تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 888 از 1004 اولاول ... 388788838878884885886887888889890891892898938988 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,871 به 8,880 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه گیگ بالا بخرید به ۱۹۰۰ هم کاهش پیدا میکنه.

Sent from my SM-T700 using Tapatalk
    گیگ بالا پول بالا هم میخواد
    با این کیفیت و قطعی های مکرر در این 2 هفته حتی اونم زیاده
    واقعا اینترنت ایران یکی از مزخرفترین و گرانترین اینترهای جهانه
    با اون رتبه ی مزخرفش

2. 7 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اقا چه وضعشه ، انتظار میرفت سرویس شبانه حذف بشه سرعت تو شب مثه روز بشه حداقل ، نه تنها اینطور نیست بلکه سرعت افتضاح هم شده ، سرعت 10 مگ دارم نهایت با 300 میتونم دانلود کنم . داون استریم خطم رو نگاه کردم داخل مودم دیدم 10240 قبلی الان روی 3070 بسته شده !!! چند باری روشن و خاموش کردم باز افاقه ای نکرد دو شبه که اینطوری شده .

خسته شدیم به خدا ، فردا 200 درصد مخابرات رو تخلیه میکنم و ماکس نت یا آسیاتک میگیرم . البته نیازی به نخلیه و مراجعه حضوری هم نیست . هر کدوم از ای اس پی ها که بری و ثبت نام کنی خودشون خط رو تخلیه و سرویس خودشون رو ارائه میدن . درسته ؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

راستی یه اتفاقی هم واسه من از وقتی که دانلود شبانه نیم بها شده افتاده به این صورت که وقتی اتصالم قبل ساعت 1 انجام بگیره با ورود به ساعات شبانه اینترنت وصل هست و دانلود هم میشه ولی وقتی یعد ساعت 1 مودم رو خاموش و روشن کنم یکبار دیگه اتصال برقرار نمیشه و اینترنت نیست . یا مثلا اگر بعد ساعت 1 شب برای اولین بار مودم رو روشن کنم دیگه شبش اینترنت ندارم . البته در حالت PPPoE به این صورته ولی وقتی حالت بریج تنظیم میکنم هیچ مشکلی نداره !
    شما این مشکل رو ندارید ؟ مودم رو تو ساعت رایگان خاموش کنین بعد روشن کنین ببینید اینترنت وصل میشه ؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اقا چه وضعشه ، انتظار میرفت سرویس شبانه حذف بشه سرعت تو شب مثه روز بشه حداقل ، نه تنها اینطور نیست بلکه سرعت افتضاح هم شده ، سرعت 10 مگ دارم نهایت با 300 میتونم دانلود کنم . داون استریم خطم رو نگاه کردم داخل مودم دیدم 10240 قبلی الان روی 3070 بسته شده !!! چند باری روشن و خاموش کردم باز افاقه ای نکرد دو شبه که اینطوری شده .

خسته شدیم به خدا ، فردا 200 درصد مخابرات رو تخلیه میکنم و ماکس نت یا آسیاتک میگیرم . البته نیازی به نخلیه و مراجعه حضوری هم نیست . هر کدوم از ای اس پی ها که بری و ثبت نام کنی خودشون خط رو تخلیه و سرویس خودشون رو ارائه میدن . درسته ؟
    منم 1مگ دارم ولی سرعت تو شبا از 50-60 بالا نمیره. مرد دیگه این مخابرات عوض اینکه روز به روز پیشرفت کنیم دارم پسرفت میکنیم واقعا آدم احساس حقارت بهش دست میده الآن یه نوجوون امریکایی نشسته خونش هر ساعتی بخاد میره هر کاری با سرعت تمام تو اینترنت انجام میده ما باید خودکشی کنیم تا بتونیم یه کار کوچیک انجام بدیم والا من دیگه اعصابم داغون شده بزار روز آخر تخلیه یه کاری بکنم نصف مخابراتی ها اینترنتشون به هم بخوره.

شما ببین میتونی از اسیاتک سرویس 10 مگ یکساله با حجم 6 گیگ و شبانه رایگان 4-10 بگیری؟ قیمتش با مالیات حدود 131 تومنه تو 1544.ir هم هست ولی هنگام خرید تو لیست نیست. با خرید حجم اضافی قیمت خیلی خیلی به صرفه درمیاد.

6. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

منم 1مگ دارم ولی سرعت تو شبا از 50-60 بالا نمیره. مرد دیگه این مخابرات عوض اینکه روز به روز پیشرفت کنیم دارم پسرفت میکنیم واقعا آدم احساس حقارت بهش دست میده الآن یه نوجوون امریکایی نشسته خونش هر ساعتی بخاد میره هر کاری با سرعت تمام تو اینترنت انجام میده ما باید خودکشی کنیم تا بتونیم یه کار کوچیک انجام بدیم والا من دیگه اعصابم داغون شده بزار روز آخر تخلیه یه کاری بکنم نصف مخابراتی ها اینترنتشون به هم بخوره.

شما ببین میتونی از اسیاتک سرویس 10 مگ یکساله با حجم 6 گیگ و شبانه رایگان 4-10 بگیری؟ قیمتش با مالیات حدود 131 تومنه تو 1544.ir هم هست ولی هنگام خرید تو لیست نیست. با خرید حجم اضافی قیمت خیلی خیلی به صرفه درمیاد.
    سلام
    شما خودت یا فردی رو میشناسی با حداکثر قدرت دانلود کنه در ساعات رایگان به طور مداوم مثلا 6 ماه با اعمال محدودیت احتمالی شبی چند گیگ میشه یا گیگی چند در میادش از آسیا تک؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    شما خودت یا فردی رو میشناسی با حداکثر قدرت دانلود کنه در ساعات رایگان به طور مداوم مثلا 6 ماه با اعمال محدودیت احتمالی شبی چند گیگ میشه یا گیگی چند در میادش از آسیا تک؟
    تا اونجایی که من میدونم تا 88 گیگ سرعت خوب میشه ولی بعد از 88 گیگ احتمال داره بیاد پایین در اون صورت هم با توجه به ضریب اشتراک 1 به 8 نباید از 150 پایینتر بیاد اگه بیاد میتونی شکایت کنی باید بررسی کنن اگه میخای شبا زیاد دانلود کنی باید همینو با 180 تومن بگیری فک کنم.

9. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اعصابم خورد شد
    برای تخلیه باید حضوری رفت یا با 2020 تماس گرفت.؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اعصابم خورد شد
    برای تخلیه باید حضوری رفت یا با 2020 تماس گرفت.؟؟؟
    حضوری باید رفت ولی هر کی میخاد تخلیه کنه بره یه چندتا خطو گره پیچ بزنه شاید یکم اذیت بشن کابراش بپرن.

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم تا 88 گیگ سرعت خوب میشه ولی بعد از 88 گیگ احتمال داره بیاد پایین در اون صورت هم با توجه به ضریب اشتراک 1 به 8 نباید از 150 پایینتر بیاد اگه بیاد میتونی شکایت کنی باید بررسی کنن اگه میخای شبا زیاد دانلود کنی باید همینو با 180 تومن بگیری فک کنم.
    مرسی
    می خواستم ببینم ماهی حدودا 350 گیگ رایگان میدونی چند در میاد در ماه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مرسی
    می خواستم ببینم ماهی حدودا 350 گیگ رایگان میدونی چند در میاد در ماه؟
    منظورتو واضح بگو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •