خیلی ممنون از پاسخ های خوب و کاملتون
راستش من به دو دلیل میخواستم دنبال معاف از رزم برم : یکی اینکه اعزامم دو ماه عقب بیافته و برم سپاه پذیرش بگیرم که اینطورکه معلومه نمیشه اینکارا کرد و دوم اینکه من زانو هام داغونه میترستم برم اونجا کاری بکنن که تا آخر عمر دیگه زانوم زانو نشه( مثلا بشین و پاشو برا پام خیلی بده) وگرنه اصلا اصلا دلم نمیخواد معاف از رزم بگیرم ( با توجه به اینکه نظام وظیفه گفت روی کارت میخوره و بعد از سربازی توی استخدام برام مشکل ساز میشه)ولی از بین بد و بدتر باید بدا انتخاب کنم
دوستانی که آموزشی سیرجان بودید ممنون میشم به این سوالا هم جواب بدید:
1- روز اول میذارن چیزایی مثل موزر ( mozer ) کرم ضد آفتاب ، کپسول ویتامین ( مثل فارماتون ) و.... ببریم داخل؟
2- داخل پادگان عابر بانک هست؟
3- شنیدم توی پادگانایه دیگه وقتی گروه بندی میکنن بعضی گردان ها کارشون راحته، اینجا چطوریه ؟ کدومشون بهتره ؟ چطوری توی اون گردان خوبا بیافتم؟
4- به نظرتون اونجا مسئولیت قبول بکنم؟( مثلا اگه گفتن کی کامپیوتر خوب بلده من بگم اره یا نه؟) و چه مسئولیت هایی اونجا خوبه؟
5- مرخصی چطوری میدن؟ ( اهل اصفهانم ، میرسم بیام خونه یا از همین حالا کلا قیدشا بزنم)
6- بعید میدونم اصفهان نیرو دریایی داشته باشه درسته؟ یعنی 100 درصد 2 سالا باید تویه شهر دیگه خدمت کنم اونم از نوع جنوبیش با اون آبا هواش
با تشکر فراوان