با یوزر پسورد یه خط دیگه میشه از رو یه خط تلفن دیگه وارد شد یا نه و مشگلی پیش نمیاد اگه همزمان از دو خط با یه یوزر و پس وارد شد ؟
    بله ميشه. مشکلي وجود نداره. اما فقط اگه از شاتل سرويس داري بدون هماهنگي نميشه و بايد با پشتيباني فنيش هماهنگ کني که اين امکان و بت بدن.

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود

.
    پینگ خارق العاده شده
    جدا دمشون گرم!!!

4. 3 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من نظر خودم رو در مورد پارس آنلاین میگم که از نظر پینگ اصلا راضی کننده نیست سرعت در بازه رایگان به سرعت واقعی سرویس تبدیل میشه، اما در طول روز بهترین سرویس دهی رو داره. و کمتر قطعی پیش میاد واسم. از نظر قیمت باید بگم که نسبت به سایرین گرون تره مخصوصا برای ترافیک اضافی تر.
    ولی بازم میگم از هر شرکتی سرویس بگیرید همین خواهد بود چون ما تو ایران زندگی می کنیم و از نظر رتبه اینترنت تو دنیا وضعمون مشخصه پس نباید انتظار خاصی داشت.

اینم سرعت الانم.

256 -10 گیگ - سه ماهه - منطقه 4

6. 2 کاربر از excessive بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezsna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کاهش سرعتت صددرصد به خاطر همین snr ،پایین میاد.معمولا مودمها به Attainable Rate هم دارم که حداکثر سرعتی رو که خطت می تونه بهش برسه نشون میده حتما با snr پایین همین Attainable Rate هم پایین میاد. یه چک کن ببین از بغل سیم تلفنت کابل برق رد نشده؟ آخه توی مخابرات شرایط پورت همیشه یه جوره اینطوری نیست که صبح خوب باشه بعد از ظهر بد بشه. اگه هم چنین چیزی بود باید برای همه می شد نه فقط یک نفر. بعداز ظهرها گوشی تلفنی رو این خط نمیاد؟ مخصوصا گوشی بی سیم خیلی تاثیر میذاره.
    attaninable خطم 24 دانش 11 آپش
    در مورد سيم برقو اينا بايد بگم صبح وبد از ظهر هيچ چيزي تو سيم كشي خونه فرق نميكنه بعدش خطم مستقيم به مودم وصله (با اسپليتر) هيچ تلفني هم وصل نمشه بهش
    يه چيزم اينكه يه دور چراغ لينكم خاموش ميشه بعد دوباره كه لينك ميشه snr ميفته پايين
    بعد من تو اين تستايي كه بچه ها گذاشته بودن ديدم خيلي ها snr پايين (7 يا 8) داشتن ولي 60 70 كي دان ميكردن

داره خودمونی میشه rezsna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

نه با اين سرعت کم احتمال وجود مشکل در خط شما بسيار کمه! اين مشکل به احتمال زياد از آي اس پي شماست. چون اگر مشکل از خط شما بود احتمال اين نوسان زياد در snr وجود نداشت و به شکل تقريبا دائمي زير 20 بود و از 20 بالاتر نميرفت.يک احتمال ضعيف ديگر هم وجود داره که به دليل وجود نويز در پورت شما در مخابرات باشه . البته باز هم ميگم که احتمالش خيلي کمه.
    خود ISP چي؟ ارتباط طرف اونا تاثير نداره؟ خود اين اين انديه يه گندي ميزنه

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

13

پس من چرا هنوز مشکل دارم؟؟
    از 25 بهمن بهتره ولی هنوز افتضاست!

اندیشه

اهم!
    کس دیگه ای با جی جی ان مشکل نداره؟

اندیشه

10. این کاربر از M0hammadH0ssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

13

امضای من چی شد؟
    چرا نشون نمیده؟

امضای من چی شد؟
    چرا نشون نمیده؟

12. این کاربر از M0hammadH0ssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اهم!
    کس دیگه ای با جی جی ان مشکل نداره؟

اندیشه
    منم مشکل دارم آقا محمد مثل اینکه اندیشه این مشکل به قول شما جی جی انش برطرف نشده اینو بگم حتی یکی از دوستانم که از کارت دیالاپ اندیشه هم استفاده میکنه همین مشکل و داره این مشکل فقط توی بعضی از ای اس پی های کشوره بیشتر جاها برطرف شده میدونی که بعضی ها همیشه عادت دارن کاسه داغتر از آش باشن یا به قول معروف اون یکی یادم رفته شاه میبخشه ولی وزیر نمیبخشه نمیدونم یادم رفته این ضرب المثل در کل این اندیشه مشکلاتش هر روز داره بیشتر میشه .بخدا اون هفته زنگ زده بودم به شاتل یه آقایی که باهاش صحبت میکردم میگفت بعضی از کاربرای اینترنت میگن اندیشه سایت شاتل و فیل... کرده مال من که فیل... نیست ولی از اندیشه بعید هم نیست چنین کاری.چند روزه این مشکلات رو به پشتیبانی اندیشه اطلاع دادم هنوز جواب نداده کار بجایی رسیده که جواب مشتری رو نمیده البته دیگه هار شدن رنگ پولو دیدن خودشونو گم کردن .

14. این کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
    .
    پینگ خارق العاده شده

من یه سوال دارم از شما ممنون میشم جوابمو بدین . شما سرویس 128 نامحدود شاتل رو هم اطلاع دارین که چطوریه ؟ راستش من میخواستم سرویسم و عوض کنم ولی یه چیزی بگم اگر سرویس محدود شاتل سرعتش اینه فکر میکنم نامحدودش خیلی باید کمتر باشه . تا اونجایی که من استفاده میکردم سرویس نامحدود اندیشه(خط 882) تقریبا" همین دورو اطراف بود ولی سرویس محدودش خیلی بهتر از این سرعت شماست. البته بعد از 25 بهمن و نمیدونم ولی هر چی باشه تو خط 8 سرویسهای محدود خیلی خوبه.

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم مشکل دارم آقا محمد مثل اینکه اندیشه این مشکل به قول شما جی جی انش برطرف نشده اینو بگم حتی یکی از دوستانم که از کارت دیالاپ اندیشه هم استفاده میکنه همین مشکل و داره این مشکل فقط توی بعضی از ای اس پی های کشوره بیشتر جاها برطرف شده میدونی که بعضی ها همیشه عادت دارن کاسه داغتر از آش باشن یا به قول معروف اون یکی یادم رفته شاه میبخشه ولی وزیر نمیبخشه نمیدونم یادم رفته این ضرب المثل در کل این اندیشه مشکلاتش هر روز داره بیشتر میشه .بخدا اون هفته زنگ زده بودم به شاتل یه آقایی که باهاش صحبت میکردم میگفت بعضی از کاربرای اینترنت میگن اندیشه سایت شاتل و فیل... کرده مال من که فیل... نیست ولی از اندیشه بعید هم نیست چنین کاری.چند روزه این مشکلات رو به پشتیبانی اندیشه اطلاع دادم هنوز جواب نداده کار بجایی رسیده که جواب مشتری رو نمیده البته دیگه هار شدن رنگ پولو دیدن خودشونو گم کردن .
    خیر دوستان من تکذیب میکنم من از جی جی ان استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم

17. 2 کاربر از ANALIA2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •