ایران رهجو تو مشهد نمایندگی رسمی داره؟
سلام دوستان نظرتون رو در مورد سونی VGN-TT130N/B
چی هستش ...... از همه نظر سرعت . کارایی . کلا همه چی
در ضمن کارت wlan داره خیلی واسم مهم آخه وایرلس دارم میخام ببینم که سوکت لن داره یا نه
قیمت هم زحمتشو بکشین ممنون.
دوستان بهترین مارک برای هارد خارجی چه مارکیه و با چه مشخصاتی؟
هه!
هارد خارجی!
منظورت هارد اکسترناله!
وسترن دیجیتال و سیگیت
پورتشم بستگی به خودت داره مثلا با usb2 خالی باشه یا esata داشته باشه و.....
به نظر من وسترن دیجیتال بهتره
من یدونه 3 پورتشو خونه دارم 500 گیگی خیلی خوبه اصلا صدا نداره سرعتشم خوبه![]()
سلام.يك سوال كلي داشتم!
به نطر شما hp dv6 1199 بهتر بگيرم يا sony fw 490 ddb ?موندم بين كيفيت سوني و يا كانفينگ نيبتا بهتره اچ پي؟
يك سوال ديگه هم دارم؟ آيا گرافيك fw 490 ddb full hd هست يا نه ممنون؟
خوب سونی سری TT جزو سری های مدیریتی محسوب میشه و فروش و عرضه اش توی بازار کمه ... من خودم یکی سفارش دادم برای مشتری ولی کلا با لپ تاپ جمع و جور حال نمی کنم چون قدرت و بیس ضعیفی داره
خوب این سری جزو اولین لپ تاپ های بسیار کوچک جهان هست که بلوری ساپورت هست.
صفحه نمایش اون 11.1 اینچی هست و تکنولوژی XBRITE-DuraView™ ، با اینکه کوچیکه ولی کیفیت فوق العده ای داره (11.1 inch LED screen with XBRITE-DuraView running at 1366 × 768)
رمش 2 گیگ و هادرش 160 و در رنج متوسط هستند
وسائل ارتباطاتی خوبی داره ، طراحی شیک و بسیار مقاوم با بدنه کمپوزیتی فیبر کربنی ... کلا جزو سری ultraportable هست
بسیار سبک
دارای پورت HDMI
خوف ترین استایلش اینه :
1.4GHz Intel SU9400 Core 2 Duo, 4GB of RAM and dual 128GB SSDs in RAID setup
و کارت شبکه هم داره :
ffer:
Sony SONY® VAIO TT Series - Intel® Centrino Technology - Core®2 Duo SU9400 1.40GHz, 2GB DDR3 1066MHz, 160GB 5400RPM Serial ATA HDD 8x DVD Super Multi, 11.1" Clear Bright Wide Screen (LED), Intel GMA 4500MHD Graphics, Wireless 802.11 b/g/n WiFi LAN, TPM Chip LA (VAIO VGN-TT16GN/B)
سلام دوستانممنونم از اطلاعات خوبی که ارائه میدید/من میخوام یه لپ تاپ بخرم که سبک و قابل حمل باشه/حدود 11 اینچ/برای کار با نرم افزارهای autocad,photoshop,3dmax,rchicad,حدود قیمت 1200 و مي خوام tabletباشه/نظرتون در مورد hp-pavilian tx 2000چيه؟ميشه لطفا بگيد براي کار با نرم افزار اتوکد و انجام کارماي سنگين بايد چه وي|گي هايي داشته باشه و ايا اين مدل که گفتم براي کارهاي سنگين نقشه کشي مناسب هست يا نه؟دست گلتون درد نکنه
رفقا سلام
یه مشاوره خیلی سریع و عجله ای میخوام
از لب تاب Acer ، مدل 4530 بهتره یا مدل 5738 ؟
بی زحمت تا امروز عصر نظراتتون رو بگید، که باید امشب به فروشنده خبر بدم
بی نهایت سپاسگزارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)