اینم همزمان با دانلود:
محتوای مخفی: Ping Test With Download
گفتم که دارن بهت دروغ میگن. حالا عب نداره 1 ماه تحمل کن چون پول دادی بعدش از شر مخابرات راحت میشی. برات تجربه شد.
اینم همزمان با دانلود:
محتوای مخفی: Ping Test With Download
گفتم که دارن بهت دروغ میگن. حالا عب نداره 1 ماه تحمل کن چون پول دادی بعدش از شر مخابرات راحت میشی. برات تجربه شد.
زنگ زدم الان ازشون خواستم آپلودمو بذارن رو 1 مگ، بدون چونه زدن، این کار رو کردن. دمشون گرم. در مورد پروفایل گیمینگم گفتم حاضرم یه پول اضافه بدم و با حفظ همین سرعت، پینگم بیاد پایین تر که گفتن نمیشهولی گفتن شاید در آینده همچین کاری بکنیم. این کار رو هم بکنن دیگه قطعا فوق العاده میشن
![]()
من الان به صورت آنلاین ثبت نام کردم . چقدر طول میکشه برای تایید تماس بگیرن ؟ بعد این حجمی که تو سرویس های یک ساله میده برای یک سال کامله یعنی ترافیک تو کل سال قابل انتقاله یا اینکه هر 30 روز حساب میکنه و حجم مصرف نکرده هر ماه رو میسوزونه ؟
این جریان سرعت که 2 پله بالاتر میدن صحت داره یا همون سرعت اصلی هست؟
قسمت اول سوالتون رو فقط اطلاع دارم. شما اگه عجله داری با بخش فروش تماس بگیر بگو من آنلاین ثبت نام کردم و عجله دارم. اینم کد رهگیریمه بی زحمت یوزر و پسوورد بدین
من بالاترین سرعت رو گرفتم پس نمیتونم به این سوال جواب بدم
الان ساعت 9:40 شبه و سرعتم از سرور خارجی نسبت به عصر، بالاتر رفت ( با IDM ) که دیگه حداکثر کشش خطمه از این بیشتر هرچی زور میزنه نمیره بدبخت:
فن اوا مشکلی که داره خیلی کنده مثل من خطم رانژه هست تو مخابرات و مخابرات واقعا سریع عمل کرد تو جمع اوری و راه اندازی ولی فن اوا من باید تا ... منتظر بمونم که مرحله ثبت نمام بشه میگه ۹۰ درصد انجام شده !!!
اخه یعنی چی من های وب و مخابرات بعد از رانژه فورا سرویسم فعال شد و وصل شدم به اینترنت ...
بعد میگم به پشتیبانی خطم رانژه شده و تو مودم دارم میبینم وضعیت خط را میگم چرا اینترنتم وصل نمیشه میگه تحمل کنید وخطتون هنوز رانژه نشده !!!!
عجب اوضایی هست فعلا اولش که خراب بود و پشتیبانی ضعیفی هست امیدوارم سرعت اینترنت هم مثل این پشتیبانی ... نباشه ...
-
Last edited by vegas; 27-12-2017 at 22:04.
تهران هستین؟ برای من که سریع راه اندازی شد ( 30 ساعت طول کشید ). اگر ثبت نام آنلاین رو تکمیل کردین و کد رهگیری بهتون داده، زنگ بزنید فن اوا { واحد فروش } بگید من کارم با اینترنته و تو سایتتونم نوشتید طبق گفته وزیر، 1 الی 2 روزه رانژه میشه.
من تهران نیستم ولی خوب خطم تو مخابرات رانژه شده ولی اکانتم مدام قطع و وصل میشه و به اینترنت وصل نیست ماجرای تماس با پشتیبانی هم که گفتم که چه جور دروغ میگه که خطت رانژه نشده ...
البته دو بار تونستم همون اول عصر که وصل شد تست اسید تست بگیرم این جور بود :
سرویس 16 مگابیت نامحدود (منصفانه )
وضعیت خط در مودم :
Downstream Upstream SNR Margin :20.5 26.8 db Line Attenuation :13.0 7.9 db Data Rate :16382 511 kbps Max Rate :24344 1220 kbps CRC :0 0
Last edited by vegas; 27-12-2017 at 22:44.
خطتون فیبره یا چسبیدید به مرکز مخابراتی؟
- - - Updated - - -
خطتون فیبره یا چسبیدید به مرکز مخابراتی؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)