آره 7 هزار تومن ناقابل بايد بپردازه تا unlock كنن سيم كارتو.![]()
آره 7 هزار تومن ناقابل بايد بپردازه تا unlock كنن سيم كارتو.![]()
آقا این کد را بزنید حال کنید.
واسه ایرانسلی هایی که سیم کارت اعتباری دارن و شارژ ندارن و می خوان به طرف مقابل بگن باهاشون تماس بگیره.
*150*شماره ایرانسل#
به عنوان مثال برای فرستادن به شماره 09351234567 این طوری وارد کنید.
09351234567#*150*
یک بار روی شماره خودتون امتحان کنید ببینید چی می شه کاملاً مجانی و بدون شارژ عمل می کنه![]()
یه مشکلی واسه ایرانسل من پیش اومده
من چند روز پیش یه برنامه که واسه ارسال sms رایگان هست استفاده کردم برای رجیستر این برنامه بایدشماره خط رو میدادی بهش و به یه sms که به صورت خودکار میامد وروش یه کدی بود رو باید اون کد رو وارد میکردم
اول ازش راضی بودم ولیییییییییییییییییی
دیدم یه دفعه هی از اعتبار شارژ من داره کم میشه
من مطمئن هستم چون 2 تا خط دارم وهیچ استفاده ای از این خط نکردم و مقدار 800 تومان یه دفعه ازش کم شد گفتم شاید ایرانسل قاط زده
ولی امروز که از خواب پا شدم دوباره در کمال ناباوری دیدم اعتبارم 0 شده
حلا باید چیکار کنم که از حسابم دیگه کم نشه؟؟؟؟؟؟؟کسی میتونه کاری واسم بکنه؟؟؟
اینم او برنامه اینجا معرفی شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زنگ بزن به 140 و بعد از اینکه تلفن گویا جواب داد شماره 0 را بزن تا اوپراتور جواب بده بعد مشکلت را بگو
موفق باشی
من 5610 دارم تواینتر نت میره ولی وقتی میخوام چت کنم با برنامه nimbuzz یا هر برنامه دیگه ای نمیشه این ارور میده:this application isnot froma trusted supplier بعد یاه yes و no هم پایینش میاد وی yes هم میزنم بازم نمیره تو
من این رو قبلا امتحان کردم. به شخص مقابل یک اس.ام.اس میزنه و میگه لطفا با من تماس بگیرید. البته من با دائمی کردم و یادم نیست همین کد بود یا نه.
خب حتما اين برنامه با اينترنت كار ميكنه ؟!
آره عزیز اون برنامه با اینترنتت کار میکنه. واسه همین اعتبار کم شده. رایگان نیست که.
بله با اینترنته ولی اون لحظه چون text حجم کم داره فقط 1 ریل از حسابت کم میشه ولی این که میگم من اصلا شب خوابیدم صبح دیدم کم شده و قبل از خواب هم دیس کانک کردم و موجودی رو چک کردم 800 تومن بود تازه توی لوگ هم نگاه کردم هیچ تماسی برقرار نشده بود
دوستان عزیز سلام
لپتاپ وسترو 1500 در زیر قسمت باتری امکان قرارگیری سیمکارت دارد . از دوستان بخش لپتاپ که می پرسیدم می گفتند ماژول بخش سیمکارت در ایران فعال نمی شود و بدون نصب نرم افزار مخصوص قابل استفاده نیست .
دوستانی که موفق شده اند از طریق ماژول سیمکارت لپتاپ ارتباط تلفنی و یا اینترنتی ( gprs ایرانسل ) برقرار کنند لطفا من را راهنمایی کنند .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)