سلام منو نمیتونین از بازی کنای حرفه ای به شمار بیارین ولی از dota ی چیزایی بلدم این برنامه ای که میگین چی جوریاست از کجا باید دان کنم حجمش چقدره و... مرسی و ممنونم![]()
سلام منو نمیتونین از بازی کنای حرفه ای به شمار بیارین ولی از dota ی چیزایی بلدم این برنامه ای که میگین چی جوریاست از کجا باید دان کنم حجمش چقدره و... مرسی و ممنونم![]()
اگر لینکی از این RGC دارین بزارین، بچه ها دان کنن بعد بریم با اون باری کنیم؟! نظرتون چیه؟!
عالیه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدیش اینه اگه time out بشی جلوی این خارجی ها خیلی ضایع میشه باز تو گارنا تو روم های ایران یه چیز طبیعیه ولی تو اینجا خیلی بده![]()
سطح بازی اینجا خیلی بالاتره
اینا خیلی خیلی کم لیو میدن البته من تو روم اروپا بازی میکنم
من فقط یک بار دیدم که تیم حریف لیو دادن که اینقدر ضعیف بودن که منه نوب 1ب2 یا 1ب3 لهشون میکردم که یکشون حاضر نمیشد بازی رو واگذار کنه
راستی یکم در مورد (نمیدونم بهش چی میگن خخخخخخ)
شما تو لابی(وقتی تو هاستید و بازی شروع نشده)یک سری چیز که بزنید یک اتفاق هایی میافته خخخخخخخ(توجه علامت تعجب ها اوله ولی اینجا آخر میافته)
!ready
زمانی که هر 10 نفر اینو بزنن بازی استارت میشه
!ping
پینگ همه رو نشون میده(ترجیحان این رو نزنید که آبرتون میره)
!points
امتیاز همه رو نشون میده
!votetokick x
x شماره اسلاته مورد نظره و اگه 6 نفر اینو بزنن اون کیک میشه
اینا مهم ها بودن حالا دستورات داخل بازی
!ping
پینگ خودتونو به همه نشون میده
!pingall
پینگ همه رو نشون میده
!votetormk
دقیقا یادم نیست ولی شبیه این بود کارش همه اینه که اگه همه تایید کنن بازی دوباره ساخته میشه
!ff
همون فینیش فست خودمون اگه همه تیم قبول کنن تو حریف بازی رو میبره
زیاده ولی من دیگه یادم نیست
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
راستی یک چیزه دیگه
تو خوده روم گوشه پایین راست یک مربع هست
تو مربع پایین یک کلمه sign نوشته و 5 تا موده معروف دوتا یعنی cm ap rd sd ar
شما یکی از موده هارو انتخاب میکنید و رو sign کلیک میکنین وقتی که 10 نفر این کارو بکنن یک هاست درست میشه و مودش مودی هست که بیشترین نفر انتخابش کرده باشه
این هاست از بین بقیه هاست برای شما آبی هست یعنی شما یکی از اعضا سازنده اون بودید و تا 1 دقیقه سلات برای همه آزاد نیست و فقط برای سازنده هاش آزاده ولی بعد از یک دقیقه همه میتونن بیان تو
تقریبا همون هاست بوت حودمونه ولی با یکمی مزایای بیشتر
تا حالا ندیده بدوم الکی 6-5 سال نو جی جی خودمون رو الاف کرده بودیم
اگه اونر بودم الان کلی پوینت داشتم
الان اساس کشی کردیم ای دی اسلم وصل بشه کوچ میکنم تو این برنامه
ممنون اطلاعات خیلی خوبی دادی
آره داش سهراب هدر دادیم وقتو البته فک نکنم این قدیمی باشه ؟!؟!نمیدونم چند وقته ساخته شده ولی خیلی از گارنا بهتره.
بیا همین جا با خارجی ها پلی میکنیم خیلی بیشتر حال میده !!
البته روم ایرانم داره ها ولی تعدادش خیلی کمه
حالا با این برنامه وقتی با خارجی ها بازی میکنین dly ندارین؟
0.5 sec dly که برا من عادی شده ولی با نت خوب بدون دلی و عالی
ولی روم آسیا داره مطمئنم دلی نداره
dly ش یکم اذیت میکنه ولی تا قبل ساعت 10 صبح بدون دیلی هست....این خارجی ها انگاری بیشتر از ایرانیهاا فوش میدن..ولی باز جو بازی بهتره نسبت به گارنا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)