تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 888 از 940 اولاول ... 388788838878884885886887888889890891892898938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,871 به 8,880 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه akharenee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بچها من یه مشکل اساسی دارم بعضی وقتها که 2تیم رو انتخاب میکنم به بازی نمیاد و قفل میکنه باید بازی رو ببندم بعد دوباره وارد بشم کسی میتونه کمکم کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من تو مسترلیگ وقتی با باشگاه 1 بازیکن به توافق میرسم هرکاری میکنم نمی تونم با خود بازیکن به توافق برسم
    حتی حقوق رو میبرم روی نهایت ولی بازم نمیشه خریدش
    مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

من تو مسترلیگ وقتی با باشگاه 1 بازیکن به توافق میرسم هرکاری میکنم نمی تونم با خود بازیکن به توافق برسم
    حتی حقوق رو میبرم روی نهایت ولی بازم نمیشه خریدش
    مشکل از کجاست؟
    فقط دو حالت داره
    1.در اولین یا دومین فصل بازی هستی که بدلیل نداشتن طرفدار زیاد بازی کنی به تیمت نمی یاد
    2.در قسمت تنظیمات لیگ درجه ی خرید بازی کنو رو وری هارد گذاشتی و به این دلیل به سختی میاد که این مشکلو
    می تونی آخر فصل در قسمت option حل کنی.

4. این کاربر از L.A.MESSI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگر pes2009 را می خواهید نسخه reload یعنی نسخه ای که تمامی پچ ها روش نصب میشه و حتی قابلیت دانلود از خود سایت کونامی را از درون بازی را داره .... نسخه های که الان در بازار هست هیچکدام این قابلیت را ندارند که دانلود یا پچ روش نصب بشه همه را امتحان کرده ام .... این بهترین نسخه اش هست که من دارم و میشه گفت نسخه اصلی .....
    قیمتش 4900 تومان هزینه پست هم با خودتون " بهم پیام بدین اگر خواستید مطمئن باشید ضرر نمیکنید و صدبار تشکر هم میکنید دوتا دی وی دی "

داره خودمونی میشه GEDAA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

هرتز مانيتور ايد روي 75 بشه عزيز والسلام

مرسی اما همه هرتزی گذاشتم بازم تصویر میکشه احتمالا کلا مشکل از مانیتورای ال سی دی هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه adac_data's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگر pes2009 را می خواهید نسخه reload یعنی نسخه ای که تمامی پچ ها روش نصب میشه و حتی قابلیت دانلود از خود سایت کونامی را از درون بازی را داره .... نسخه های که الان در بازار هست هیچکدام این قابلیت را ندارند که دانلود یا پچ روش نصب بشه همه را امتحان کرده ام .... این بهترین نسخه اش هست که من دارم و میشه گفت نسخه اصلی .....
    قیمتش 4900 تومان هزینه پست هم با خودتون " بهم پیام بدین اگر خواستید مطمئن باشید ضرر نمیکنید و صدبار تشکر هم میکنید دوتا دی وی دی "
    من يك نسخه از شركت ebay گرفتم و كامل هستش حتي احتياج به نصب فايل اورجينال و پچ ها هم نيست فقط كافي بعد از نصب كامل فايلهاي پوشه img رو از درايو dvd به محل نصب بازي كپي كنيد تا كامل نصب بشه

داره خودمونی میشه L.A.MESSI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بارسلون

پيش فرض

یک سوال مهم:
    pes2009 در xbox 360 فرق داره دلیلش چیه مثلا گودجانسن تو بارسا هست و همینطور شوچنکو تو میلان و... در ضمن بعد از بازی در لیگ و یا کاپ یک درجه سختی به بازی اضافه میشه به اسم سوپر استار . چرا تو pcوps3 اینجوری نیست؟؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوست خوبم mohammad_87و
    krauserجان عزیزمن همونطوري که شما گفتين در مسابقات جام جهاني شرکت کردم وبا تيم ايتاليا اول شدم وتيم کلاسيک ايتالياازاد شداما دروازبانش دينوزوف {همون دروازباني که من ميخوام فيسشو وارد بازي بکنم}نبودومن چون اون تو تيم ملي ايتاليا کلاسيک نيست نميتونم فيس اون رو وارد بازي بکنم من مي خوام بدونم که اصولا ميتونم همچين کاري بکنم واگه ميشه چطوريه درضمن فايلش به اينصورت هستش {hairzoff_5770.bin وzoff_2181.bin }اميدوارم اينبار تونسته باشم منظورم رو درست بيان کنم وبتوني بهم کمک کني
    وارد كردن فيس بازيكن همونطوريه كه گفتم.چون مثلا من براي مسي رو دارم و الان با ظاهر جديدش تو بازي مياد.پس تغييرات اعمال شده.اما در مورد دينو زوف بگم كه من همه بازيكنان كلاسيك رو آزاد كردم اما زوف رو پيدا نكردم.تو تيم ايتالياي كلاسيك هم پاليوكا و پروتزي بودن.پس شما مي تونين از اين فايل براي شبيه كردن يك بازيكن به دينو زوف استفاده كنيد.فقط اسم فايل رو تغيير بديد.اول هر فايلي بايد unnamed نوشته شده باشه.مثلا zoff_2181.bin رو به unnamed_2181.bin تغيير نام بده.
    مرسی اما همه هرتزی گذاشتم بازم تصویر میکشه احتمالا کلا مشکل از مانیتورای ال سی دی هستش
    شما درايو مانيتورت و احتمالا درست نصب نكردي.ضمنا شايد سيستمت كلا نمي كشه كه گرافيك رو روي مديوم يا هاي بذاري.هرتز رو كم و زياد كن.رزولوشن و گرافيك رو هم همينطور.اگه مانيتورت wide هست بجاي 16:9 روي 4:3 هم امتحان كن.
    یک سوال مهم:
    pes2009 در xbox 360 فرق داره دلیلش چیه مثلا گودجانسن تو بارسا هست و همینطور شوچنکو تو میلان و... در ضمن بعد از بازی در لیگ و یا کاپ یک درجه سختی به بازی اضافه میشه به اسم سوپر استار . چرا تو pcوps3 اینجوری نیست؟؟
    اين درجه سوپر استار به هيچ وجه در نسخه pc پيدا نميشه و همونطور كه خودتون ميگيد مربوط ميشه به كنسول.كلا نسخه هاي كنسول يه فرقايي با نسخه پي سي دارن پس اگه تغييراتي مي بينيد تعجب نكنيد.
    Last edited by mohammad_87; 08-08-2009 at 15:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام،میشه یکی کاملو دقیق برای من بنویسه چجوری ورژن 1.0.0.0 رو به 1.4.0.0 تبدیل کنم؟
    و اگه برنامه صدا گذاری و مثلا یک فیلم دیگه جای دمو اصلی بازی بذاریم هست لینک بدید تا دانلود کنم. ممنون.

داره خودمونی میشه GEDAA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Qom

پيش فرض

شما درايو مانيتورت و احتمالا درست نصب نكردي.ضمنا شايد سيستمت كلا نمي كشه كه گرافيك رو روي مديوم يا هاي بذاري.هرتز رو كم و زياد كن.رزولوشن و گرافيك رو هم همينطور.اگه مانيتورت wide هست بجاي 16:9 روي 4:3 هم امتحان كن.
    درایورشو درست نصب کردم گرافیکم 9500 جی تی هستش با رم 2 گیگ فکر نکنم کم بیاره سیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •