بخدا همون چیزیه که گفتم سوالای گلابی داره سوالای سختم داره گلابیاشو بزنی حله کارت مشکلت رفع میشه واقعا ...توروخدا به این دقت کنید تجربیا
بخدا همون چیزیه که گفتم سوالای گلابی داره سوالای سختم داره گلابیاشو بزنی حله کارت مشکلت رفع میشه واقعا ...توروخدا به این دقت کنید تجربیا
پس چرا گفتی به اختصاصی هاش هم یه نیگا بنداز؟!!! فکر کردم می گی آسون بود...
هی میگن ریاضی ریاضی بابا من همیشه 85 میزدم ریاضیمو آخر جلسه جرات نکردم بشمرم تعداد نزده هامو!! آخرشم 62 زدم اما رتبم 280 شد اخه به این حرفا نیست که ریاضیش سخت بوده پس واسه همه سخت بوده و همه این تعداد سوالو نزدن ریاضیش سخت بوده خب!
بابا به جاي اينكه هي بكيد سخت بود يكي بكه جرا فك ميكنيد سخت بوده؟مكه جه جوري بود اينو بطيد
بچه ها من فکر کنم عمومی ها رو بالای 80 و اختصاصی ها رو در حدود 40 زدم.
معماری علم و صنعت قبول میشم یا باید دق کنم و بمیرم.
...
قبل کنکور خیلی ریلکس بودم و خیالم راحت بود حالا که کنکور رو دادم استرس گرفتم.
بچه ها سوالا پس کی میاد رو سایت سنجش؟؟؟
دارم می میرم می خوام خودمو بکشم نمی خوام برم کنکور هنر فقط می خوام بشینمگ گگگگگگگگگرررررررررررررررر ررررررررریییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه کنم...آسون بود خیلی آسون بود ولی من هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچی نتونستم بزنم نیم ساعت اول که فقط داشتم می لرزیدم واقعا خودمو ریلکس تر از اینا می دونستم...فکر می کنم در بهترین حالت 10000 می یارم...بی خیال آزاد از همین امروز واسه سال بعد ریاضی می خونم خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
بالاخره نتیجه روزها درس نخوندم دادم رفت
یه ثانیه هم نخوندم برای کنکور
رفتم همه روشانسی زدم اومدم
یا اول میشم یا اخر![]()
ریاضیش سخت بوده خدایی اما فیزیکش بنظرم خوب بوده مثه پارسال..
توی ریاضی اکثر سوالا ترکیبی بود.سوالا وقت گیر بودن و تو نگاه اول نمی تونستی بفهمی چی میخواد.حتا وقتی فکر میکردی متوجه شدی،وسطای حل می فهمیدی اشتباه کردی.
تو اکثر سوالا راه حل زود به ذهنت نمی رسید.
من فقط منتظرم ببینم nits چی میگه.
اختصاصیش سخت بوده پس ترازت بالا میشه حتی با 40 بعد با عمومیه بالای 80 میخوای معماری علم وصنعت قبول نشی :ooooبچه ها من فکر کنم عمومی ها رو بالای 80 و اختصاصی ها رو در حدود 40 زدم.
معماری علم و صنعت قبول میشم یا باید دق کنم و بمیرم.
...
قبل کنکور خیلی ریلکس بودم و خیالم راحت بود حالا که کنکور رو دادم استرس گرفتم.
بابا با این درصدا علم و صنعت چیه میگی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دانشگاهای بهترم قبولی شک نکن
چیچیو میشینم میخونم واسه سال بعد : )))))) بابا بزار یکم بگذره منم تا آخر شب کنکورم با هیچکس حرف نمیزدم این حرفا چیه مطمئن باش هرچقدر که زحمت کشیده باشی نتیجشو خدا بهت میده شک نکن ..بچه ها سوالا پس کی میاد رو سایت سنجش؟؟؟
دارم می میرم می خوام خودمو بکشم نمی خوام برم کنکور هنر فقط می خوام بشینمگ گگگگگگگگگرررررررررررررررر ررررررررریییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه کنم...آسون بود خیلی آسون بود ولی من هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچی نتونستم بزنم نیم ساعت اول که فقط داشتم می لرزیدم واقعا خودمو ریلکس تر از اینا می دونستم...فکر می کنم در بهترین حالت 10000 می یارم...بی خیال آزاد از همین امروز واسه سال بعد ریاضی می خونم خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)