تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 888 از 1320 اولاول ... 388788838878884885886887888889890891892898938988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,871 به 8,880 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه Damask Roses's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

همراه اول ترافیک اینترنت نامحدود شبانه هدیه می دهد

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در این طرح به مدت محدود و تا پایان پاییز ۹۶، تمامی مشترکانی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می‌ کنند، می‌توانند از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.

تمامی مشترکان اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.

بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.

گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای تمامی مشترکانی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
    سیمکارت ها مون محدود شده
    هر کی سیمکارتش نامحدود هست بگیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در این طرح به مدت محدود و تا پایان پاییز ۹۶، تمامی مشترکانی که از بسته های اینترنت نوترینو استفاده می‌ کنند، می‌توانند از ساعت ۳ بامداد تا ۹ صبح از ترافیک نامحدود رایگان بهره مند شوند.

تمامی مشترکان اعتباری و دائمی که بسته اینترنت فعال دارند می توانند از این طرح استفاده کنند و این هدیه شامل مشترکینی که از اینترنت با تعرفه آزاد استفاده می کنند، نمی شود.

بنابراین گزارش، این طرح شامل ترافیک اینترنت بین الملل و هم چنین سایت های داخلی و شامل تمام بسته های یک روزه، یک هفته، یک ماهه، ۳ ماهه، ۶ ماهه، یکساله و سایر بسته های اینترنت مانند بسته های اینترنت همراهی و بسته های هدیه طرح تعویض سیم به یوسیم (۱۵ و ۲۰گیگابایت) می شود. همچنین مشترکین از هریک از درگاه های فعالسازی مانند #۱*، #۱۰*، #۱۰۰*، #۱۰۰۰*، پیامک ۸۰۸۰، پیامک ۱۰، وب سایت و اپلیکیشن «همراه من» و IVR اقدام به خرید بسته کنند، مشمول این طرح می شوند.

گفتنی است این طرح به صورت خودکار برای تمامی مشترکانی که بسته دیتا دارند فعال شده و نیازی به شماره گیری کد خاصی برای فعالسازی طرح نیست.
    من میگم چرا هی هر چی شبها این هدیه ۲۰گیگ تعویض به یوسیم رو میرم تموم نمیشه و شبانه ام فعال نمیشه![emoji16] فکر می کردم این چند روز سیستمشون دچار مشکل شده که حجم بسته رو درست نشون نمیده، نگو این طرح رو گذاشتن! چه خوب واقعا[emoji106]

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

نمیدونم چرا رو 4جی دیتا ندارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

شامل بسته های هدیه یک ماهه هم میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeidf1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سرعتش هم بدک نیست خوبه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از saeidf1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    تبدیل سیم کارت به یوسیم تاثیری در سرعت داره یا نه ؟

8. این کاربر از soroori2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

دوستان کسی پیامی شبیه پیام زیر براش اومده یا نه؟از سمت سایت cra.ir که همون سایت تنظیمات و مقرراته

اما متن اینه:"مشترک گرامی در تاریخ 7/10 سیم کارت ثبت شده شما به شماره ......09 در اپراتور همراه اول تعویض گردیده است.در صورت وجود مغایرت به اپراتور مذکور مراجعه فرمایید"

چند ماه پیش هم شبیه این پیام برام اومد .در صورتی که من اصلا درخواست تعویض نداده بودم

خواستم ببینم مشکل ساز نشه؟اگرچه تا حالا مشکلی هم برام پیش نیومده

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

اقایون یکی خواهشا کمک کنه روی 4جی دیتا ندارم ولی تری جی کار میکنه و اینکه 3جی روی کدوم باند بزارم که سرعت مطلوب بده
    راستی داره بارون میباره دلیل میشه که 4جی کار نکنه ؟؟؟؟

پروفشنال Iman799's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

اقایون یکی خواهشا کمک کنه روی 4جی دیتا ندارم ولی تری جی کار میکنه و اینکه 3جی روی کدوم باند بزارم که سرعت مطلوب بده
    راستی داره بارون میباره دلیل میشه که 4جی کار نکنه ؟؟؟؟
    تیریجی باند ۱ سرعتش بهتره.ممکنه بارون تاثیر بذاره البته بارون باید شدید باشه و رادیو ها های سایت ها از هم دور باشن و یا فرکانسشون بالا و غیره

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

12. این کاربر از Iman799 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

دوستان کسی پیامی شبیه پیام زیر براش اومده یا نه؟از سمت سایت cra.ir که همون سایت تنظیمات و مقرراته

اما متن اینه:"مشترک گرامی در تاریخ 7/10 سیم کارت ثبت شده شما به شماره ......09 در اپراتور همراه اول تعویض گردیده است.در صورت وجود مغایرت به اپراتور مذکور مراجعه فرمایید"

چند ماه پیش هم شبیه این پیام برام اومد .در صورتی که من اصلا درخواست تعویض نداده بودم

خواستم ببینم مشکل ساز نشه؟اگرچه تا حالا مشکلی هم برام پیش نیومده
    برای من زمانی این پیغام اومد که یوسیم گرفتم

14. این کاربر از Dr.Hate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •