تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 888 از 1211 اولاول ... 388788838878884885886887888889890891892898938988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,871 به 8,880 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

لطف داری هادی جان وظیفه اس در ضمن پچ های خارجی خیلی گسترده تر و جالب تر هستند و دارای ویژگیهای بیشتری هستند. پچ من بسیار ساده هست و فقط موارد غیر لایسنس رو اصلاح می کنه الیته پچ اخیر به دلیل اینکه نتونستم حجم بالیی رو آپلود کنم فاقد gdb تیم هاست و طبق آموزشی که دادم شما باید خودتون فایل ها رو کپی کنید. در هر صورت مرسی از لطفتون

سلام چطوری گل محمدی جان والا خیلی فرقی نکرده یکمی توی دمو مشکل زمان پاسخ دهی وجود داشت که البته به نظر بعضیا خوب بود در هر صورت منم ناراضی نیستم از بازی ولی خوب چه کنیم همینه که هست باس تحمل کنیم.
    سلام
    ممنون شما خوب هستین ؟
    والا حقیقتش 2010 از خیلی لحاظ خوبه
    ولی به خاطر مشکلاتی که بد جوری اعصابمو خورد میکنه
    من هر کاری میکنم دفاع هر جور دفاع میکنم در یک بازی 10 دقیقه آخرش یه بار هم که شده دفاع توپو لو میده و یا خوب دفعنمیکنه و گل میخورم
    دروازبانها هم که دیگه هیچی عروسک بهتره
    باور کن ساکر 6 را نصب کرده بودم هفته پیش
    بعد دیم نمیشه دوباره اینو نصب کردم
    خلاصه کونامی حالمونو گرفته

2. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آرمین جان ممنون از لطفی که کردی.دستت درد نکنه.
    اما برای من چهره ی باتیستوتا و مارادونا درست نشده!!
    چیکار باید بکنم؟

4. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان عزيز سلام

وتشكر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالي قدر كه زحمات بسياري رو ميكشه
    1- بهترين پچ و كاملترين اونها كه شامل لوگو مناسب + اسامي + تيمهاي بوندس ليگا +ترانسفرها + گرافيك خوب كه زياد هم بيس بازي رو بهم نريزه +تيمهاي ملي كه درست شده باشند از لحاظ لباس و اسامي كدومه من ميخواهم كه pes رو از كنسول حذف و به pc منتقلش كنم

لطفاً زود جواب بدين منتظرم اصلاً page رو نميبندم چون تحمل ندارم
    اينو بهت پيشنهاد مي كنم پچ خوبيه

http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4440662&postcount=988

6. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان ممنون از لطفی که کردی.دستت درد نکنه.
    اما برای من چهره ی باتیستوتا و مارادونا درست نشده!!
    چیکار باید بکنم؟
    اولا توی کیت ها که زیاد به مشکل بر خوردی؟ برای اصلاح اونها کافیه پوشه های gdb رو پر کنی

برای فیس ها هم از دستور العمل زیر برو

این رو دو سه روز پیش توی همین تاپیک نوشتم
    -شما وقتی فیس رو دانلود می کنید توی این پوشه کیت سرور کپیش می کنی: dt0c.img بعد برنامه PES editor یا هر برنامه جانبی که قادر به ریلینک فیس و هیر هست رو اجرا می کنی حالا 2 حالت وجود داره یا فیسی که دانلود کردی مثلا مال یه بازیکنی هست که فیس Special اش توسط کونامی ساخته و توی بازی هم نمایان شده مثل فیس مسی یا رونالدو و... که در این صورت می تونی خیلی راحت با برنامه PES Editor شماره فیس و هیر اونها رو ببینی چون فیس Special اونها فعال هست و شما می تونی ببینی که در این صورت کافیه بری و اون فایل فیس یا هیر جدید رو که دانلود کردی رو به name_xxxx تغییر بدی به جای name هر کلمه ای رو که بخوای می تونی بنویسی فقط باید بدون فاصله یا آندرلاین باشه به جای xxxx هم شماره بازیکن رو. این حالت خیلی ساده بود یعنی شما در عرض 1 ثانیه با PES Editor می تونی شماره فیس و هر رو تشخیص بدی و بری اون شماره رو به انتهای فایل فیسی که دانلود کردی اضافه کنی.

حالا حالت دوم اینه که مثلا شما فیس نکونام (یا مارادونا , باتیستوتا و ... ) رو دانلود کردی باز هم توی اون پوشه کیت سرور فایل فیس رو کپی می کنی بعدش با برنامه PES Editor یا Pro-Evo یا Face Relink میری نکونام رو به یک Free Slot لینک میدی بلافاصله می بینی که برای نکونام اسلوت فیس و هیر special فعال میشه دقیقا همون شماره رو برمیداری و به انتهای فایل فیست اضافه می کنی می بینی که فیس نکونام توی بازی خواهد بود. پر واضح هست که شما اگه فایل edit رو پاک کنید شاهد فیس نکونام هم نخواهید بود با اینکه فایل فیس توی پوشه کیت سرور هست ولی ریلینک شدن عملی هست که روی Edit فایل ذخیره میشه در حالیکه برای رونالدو یا مسی اتفاقی نمی افته چون فیس اونها ربطی به ادیت فایل نداره و یه چیز ثابت هست

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad07's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Orumieh

پيش فرض

سلام اقا ارمین درست شد اما حالا لوگوی لیگ المان درست نیست میشه اونم راهنماییم کنید تیمهای المانم به این ترتیب هستند لطفا لوگوی این تیم ها رو برام بزارید
    240, "Club\Other leagues B\Hertha"
    241, "Club\Other leagues B\Bochum"
    242, "Club\Other leagues B\Werder"
    243, "Club\Other leagues B\Dortmund"
    244, "Club\Other leagues B\Frankfurt"
    245, "Club\Other leagues B\Bielefeld"
    246, "Club\Other leagues B\Hamburg"
    247, "Club\Other leagues B\Hannover"
    248, "Club\Other leagues B\Hoffenheim"
    249, "Club\Other leagues B\Koln"
    250, "Club\Other leagues B\Leverkusen"
    251, "Club\Other leagues B\Cottbus"
    252, "Club\Other leagues B\Gladbach"
    253, "Club\Other leagues B\FC Bayern"
    254, "Club\Other leagues B\Nurnberg"
    255, "Club\Other leagues B\Schalke"
    255, "Club\Other leagues B\Stuttgart"
    257, "Club\Other leagues B\Wolfsburg"

10. این کاربر از farhad07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اولا توی کیت ها که زیاد به مشکل بر خوردی؟ برای اصلاح اونها کافیه پوشه های gdb رو پر کنی

برای فیس ها هم از دستور العمل زیر برو

این رو دو سه روز پیش توی همین تاپیک نوشتم
    ممنون.
    آرمین جان من برنامه ی pes editor رو باز کردم و باتیستوتا رو انتخاب کردم ولی نفهمیدم چه جوری باید به فری اسلات لینک بدم!!!
    برای کیت هم اون gdb رو که داده بودی دانلود کردم و داخل کیت سرور شما رو پاک کردم و به جاش اون رو با مپش ریختم که مشکلی نداشت.
    Last edited by vampyre; 12-12-2009 at 15:16.

12. 2 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

آرمین جان شرمنده میشه اون فایل چهارمی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو توی مگاآپلود آپلودش کنی ؟

14. این کاربر از mani_2004_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام اقا ارمین درست شد اما حالا لوگوی لیگ المان درست نیست میشه اونم راهنماییم کنید تیمهای المانم به این ترتیب هستند لطفا لوگوی این تیم ها رو برام بزارید
    240, "Club\Other leagues B\Hertha"
    241, "Club\Other leagues B\Bochum"
    242, "Club\Other leagues B\Werder"
    243, "Club\Other leagues B\Dortmund"
    244, "Club\Other leagues B\Frankfurt"
    245, "Club\Other leagues B\Bielefeld"
    246, "Club\Other leagues B\Hamburg"
    247, "Club\Other leagues B\Hannover"
    248, "Club\Other leagues B\Hoffenheim"
    249, "Club\Other leagues B\Koln"
    250, "Club\Other leagues B\Leverkusen"
    251, "Club\Other leagues B\Cottbus"
    252, "Club\Other leagues B\Gladbach"
    253, "Club\Other leagues B\FC Bayern"
    254, "Club\Other leagues B\Nurnberg"
    255, "Club\Other leagues B\Schalke"
    255, "Club\Other leagues B\Stuttgart"
    257, "Club\Other leagues B\Wolfsburg"
    سلام فرهاد من الان دارم میرم شرکت شب می ذارم هم لوگوهای تیم های المانی رو و هم لوگو بوندس رو البته لوگو که درسته

