نصب کرن کردن تنظیمات مودم با سیدی بهتره یا با ای پی؟اصلا فرقش چیه؟
نصب کرن کردن تنظیمات مودم با سیدی بهتره یا با ای پی؟اصلا فرقش چیه؟
درود.از دوستانی که سرویس parsonline دارن و در منطقه ی مخابرات استقلال اصفهان هستند ممنون میشم پینگ yahoo.com رو برام بگیرن اطلاع بدن . ممنون میشم.
با سلام به همگی
من در حال حاضر از اینترنت پرسرعت پارس انلاین استفاده میکنم با ترافیک حجمی که سریع هم تموم میشه و تقریبا ماهی 5 گیگابیت مصرف دارم که با تعرفه ی پارس انلاین در میاد حدود 25 هزار تومن در ماه.
امروز یه اگهی دیدم از شرکت اوراکل که ترافیک ماهیانه رو به صورت کاملا نامحدود ان هم با قیمت 15.700 ماهیانه ان هم برای 256 میداد
که پیگیر شدم و درست هم بود حالا شما دوستان چی پیشنهاد میکنید.
سایت این شرکت برای اشنایی بیشتر دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
متاسفانه باید بگم که دیگه مطمئن شدم که صبانت در ساعات دانلود رایگان شبانه با وجود سرعت بالای دانلود ،، کلا تورنت رو از کار می اندازه یا سرعت اونو در حد 0 میکنه .
حدودا یکماهه که اینطوری شده ...
.................................................. .........
دوستان راه چاره چیه؟ باید چکار کرد که بازم بتونیم از تورنت با سرعت بالا استفاده کرد ؟
سلام دوستان
متاسفانه باید بگم که دیگه مطمئن شدم که صبانت در ساعات دانلود رایگان شبانه با وجود سرعت بالای دانلود ،، کلا تورنت رو از کار می اندازه یا سرعت اونو در حد 0 میکنه .
حدودا یکماهه که اینطوری شده ...
.................................................. .........
دوستان راه چاره چیه؟ باید چکار کرد که بازم بتونیم از تورنت با سرعت بالا استفاده کرد ؟
دوسته عزیز شما با آی پی باید کانفیگ کنی در ضمن شما برو تو انجمن شبکه این سوالو مطرح کن دوستان اونجا تخصص بهتری دارن
سلام به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه.
دوستان میخواستم ازتون بپرسم به نظرتون سرویس 128 نامحدود به صرفه تره یا 512 نامحدود با ضریب اشتراک یک به 10؟
من با 128 نامحدود با سرعت 16 دانلود میکنم و میخواستم در دوره جدید 512 نامحدود البته با ضریب اشتراک یک به 10 بگیرم
به نظرتون کدوما بهتره؟
دوستان یکی جواب منو میده ؟!
چقد طول کشید تا Adsl شما ها راه افتاد ؟
من بار اولمه
مخابراتمون غیاثی تو کرج
رفتم آریا نت گرفتم !!
الان 30 روز گذشته و خبری نیست !!!!
بعد 20 روز اومد مودم کانفیگ کرد و الانم هی میگه مشکل از مخابرات مخابرات مخابرات
چراغ dsl مودمم روشن نمیشه.سیمش مشکلی نداره
آیا ممکنه خطمون هنوز رانژه نشده باشه ؟
یعنی چه اتفاقی افتاده آخه ؟ تقصیره کیه ؟!!!
تو این پست جوابتو دادما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید پیگیری کنی.همچین چیزی نوبره بخدا![]()
دوستان بنده ADSL 512 از شرکت مخابرات بروجرد دارم، قبلا هم یکبار تو این تاپیک گفتم الان دو ماهه سرعت اصلا خوبی نداره برای دانلود روی 20 - 30 کیلوبایت در ثانیه متغیر هست و پینگ بالای 500 !! تا حالا چندین بار به پشتیبانی زنگ زدم میگه افت سرعت سراسریه و ما هم به بالا گزارش دادیم اما مثل شما بیخبر هستیم و معلوم نیست کی درست میشه !! این دلایل همش الکیه چون مسئولین افت سرعت همینا هستند. این درست نیست که سرعت زیر 50 باشه و به اسم 512 بدن دست مشتری ... تا چندماه پیش سرعت زیر 80 نمیومد یه مقدار ازش تعریف کردیم کلا 180 درجه وضعیتش عوض شد ...
حالا یکی بگه ما باید به کی اعتراض کنیم ؟؟ کجا رو بگیریم در این وضعیت ؟؟!! مناسبت سیاسی جدی هم که فعلا نداریم. دیگه واقعا خسته شدم در زمان دانلود هم که به هیچ عنوان حتی یک سایت هم باز نمیکنه. هیچکس هم جوابگو نیست ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)