بالاخره یکی تو مبین نت پیدا شد مشکل ما رو برطرف کرد !!!!
بعد از 2 هفته به سرویس خودمون 1 مگابیت رسیدیم
کاری که انجام دادیم ریست مودم !!
بالاخره یکی تو مبین نت پیدا شد مشکل ما رو برطرف کرد !!!!
بعد از 2 هفته به سرویس خودمون 1 مگابیت رسیدیم
کاری که انجام دادیم ریست مودم !!
خسته نباشین
ریست چطوری؟ یعنی از برق کندی یا ...؟
سرویس 1 مگ من تو این چندروزی که تهران نبودم روی 512 لیمیت شده! امروز که برگشتم متوجه شدم. عجیب اینکه سرعت آپلودم زیاد شده و به 200 رسیده.
فکر میکردم اینسرعت کم آپلود بخاطر مشکلات فنیه ولی گویا همش کم فروشیه.
نه ریست کلی مودم و ست کردن دوباره اکانت تو مودم .
مبارکه!الان سرعتت نسبت به یک مگ قبلی بهتر شده یا نه؟نهایت آپ و دانلودت چنده؟
مشکل فنی کجا بود.اون چند روزی که حجم حساب نمی کرد کل ملت داشتند دانلود می کردن سرعت فیکس بود پایین نمی یومد.دیگه فکر نمی کنم از اون روز شلوغتر و سنگینتر داشته باشیم.
سلام.معمولا کارتون راه میفته ولی بازم به تجربه طرف بستگی داره نه به جنسیت.برای من تا حالا همیشه برخوردشون خوب بوده و اکثر مشکلاتم رو راهنمایی کردن.البته برخی مسائل هست که نباید بگن مثلا مشکلات vpn و ساکس و...در مبین نت معمولا بیشتره.
دوستان این e-care اطلاعات اکانتم رو آپدیت نمیکنه چرا؟؟؟ آیا از حجم دانلود کم میکنه؟؟ دانلود کنیم یا نکنیم؟؟؟؟![]()
دوست عزيز يكبار مودم رو از برق بكش دوباره وصل كن مال من اينطوري كم كرد مودم من اوت دور است البته
دوستمون راست میگه.
من الان دو هفتست (شاید بیشتر بوده و من دقت نکردم) حتی 1 مگابایت هم کم نشده از اعتبارم.
هزار بار هم مودم رو از برق کشیدم ولی بازم کم نکرد!
چند گیگی هم دانلود کردم.
ترسیدم اینجا بنویسم گفتم الان مبین نت میفهمه و ازم کم میکنه!
ولی انگار یه سری از یوزرا همین وضعیت رو دارن!
مودمتون را روشن کنید و پشت مودم جایی که سوکت برق و پورت هست یه جا نوشته ریست و با سوزن دکمه داخل سوراخ را به مدت 10 ثانیه نگهدارید . بعد خودتون می بینید که چراغ سیگنال مودم بصورت متناوب برای 4 الی 5 ثانیه خاموش و روشن میشه. فقط بعد از اینکار شما باید به داخل مودمتون برید و user , pass را مجدد وارد کنید.
من هم چندین بار مودم رو از برق کشیدم ولی بازم e-care فرقی نکرد!! ولی دانلود نکردم خیلی . اینا کاراشون معلوم نیست یهو دیدی بدهکار هم شدیم![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)