تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 888 از 1547 اولاول ... 3887888388788848858868878888898908918928989389881388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,871 به 8,880 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

قیمت بندی ها واقعا عادلانه نیست سرعت 4 مگ یک چهارم سرعت 16 مگ هست ترافیکش هم یک چهارم هست اما قیمتش نصف سرویس 16 مگ هست تمام شرکتها فقط برای سرویس 16 مگ حجم خوبی گذاشتن برای سرویسها پایینتر قیمت و حجم ناعادلانه هست با این کیفیت بد خطوط مسی مخابرات فقط تعداد خیلی محدودی میتونن سرعت 16 مگ داشته باشن شما تو جدول زیر سرویسها و حجمهاش رو نسبت به قیمت مقایسه کنید کاملا مشخصه

سلام. این مقایسه ای که زومیت انجام داده قدیمی هست. الان خیلی از ارقام ترافیک توی این جدول تغییر پیدا کرده. به عنوان مثال 8 مگ شاتل 175 گیگ اینترنت بین المللی داره در یک ماه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام. این مقایسه ای که زومیت انجام داده قدیمی هست. الان خیلی از ارقام ترافیک توی این جدول تغییر پیدا کرده. به عنوان مثال 8 مگ شاتل 175 گیگ اینترنت بین المللی داره در یک ماه
    خوب تو همین جدول هم سرویس 8 مگ شاتل 175 گیگ زده

3. این کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

خوب تو همین جدول هم 175 گیگ زده
    عذر میخوام. اشتباه از من بود
    من که از 175 گیگ ماهیانه به قیمت 54 هزار تومان ( با مالیات و .. ) راضی هستم. همه کاری میتونم انجام بدم. نگران حجمم هم نیستم. بعد از 4 روز تازه 5 گیگ ازم کم شده که البته توی این هفته سریال های آمریکایی تعطیل بودن
    درباره سرعت هم بعضی وقت ها یه سکته کوچیک میزنه و حدود ملا 20 تا 30 دقیقه سرعت افتضاح میشه اما بقیه ساعات خیلی خوبه
    یه مشکل کوچک این شاتل با استور اپل داره. نمیدونم چرا . روزی یک بار باید اکانت ای کلود رو چک کنیم وگرنه احساس میکنی فیل -- تر شده
    همین الان دارم از اینترنت دیدهبان نت استفاده میکنم . قطعی به هیچ وجه نداره. سرعت هم خیلی عالی.مشکلی هم با اکانت های اپل نداره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

عذر میخوام. اشتباه از من بود
    من که از 175 گیگ ماهیانه به قیمت 54 هزار تومان ( با مالیات و .. ) راضی هستم. همه کاری میتونم انجام بدم. نگران حجمم هم نیستم. بعد از 4 روز تازه 5 گیگ ازم کم شده که البته توی این هفته سریال های آمریکایی تعطیل بودن
    درباره سرعت هم بعضی وقت ها یه سکته کوچیک میزنه و حدود ملا 20 تا 30 دقیقه سرعت افتضاح میشه اما بقیه ساعات خیلی خوبه
    یه مشکل کوچک این شاتل با استور اپل داره. نمیدونم چرا . روزی یک بار باید اکانت ای کلود رو چک کنیم وگرنه احساس میکنی فیل -- تر شده
    همین الان دارم از اینترنت دیدهبان نت استفاده میکنم . قطعی به هیچ وجه نداره. سرعت هم خیلی عالی.مشکلی هم با اکانت های اپل نداره
    من احتمالا بعد از نزدیک به ۳ سال دوری از ADSL و استفاده از اینترنت گوشی از داتک میگیرم یا سرویس ۸ مگ‌ یا ۱۶ مگ‌

فردا احتمالا سفارش میدم ببینم چی‌ می‌شه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    شاتل چه کار زشتی میکنه.
    میگه اگر ترافیکت تمام شد . باید هر جوری هست ترافیک ازاد بخری تا انتهای دوره.
    واقعا سقوط یک شرکت چطور میتونه شکل بگیره؟ اینم کم کم مشتری هاش می پرونه
    چرا موقع خرید بار اول این متن رو به مشتری نشون نمیدن؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با دقت بخوانیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

من احتمالا بعد از نزدیک به ۳ سال دوری از ADSL و استفاده از اینترنت گوشی از داتک میگیرم یا سرویس ۸ مگ‌ یا ۱۶ مگ‌

فردا احتمالا سفارش میدم ببینم چی‌ می‌شه
    حتما اگه 16 مگابیت نامحدود داتک رو گرفتی در تاپیک داتک، تست سرعت و پینگ بذار که استفاده کنیم، ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

حتما اگه 16 مگابیت نامحدود داتک رو گرفتی در تاپیک داتک، تست سرعت و پینگ بذار که استفاده کنیم، ممنون میشم
    چشم
    حتما میذارم

10. این کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با بنده بودید؟ میگه اگر سرویس بالاتر یا پائین تر بخواهی باید تا اخر دوره ات صبر کنی!! غیر از اینه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

10

سلام
    شاتل چه کار زشتی میکنه.
    میگه اگر ترافیکت تمام شد . باید هر جوری هست ترافیک ازاد بخری تا انتهای دوره.
    واقعا سقوط یک شرکت چطور میتونه شکل بگیره؟ اینم کم کم مشتری هاش می پرونه
    چرا موقع خرید بار اول این متن رو به مشتری نشون نمیدن؟؟؟

با بنده بودید؟ میگه اگر سرویس بالاتر یا پائین تر بخواهی باید تا اخر دوره ات صبر کنی!! غیر از اینه؟
    بله غیز اینه! فکر میکنم شاتل به دوره گیر میده و کاری به سرعت سرویس نداره. من همین مورد رو در پنلم تست کردم
    هر سرویسی رو حتی سرویس ۱۶مگ رو اگر همون دوره ای انتخاب کنم که سرویس الانم هست، یعنی دوره یک‌ماهه انتخاب کنم و بعد تایید کنم در صفحه بعدی مینویسه: تغییر به این سرویس در لحظه انجام می شود
    ولی اگر سرویسی که انتخاب میکنم دوره‌اش بیشتر از دوره الانی که دارم بزنم، یعنی بیشتر از یک‌ماهه بزنم، مثلن سه ماهه یا بیشتر انتخاب کنم در صفحه بعدی مینویسه: تغییر به این سرویس در انتهای دوره فعلی انجام می شود
    Last edited by amirakhavan; 28-12-2017 at 18:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •