نهایتاً هشت واحد بیشتر باید پاس بکنید ولی اکثراً شش واحده
نهایتاً هشت واحد بیشتر باید پاس بکنید ولی اکثراً شش واحده
دوستان من مدرك كارداني رشته حسابداري دارم ميخواستم بدونم اگه واسه كارداني به كارشناسي تو دانشگاه ازاد يه رشته ديگه بخونم بايد دروس جبراني پاس كنم؟چند واحد؟اگه در حد يكي دو كتاب باشه مشكلي ندارم ولي اگه بخواد يه ترم اضافه فقط واسه جبراني بخونم بيخيالش شمیه سوالنهایتاً هشت واحد بیشتر باید پاس بکنید ولی اکثراً شش واحده
مگه برای رشته های کاردانی هم میشه تغییر رشته داد؟!
تا اون جا که من می دونستم برای رشته های کاردانی نمیشد رشته رو کلا عوض کرد مگه اینکه فرد مورد نظر از طریق هنرستان وارد این رشته ها نشده باشه البته این برای سراسری بودش
الان من همین کاردانی و کارشناسی بدون کنکور رو ثبت نام کردم که اگه می دونستم یه رشته دیگه می زدم!
آخه معنی میده مثلا من خودم حسابداری خوندم بعد دو سال مثلا کارشناسی رشته کامپیوتر رو بگیرم اونم فقط با چند واحد اضافی؟ یعنی میشه؟![]()
تو دانشگاه ازاد و علمي كاربردي ميشه ولي سراسري و غيرانتفايي حتما بايد مرتبط با رشته ي كارداني باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
ترم تابستون نریم امتحان بدیم مثل ترم معمولی درس حذف ماده 35 میشه؟
راستی ترم تابستون مشروطی داره؟
ممنون جواب بدین
سلام دوستان
من خنگ بازی درآوردم و تعداد واحدهای دروسی که توی سیلابس بود ر و در نظر داشتم (148 )
ولی الان متوجه شدم که کلا باد 146 واحد رو پاس کنم که فارق التحصیل بشم
تا الان 139 واحد پاس کردم
تابستون درسی نگرفتم
میخواستم بدونم حالا که این اشتباهو رو کردم، میتونم این ترم کنارش چند تا درس اضافی بگیرم که حداقل معدلم بکشه بالا؟
دروسی که توی سیلابسم نیستن
این درسا حساب میشن توی معدل؟؟؟
یه سوال دیگه هم داشتم
واسه ارتقای معدل باید یه ترم جدا گرفت؟ یا تو همین ترم میشه ؟
مرسی![]()
کسی نبود؟؟؟؟
آره حذف میشه. نه ترم تابستون ترم عادی حساب نمیشه برای همین مشروطی نداره.
سلام نتیجه ارشد کی میاد ؟؟؟مردم از استرس اه اه اه
ازاد که استرس نداره نهایتش اینه که قبول نمیشیم میریم تکمیل ظرفیت قبولیم : دی
ولی در کل فک کنم یکشنبه یا دوشنبه میاد
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
ما اومدیم تا انتخاب واحد کنیم سایت ترکید و بعدش همه ظرفیت ها فول شد.4تا دونه بیشتر نتونستم بردارم.چجوریه؟؟ زمان انتخاب واحدم تا فرداست.ظرفیت اضافه میکنن؟یا فردا حضوری برم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)