آرمین جان شرمنده میشه اون فایل چهارمی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو توی مگاآپلود آپلودش کنی ؟
    والا این رو من آپلود نکردم با اینکه مشکلی هم نداره این لینک و راحت میشه دانلود کرد شما احتمالا ویروس یابی چیزی داری که محدودیت می ذاره وقتی می خوای دانلود کنی بیرون بیا از ویروس یاب برای من هم توی 2shared اینجوری بود کاسپر اسکای 2010 نمی ذاره دانلود کنم مجبور می شم خارج بشم ازش وقتی می خوام چیزی رو از 2shared دانلود کنم. در ضمن اگه می خواستم 50 مگابایت آپلود کنم که دیگه همون پچ خودم رو همراه با gdb هاش آپلود می کردم که کلا م شد 33 مگ پاک کردم gdb ها رو که بشه 8 مگ. البته فکر کنم یه راهی وجود داره که فایل هایی که روی سرور ها هستند رو به هم دیگه منتقل کنی. ببینم تا شب چیکار می تونم بکنم

ممنون.
    آرمین جان من برنامه ی pes editor رو باز کردم و باتیستوتا رو انتخاب کردم ولی نفهمیدم چه جوری باید به فری اسلات لینک بدم!!!
    برای کیت هم اون gdb رو که داده بودی دانلود کردم و داخل کیت سرور شما رو پاک کردم و به جاش اون رو با مپش ریختم که مشکلی نداشت.
    خوب وقتی روی باتستوتا دو بار کلیک می کنی یه صفحه میاره سمت راست بالا قسمتی هست که به فیس مربوط میشه یه کلید هست به اسم relink روش کلیک می کنی یه صحفه میاره آخراش تعداد زیادی فری اسلات هست یکیش رو انتخاب کن بعد انتخاب اون صفحه عوض میشه و فیس باتیستوتا میشه special اون دوتا شماره 4 رقمی که یکی برای فیس هست و یکی برای هیر اونا رو به جای xxxx که به انتهای فایل فیس و هیر باتیستوتا نوشتم جایگزین کن پیدا کردی فیس های رو توی پوشه dt0c.img تو کیت سرور هستند

16. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون و.اقعا الان دیگه بهم پیس میچسبه ممنون.
    فقط یه سوال دیگه:
    بعضی از فیس ها توی pes edition رو اینجوری زده یعنی نه فری اسلات هست و نه اسم بازیکن اینگار سانسور شده و اینجوری زده:
    xxxxxx
    بعضی ها رو هم زدی trainer اونا برای کیاست؟
    و یه سوال دیگه:
    آیا کسی میدونه که فیس بازیکنهای کلاسیک رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
    gamingaccess رو هم گشتم ولی نداشت!
    Last edited by vampyre; 12-12-2009 at 17:32.

18. این کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یک خسته نباشید جانانه باید به کونامی و سیباس بگیم که امسال این بازی قشنگو برای طرفدارنش طراحی و تولید کرد .
    بعد از گذشت چیزی نزدیک به دو ماه من فقط تونستم یک باگ برای گلزنی پیدا کنم که البته اونم همیشه جواب نمیده و این یک موفقیت برای این شرکت بزرگ به حساب میاد .
    بعد از تعدیل چند فاکتور از تواناییهای بازیکنان و البته به کمک چند برنامه مثل برنامه سرعت بازی و کیت سرور juce من الان یک بازی جذاب و اعتیاد آور روی کامپیوترم دارم که واقعا بدون هیچ تعارفی ازش لذت میبرم این بازی هر روز دقایق استراحت منو به دقایق مفرحی تبدیل کرده . احتمالا خیلی از گیمرها همین احساس منو دارن . این مساله رو میشه توی کلوپهای بازی در سطح شهر هم بخوبی احساس کرد من توی چند وقت اخیر برای اینکه فیفا 10 رو بازی کنم به چند کلوپ بازی سر زدم و در کمال تعجب دیدم اکثر گیمرهای داخل این کلوپها دارن pes 2010 بازی میکنن این مساله واقعا منو حیرت زده کرده نکته جالب توجه اینجاست که کلوپهایی که من میرفتم همگی کنسول بازی داشتن نه کامپیوتر همونطوریکه میدونید روی کامپیوتر ویرایش بیشتری میشه انجام داد و کنسول بازی بیشتر برای فیفا مناسبه اما با این وجود باز هم گیمرها معطوف و مجذوب این بازی هستند واقعا علت این مساله چی میتونه باشه کسی میتونه جواب این سوال رو بده ؟
    با تمام نکات مثبت و برجسته ای که توی این بازی وجود داره اما متاسفانه این بازی هم مثل بقیه بازیهای ورزشی گروهی از هوش مصنوعی بالایی بهره نمیبره و شاید مهمترین نقطه ضعف بازی همین مورد باشه .
    کونامی امسال بسیاری از باگهایی که مستقیم و یا غیر مستقیم بر روی نتیجه بازی اثر میذاشت رو بر طرف کرده و این مساله به جذابیت بازی کمک شایانی کرده بعنوان نمونه توی نسخه قبل بسیاری از ضربات سر مهاجمین تبدیل به گل میشد اما توی این نسخه مثل فوتبال واقعی مدافعین بیشتر سانترها و ارسالها رو دفع میکنن و یا مساله توی سر توپ زدن مسخره نسخه قبل و همینطور سرعت بسیار زیاد بعضی از بازیکنان تا حد زیادی مرتفع شده البته با کمی tweak و تنظیم تواناییهای بازیکنان میشه شاهد یک گیم پلی زیبا و طبیعی از این بازی بود من چند هفته ای میشه که به یک بالانس مناسب برای تواناییهای بازیکنان دست پیدا کردم و این مساله سبب شده بازی جذابیت زیادی برام پیدا کنه .
    برای طبیعی تر شدن بازی کافیه فقط چند فاکتور قدرت شوت , مهارت دروازه بانها , سرعت دویدن , سرعت دریبل زنی و همینطور قدرت بدنی بازیکنان تعدیل بشه . فکر میکنم بد نباشه یک توضیحی درمورد این موارد بدم .
    بر اساس آماری که از گلهای زده شده وجود داره از هر 100 گل , 18 مورد از طریق شوت های پشت هیجده به ثمر میرسه اما این توی این بازی میشه گلهایی زیادی از فواصل بسیار دورتر به ثمر رسوند که اصلا طبیعی نیست اما خبر خوش اینه که میشه با تعدیل دقیق قدرت شوت این مساله رو به آمار واقعی فوتبال بسیار نزدیک کرد با اینکار و البته تعدیل تواناییهای دروازه بانها علاوه بر طبیعی شدن شوتها مساله دفع کردن توپ توسط دروازه بانها به شدت کاهش پیدا میکنه .
    مورد بعدی مساله توانایی بالا و غیر طبیعی بعضی از بازیکنان در کورسها و جاگذاشتن بازیکنان حریفه . توی این بازی بازیکنانی از قبیل رونالدو در مواردی به راحتی میتونن بازیکنان حریفو پشت سر بذارن این فاصله در توانایی بازیکنان در فوتبال واقعی در این حد زیاد نیست با کاهش گپ و فاصله سه فاکتور قدرت بدنی , سرعت دویدن و سرعت دریبل زنی در بازیکنان مختلف این مورد هم به واقعیت خیلی نزدیک میشه . تعدیل این مساله بازیو بسیار طبیعی میکنه به این دلیل که توی یک بازی فوتبال بارها و بارها شاهد این رقابت بین بازیکنان هستیم . البته این نکته رو بگم بازیکنان بزرگی مثل مسی و رونالدو همچنان برتریهای در این زمینه دارن و علت این مساله چالاکی ( agility ) , توان تکنیکی و چند فاکتور مخفی در این بازیه .
    دوستانی که خواهان طبیعی تر شدن بازی هستند من میتونم در این زمینه راهنماییشون کنم و اگر امکان این کار رو ندارن با آپلود کردن آپشن فایلشون من حاضرم تغییرات لازمه رو براشون اعمال کنم .
    بگذریم , چند صفحه قبل من پرسیده بودم بیشترین پولی که برای یک بازیکن توی مستر لیگ پرداخت کردین چقدر بوده ؟ گرون قیمت ترین بازیکن توی این بازی کدوم بازیکنه و قیمت این بازیکن چقدره ؟

20. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •