تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 888 از 1298 اولاول ... 388788838878884885886887888889890891892898938988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,871 به 8,880 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خواهش میکنم
    من قبلا طرح های دیگه مثل زرین نداشتم که ببینم یوزر و پسورد با طرح زرین یکیه یا نه .
    ولی قبلا تو سامانه پلوتو برا ثبت نام اینترنتی خودم یووزر و پس درست کردم یوزر شماره شناسنامه خودمه پسوردشم خودم مشخص کردم ولی یوزر و پسورد که مخابرات موقع رانژه شدن بهتون میده با اون چیزی که تو سامانه قبلا خودتون موقع ثبت نام درست کردین فرق میکنه یعنی یوزر همون شماره شناسنامه خودتونه ولی یه پسورد دیگه داره یعنی با همون شماره شناسنامه خودتون یه اکانت دیگه براتون میسازن و یوزر پسورد جدیدی که مخابرات میده باید تو پلوتو وارد کنید تا ریز مصرف و سرویس فعال شده نشون بده.
    من الان یوزر پس قدیمی که خودم درست کرده بودم وارد میکنم هیچی داخلش نیست نه ریز مصرف نشون میده نه سرویسی که خریدین.
    اگه ثبت نام کردین و یوزر و پسورد مخابرات ندارین باید زنگ بزنید 2020 به احتمال خیلی زیاد میگن باید حضوری بری مخابرات بگیری ( من رفتم مخابرات اول خیابون فروغی)

2. 3 کاربر از infernal704 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان من قبلا طرح 5 مگابیت تابستانه داشتم بعد از چند ماه کنسلش کردم و جریمه ای برای 2 گیگ رایگان ماهانه دادم و اینکه شبانه رایگان نداشت
    الان طرح 2 مگابایت تابستانه دارم با 2 گیگ رایگان ماهانه و شبانه رایگان که میخوام کنسلش کنم و طرح 10 مگابیت حرفه ای ثبت نام کنم
    میخواستم بدونم برای انصراف طرح 2 مگابیت تابستانه به غیر از جریمه 2 گیگ ماهانه رایگان باید جریمه دانلود های رایگان شبانه هم بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من زنگ زدم به این 2020 میگه باید یک هفته حداقل صبر کنی فکر کنم ملت هجوم آوردن دارن از مخابرات میگیرنحالا خوبه همه هم از ای دی اس ال مخابرات بد میگن

5. این کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه victor203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

خواهش میکنم
    من قبلا طرح های دیگه مثل زرین نداشتم که ببینم یوزر و پسورد با طرح زرین یکیه یا نه .
    ولی قبلا تو سامانه پلوتو برا ثبت نام اینترنتی خودم یووزر و پس درست کردم یوزر شماره شناسنامه خودمه پسوردشم خودم مشخص کردم ولی یوزر و پسورد که مخابرات موقع رانژه شدن بهتون میده با اون چیزی که تو سامانه قبلا خودتون موقع ثبت نام درست کردین فرق میکنه یعنی یوزر همون شماره شناسنامه خودتونه ولی یه پسورد دیگه داره یعنی با همون شماره شناسنامه خودتون یه اکانت دیگه براتون میسازن و یوزر پسورد جدیدی که مخابرات میده باید تو پلوتو وارد کنید تا ریز مصرف و سرویس فعال شده نشون بده.
    من الان یوزر پس قدیمی که خودم درست کرده بودم وارد میکنم هیچی داخلش نیست نه ریز مصرف نشون میده نه سرویسی که خریدین.
    اگه ثبت نام کردین و یوزر و پسورد مخابرات ندارین باید زنگ بزنید 2020 به احتمال خیلی زیاد میگن باید حضوری بری مخابرات بگیری ( من رفتم مخابرات اول خیابون فروغی)
    تنکیو
    من الان از شبکیه دارم که خوب میشه همون رانژه مخابرات (شبکیه ریسلر مخابراته) قاعدتا دیگه نباید نیازی به رانژه باشه
    ولی جالبه چطور ممکنه یه یوزر و دوتا پسورد وجود داشته باشه؟؟؟فکر کنم یه جایشون با هم فرق میکنه مثلا یه 0 یا 1 بهش اضافه کردند ... اگه بتونید وارد پنل بشید دیگه نیازی نیست برا یوزر و پس برید مخابرات از تو پنل بر میدارید
    شبانه رو تست کردید؟سرعتش خوب بود؟؟

7. این کاربر از victor203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من متوجه شدم که آدرسش فرق میکنه حالا نمیدونم شما تو کدوم آدرس رفتین اما برای ثبت نام اینترنتی من به این آدرس رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و یوزر و پسورد جدید که بهم دادن گفتند برو به این آدرس و یوزر و پسورد وارد کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خودمم الان تعجب کردم چون یوزر پس جدید گرفتم یوزر همون شماره شناسنامه خودم بود پسوردشو تغییر دادم به همون پسورد قبلی ببینم چی میشه
    حالا تو آدرس اول که برا ثبت نام اکانت درست کردم یوزر و پسورد میزنم همون حساب قبلی باز میشه که خودم درست کردم هیچی داخلش نیست و سرویس فعال نداره و تو آدرس دوم که مخابرات داده وارد میشم سرویس و ریز مصرف نشون میده

9. این کاربر از infernal704 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه victor203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من متوجه شدم که آدرسش فرق میکنه حالا نمیدونم شما تو کدوم آدرس رفتین اما برای ثبت نام اینترنتی من به این آدرس رفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و یوزر و پسورد جدید که بهم دادن گفتند برو به این آدرس و یوزر و پسورد وارد کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خودمم الان تعجب کردم چون یوزر پس جدید گرفتم یوزر همون شماره شناسنامه خودم بود پسوردشو تغییر دادم به همون پسورد قبلی ببینم چی میشه
    حالا تو آدرس اول که برا ثبت نام اکانت درست کردم یوزر و پسورد میزنم همون حساب قبلی باز میشه که خودم درست کردم هیچی داخلش نیست و سرویس فعال نداره و تو آدرس دوم که مخابرات داده وارد میشم سرویس و ریز مصرف نشون میده
    اینا کاراشون خیلی عجیب غریبه
    من از اول تو ادرس دومی که 2020 داره ثبت نام کردم حالا نمیدونم خواستم نت بگیرم تکلیفم چیه؟؟؟
    مشخصا صفحه ورود دو تا ادرس با هم فرق میکنه حالا برای من که تو ادرس دوم یوزر و پسورد دارم چطور میخان اکانت درست کنند؟
    البته من وقتی از شبکیه نت گرفتم خودشون با کد ملی یوزر درست کردند البته یه صفر بهش اضافه کردند به نظرم به خاطر اینکه خودم یوزر داشتم نتونستند بسازند
    چه بدبختی داریما تو اٍر تکنولوژی باید برای گرفتن اینترنت تا مخابرات بریم این خودش کلی جکه

11. 2 کاربر از victor203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همگی

لطفا همه یک بار با این سایت سرعت اینترنت خودرا چک کننند نتیجه را اینجا اطلاع دهند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این سایت مثل دیگر سایت های تست سرعت اینترنت نیست

فرقش اینه سرعت لود صفحه های وب سایت را تست میکنه نه سرعت دانلود را

دو کلید دانلود و آپلود داره ما فقط با کلید دانلود اون کار داریم

سرعت امروز من شده 50 کیلو بایت برای وب پیج دیدن

سرعت 2 مگ گرفتم و سرعت دانلود با دانلود منجیر 200 کیلو بایت هست

ولی سرعت باز کردن اگر دقت کرده باشید بسیار کند هست و مشکل از اونجایی هست که دستکاری بیش از اندازه تو کشور ما این میشه دیگه

این هم نتیجه تست سرعت من

تست کنید

13. این کاربر از POP_0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ماله من زده 186 کیلوبیت.

15. این کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

این ماله ساعت 1 نصف شب از سرور انگلیس

الان وضعیت نسبت به ساعت 8 خیلی بهتره اونموقع سرعت در حد 128 کیلوبیته

17. این کاربر از zxzxcvcv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

این ماله ساعت 1 نصف شب از سرور انگلیس

الان وضعیت نسبت به ساعت 8 خیلی بهتره اونموقع سرعت در حد 128 کیلوبیته
    بین همه بچه ها تاپیک بهترین سرویس مال شما بود مخصوصا سرور های خارجی اما الان انگار وضعیت خیلی داغون شده !!!

19. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •