تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 888 از 2365 اولاول ... 38878883887888488588688788888989089189289893898813881888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,871 به 8,880 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    من درصدد خرید 1073+7541 + ( شاید هم 1214 بوم باکس جی بی ال )
    خودم میتونم نصب و راه اندازی کنم؟؟؟
    مشکل سیم کشی ندارم. بلدم از باتری تا صندوق بکشم! از قبلا هم یک کابل rc از صندوق تا پشت هدیونیت توسط صاحاب قبلی انجام شده!
    فقط چیزی که این وسط من شک دارم اینه که نحوه راه اندازی و درست اسمبل کردنه!!!
    شنیدم بد نصب بشه پروتکت میکنه! اصلا یعنی چی؟؟ هنگ کردن؟؟؟
    هدیونیت خودم 526 جی وی سی هست!
    فروشنده یک بسته سیم+کابل rc+فیوز و جعبه فیوز ( کامل بود ) البته 8گیج بود! گفت کافیه !! من خیلی شک کردم گفتم بازم اینجا از دوستان سوال کنم ببینم نظرشون چیه! بسته کامل رو 75 قیمت داد! خوبه؟؟؟ 8گیج کم نیست؟ کافیه؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید من چه کنم؟! خودم میتونم با راهنمایی هایی که انجام میدین نصب کنم که در یک فرصت قطعات رو تهیه کنم! چون میخوام یک تجربه شیرین از این کار داشته باشم!
    با سپاس فراوان!
    سلام
    8 گیج کافی هست ولی اگر بتونی 4 گیج تهیه کنی خیالت راحتتره.

2. این کاربر از ali reza 222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

خب از چه نظر میتونه تفاوت داشته باشه؟ 8 گیج خیلی نازکه ولی 4 گیچ ضخیم تره!!!
    تو صدا تائیر ایجاد میکنه!
    زیادی گرم میشه؟؟؟
    چون همین 8گیج هم 75 هزار تومنه وای به حال 4 گیچ!!
    ===
    راستی تو یک جا مطلبی رو در مورد برق ماشین خوندم کمی نسبت بکار مشکوک شدم!
    توصیه شده بود که حداقل 4گیج به پایین استفاده کنین در صورتی که 8 گیج من میخوام بخرم!
    آمپ برای یک جفت 1073 زیاد برق که نمیکشه درسته؟

سیم برق هم حتما باید از این روکش پلاستیکی ها تهیه کنم؟
    تو کارگاه کلی کابل ضخیم برق 3 فاز داریم! حتی از این 0 گیج ها ضخیم تره!!! اشکال نداره از اونا برای برق استفاده کنم؟
    Last edited by amir_toos; 14-12-2012 at 14:13.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام خدمت سروران گرامی
    در انتخاب سیستمهای صوتی تصویری بایستی به چند مورد توجه کرد
    1-نوع کاربرد و استفاده
    2 چقدر هزینه می کنید
    3-خدمات پس از فروش محصول
    در توضیح نوع کاربری شایان ذکر است که جهت داشتن سیستم صوتی آمپ دار محصولات پایو.نر حرف اول را می زنند البته خدمات پس از فروش آن ضعیف است
    جهت داشتن سیستم بی غل و غش می توان از رادیو سی دی های جی وی سی استفاده کرد که نوع صوتی و تصویری آن با خدمات پس از فروش خوب می باشد البته بلندگوهای آن کیفیت پایونر را ندارند
    سیستمهای سونی بهترین رادیو را دارند در ضمن امکانات جانبی خوبی دارند
    سه مورد بالا قیمت بالایی هم دارند ولی محصولات دیگری چون مارشال و گلدسکای هم می توان با هزینه کمتری تهیه کرد که از لحاض کیفیت و گارانتی ضعیف می باشند

5. این کاربر از esterio sima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی حمید جان .
    پس این طور که من فهمیدم باید قید DLS 1073 و آمپیلی کنوود 7205 رو بزنم بخاطره خروجی ضعیف RCA ضعیف پخشم حالا به نظرت آمپیلی و باند چی بگیرم که عین 1073 بتونه bass بزنه با این خروجی ضعیف RCA ? مشکله من اینه که ماشینم 111 هستش و نمیتونم براش باکس بزارم چون دیگه هیچی از صندوق برام نمی مونه , الان اسپیکرهام پایونیر 6974 هستش و آمپیلی هم ندارم اینا اصلا جالب نیستن و به محض اینکه صدا از 20 بیشتر میشه کلا صدا می ریزه به هم دیگه خستم کرده می خوام عوضش کنم ، محدوده قیمت اسپیکر و آمپیلی هم حدودا 500 تومن باشه . بازم خیلی ممنون آقا حمید
    سلام.خواهش میکنم
    1073 موتور بسیار پرقدرتی داره و آمپلیهای قدری رو برای درایو کردنش میطلبه.حتما باید خروجی پری آمپتون های ولت باشه.
    به نظر من هیچ اسپیکری (از برندهای موجود بازار)نمیتونه مثل 1073 BASS بزنه.
    اینه میفرمائید ولوم بالای 20 میره صدا خراب میشه،پخش داره دیستورت میکنه. یعنی نمیتونه خروجی تمیز بده.
    به نظر میاد اگر میخواهید صدای صاف و قوی داشته باشید هم پخشتون رو تعویض نمائید و هم آمپ مناسب برای 1073 یا هر اسپیکر دیگری تهیه نمائید.
    سلام خدمت دوستان گل
    اقا من تازه واردم ممنون میشم اگه کمکم کنید
    با 2تومن چه سیستمی میتونم ببندم؟
    در چه حدی؟
    ماشین :پراید
    اگر عجله ندارید کمی تحمل بفرمائید بار جدید گلیدن همین روزها وارد بازار میشه.میتونید یه سیستم خوب جمع کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان من همین الان نمیخوام سیستم ببندم..نظرتون درمورد 5450 چیه؟7016 بهتر از اونه؟یعنی اگر من فعلا یه 7016 و یه باند خوب فقط بذارم نیلز به آمپلی دارم؟اگه میشه د2و3تا باند خوب پایونییر هم بهم مدلش رو معرفی کنید.راستی میگند باید اگه میخوای صدا کیفیتی داشته باشی باید کواکسیال ببندی میشه در مورد کواکسیال و کامپوننت هم یه توضیح بدید
    به نظر من 7016 خیلی بهتره.
    در مورد نیاز داشتن به آمپلیفایر بحث فرق میکنه.شما اگر بخواهید صدای قوی و با کیفیت داشته باشید حتما باید از درایورهائی بهره ببرید که برای ایفای نقششون باد به آمپلیفایر قدرت متصل بشن.
    تو درایورها اصلا دنبال پایونیر نرو. البته یه مدل کامپوننتش بود که صداش خوب بود. دیگه تولید نمیشه.
    کواکسیالها اسپیکرهای هم محور هستندو یعنی فرکانسهای بالا و پائین از یک محل خارج میشوند.مثل اکثر اسپیکرهای 9*6
    کامپوننتها به خاطر اینکه ووفر و تیوتر و در برخی مدلها میدرنج آنها از هم جدا هستند و همچنین از طریق کراس اوور پسیو فرکانسهای ارسالی از آمپ مجددا تفکیک شده و به درایورهای مورد نظر ارسال میگردند،لذا از کیفیت و قدرت به مراتب بهتری از کواکسیالها برخوردارند.
    با سلام خدمت اساتید

من میخواستم تا 400 یه ضبطو باند بره 206 بگیرم ،ممنون میشم راهنمایی کنید
    بودجتون خیلی کمه.
    سلام دوستان.
    من درصدد خرید 1073+7541 + ( شاید هم 1214 بوم باکس جی بی ال )
    خودم میتونم نصب و راه اندازی کنم؟؟؟
    مشکل سیم کشی ندارم. بلدم از باتری تا صندوق بکشم! از قبلا هم یک کابل rc از صندوق تا پشت هدیونیت توسط صاحاب قبلی انجام شده!
    فقط چیزی که این وسط من شک دارم اینه که نحوه راه اندازی و درست اسمبل کردنه!!!
    شنیدم بد نصب بشه پروتکت میکنه! اصلا یعنی چی؟؟ هنگ کردن؟؟؟
    هدیونیت خودم 526 جی وی سی هست!
    فروشنده یک بسته سیم+کابل rc+فیوز و جعبه فیوز ( کامل بود ) البته 8گیج بود! گفت کافیه !! من خیلی شک کردم گفتم بازم اینجا از دوستان سوال کنم ببینم نظرشون چیه! بسته کامل رو 75 قیمت داد! خوبه؟؟؟ 8گیج کم نیست؟ کافیه؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید من چه کنم؟! خودم میتونم با راهنمایی هایی که انجام میدین نصب کنم که در یک فرصت قطعات رو تهیه کنم! چون میخوام یک تجربه شیرین از این کار داشته باشم!
    با سپاس فراوان!
    نصب کردن اگر وارد و دست به آچجار باشید راحته ولی نصب تمیز خیلی مهمه.
    در مورد پروتکت کردن به نصب مربوط نمیشه. این آمپی کهخ انتخاب کردید به خاطر فیک بودن خیلی در آینده اذیتتون میکنه.7541 های قدیمی معرکه بودن ولی این جدیدا رو هر کی داره یا میفروشه یا فروخته.
    پک 8 گیج شده 75 تومن.؟!!!عجب بابا.
    اگر بعدا نمیخواید ساب ووفر اضافه کنید همین 8 کافیه.
    خب از چه نظر میتونه تفاوت داشته باشه؟ 8 گیج خیلی نازکه ولی 4 گیچ ضخیم تره!!!
    تو صدا تائیر ایجاد میکنه!
    زیادی گرم میشه؟؟؟
    چون همین 8گیج هم 75 هزار تومنه وای به حال 4 گیچ!!
    ===
    راستی تو یک جا مطلبی رو در مورد برق ماشین خوندم کمی نسبت بکار مشکوک شدم!
    توصیه شده بود که حداقل 4گیج به پایین استفاده کنین در صورتی که 8 گیج من میخوام بخرم!
    آمپ برای یک جفت 1073 زیاد برق که نمیکشه درسته؟

سیم برق هم حتما باید از این روکش پلاستیکی ها تهیه کنم؟
    تو کارگاه کلی کابل ضخیم برق 3 فاز داریم! حتی از این 0 گیج ها ضخیم تره!!! اشکال نداره از اونا برای برق استفاده کنم؟
    زمانی که شما از سیستمتون جریان میکشید اگر اکسسوری خوب و قوی استفاده نکرده باشید با مشکل مواجه میشوید. مثلا پروتکت کردن.ضمنا افت ولتاز حاصل شده باعص میشه تا کارائی آمپلیفایر کاهش پیدا کنه و....پس با توجه به میزان توان مورد استفاده در خودرو باید کابل برق مناسب نیز استفاده بشه.
    البته چون اکثر دوستانی که قدم در عرصه سیستم و سیستم بازی می گذارند،ابتدا با یک جفت اسپیکر آغاز می نمایند،همون 8 گیج براشون کافیه. ولی موضوع به همینجا ختم نمی گردد.لذا رو به استیج جلو و بعد از آن هم ساب ووفر و... برای همین بهتره استارت کار رو با 4 گیج بزنید که در آینده نیاز به هزینه کردن برای کابل جدید نداشته باشید.

7. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

گيت ضد سرقت فروشگاهي
    ايمن موج تنها توليد کننده گيت هاي ضد سرقت فروشگاهي در ايران ميباشد. گيت هاي ضد سرقت فروشگاهي به نام هاي متداول گيت امنيتي، گيت حفاظتي، دزدگير پوشاک، گيت کنترل تردد و بعضا گيت RFID خوانده ميشوند.
    تکنولوژي گيت هاي ضد سرقت يکي از زير شاخه هاي تکنولوژي RFID ميباشد که به نام
    EAS (electronic article surveillance systems) يا همان اشياء مراقب الکترونيکي معروف است.
    تکنولوژي EAS يا همان گيت هاي ضد سرقت به 3 گروه عمده قابل تقسيم است که عبارتند از گيت(electromagnetic)EM ،
    گيت RF(radio frequency) و گيت AM(Acousto-Magnetic) . تکنولوژي گيتهاي EM داراي فرکانس کاري پاييني است و تکنولوژي گيتهاي RF داراي فرکانس بالايي در حدود (RF 8MHZ) 8 مگاهتز، 3 مگاهرتز يا 5 مگاهرتز است. اما فرکانس کاري گيت AM 58 کيلوهرتز ميباشد (AM 58KHZ) که باعث شده که برتري هاي نسبي خود را نسبت به ساير کلاس هاي ديگر اثبات کند.ابتکار سيستم AM مربوط است به شرکت آمريکايي سنسورماتيک (Sensormatic) که امتياز آن اخيرا توسط شرکت Tyco خريداري شده است. تکنولوژي AM در مقايسه با تکنولوژي دو گيت فروشگاهي EM و گيت فروشگاهي RF داراي مزاياي بسياري است که از جمله ميتوان به ضد تداخل بودن گيت فروشگاهي AM و محافظت از محدوده وسيعي از درب خروجي فروشگاه اشاره کرد. به طور مثال دو آنتن تک پايه از مدل SWG ايمن موج (Security Wave)به همراه يک باکس ورژن 4 (V4 Double) ايمن موج (SECURITYWAVE)ميتواند حدود 4.5 متر از درب خروجي فروشگاه را محافظت کند که اين سيستم داري سيستم سنکرون سازي اتوماتيک و الگوريتم ضد نويز و ضد تداخل منحصر به فردي ميباشد.
    يک بسته کامل گيت فروشگاهي امنيتي متشکل از تعداي پايه آنتن و تگ AM , جداساز تگ از کالا، ليبل AM، غير فعال ساز ليبل يا همان خنثي ساز ليبل (Deactivator) ميباشد. در صورتي که گيت هاي فروشگاهي در فروشگاه هاي پوشاک و البسه مورد استفاده واقع شود نام هاي مختلفي از جمله دزدگير پوشاک، دزدگير البسه، گيت پوشاک، دزدگير مانتو، دزدگير کيف و کفش به آن اطلاق ميشود. چنانچه گيت فروشگاهي جهت محافظت از پوشاک و محافظت از البسه مورد استفاده قرار گيرد ميتوان از تگ هايي مثل تگ صدفي (dome tag)(Shell tag) ، تگ گلف (تگ گلفي) (Golf tag)، تگ مدادي (Pencil tag) (Flat pencil tag)، تگ گريف(Griff tag) ليبل AM (ليبل 58 کيلو هرتز 58KHZ)بر روي کالاها جهت محافظت از سرقت کالا ها و اشياي قيمتي استفاده نمود.
    برند هاي مختلفي در سراسر دنيا کلاس هاي مختلفي از گيت فروشگاهي با تکنولوژي هاي مختلف به همراه طيف وسيعي از تجهيزات وابسته را توليد ميکنند که برخي از آنان در ايران داراي نمايندگي ميباشند از جمله توليد کنندگان گيت فروشگاهي ميتوان به برندهايي مثل
    ايمن موج (Security Wave) ايراني، گيت وي سوئدي (Gateway) ، کراس پوينت هلندي (Cross Point) ، چک پوينت (meto)(Check Point) ، سنسورماتيک آمريکايي (Sensormatic)، تل سک هلندي (TESEC) ،
    امرسک (Amersec) (American security) ساخت چک و اسلواکي، سنتک (SENTEC)، WG (multiguard&monoguard) ، و Nedap اشاره نمود.
    ايمن موج تنها توليد کننده گيت هاي ضد سرقت فروشگاهي در خاور ميانه است که کليه گيت هاي فروشگاهي ايمن موج (Security Wave) در سال 1391 داراي 18 ماه گارانتي تعويض ايمن موج و 5 سال خدمات پس از فروش ميباشد و داراي قيمت هاي استثنايي در مقايسه با محصولات مشابه گيت ضد سرقت فروشگاهي برند هاي خارجي و عموما داراي کيفيت عملکرد بسيار بالا در انواع محيط هاي متمايز نصب درمقايسه با ساير برند ها ميباشد.
    از محصولات معروف ايمن موج ميتوان به گيت شيشه اي IMG1 يا IMG8 (Security wave IMG gate antenna)،
    گيت SWG891 يا SWG892(Security Wave SWG Gate Antenna)،
    باکس ورژن3 (Security Wave Electronic Box SWBV3) ، باکس ورژن 4 دوبل (Security Electronic Box Double V4 )
    و غير فعال ساز الکترونيکي ليبل (غير فعال ساز فاصله اي) (Distance Deactivator, Contactless Deactivator) اشاره نمود.
    گيت IMG ايمن موج يکي از پر طرفدار ترين گيت هاي بازار است که داراي طراحي ظاهري ساده و منحصر به فردي ميباشد. بدنه اصلي گيت IMG ايمن موج متشکل از يک شيشه سکوريت ميباشد که آنتن گيت در پشت آن تعبيه شده است. از خصوصيات مهم گيت شيشه اي IMG ميتوان به قابليت قرارگيري در شرايط فيزيکي مختلف با توجه به قطر 3 سانتي متري آن اشاره کرد. به علاوه با توجه به جنس شيشه، پس از گذشت سالها شفافيت و زيبايي گيت دست نخورده باقي خواهد ماند. گيت IMG آي ام جي در دو رنگ سفيد و مشکي به بازار عرضه شده است.
    گيت SWG ايمن موج، گيت فروشگاهي متمايزي است که جهت ارتقاي خصوصيات فني آنتن هاي گيت ايمن موج در دو ورژن 3 و 4 توليد شده است. گيت SWG اس دبيليو جي ورژن 3 با باکس هاي ورژن 3 و گيت SWG ورژن 4 ايمن موج با باکس هاي ورژن 4 قابل استفاده است. با استفاده از باکس ورژن 4 و دو عدد پايه اس دبيليو جي SWG ميتوان 4.5 متر از درگاه خروجي را محافظت نمود.آنتن هاي گيت اس دبيليو جي در دو رنگ سفيد و نقره اي توليد مشود که در رنگ هاي مختلف به سفارش تيراژ معين قابل تحويل است.
    محصول SWDV100 يک غير فعال سازAMايمن موج است که در فرکانس 58 کيلوهرتز کار ميکند و با اطمينان بالايي ليبل را بدون ايجاد تماس با سطح و از فاصله 10 سانتي متري، توسط امواج الکترومغناطيسي ، غير فعال ميکند. اين دستگاه شامل يک پد و يک باکس کنترل ميباشد.زمانيکه کالاي داراي ليبل به پد اين دستگاه نزديک ميشود، پس از غير فعال شدن ليبل دستگاه به صورت نواختن يک آلارم، و روشن کردن يک LED ، غير فعال شدن ليبل را اعلام ميکند. قدرت غير فعال سازي اين غير فعال ساز (Deactivator) توليدي ايمن موج نسبت به ساير محصولات خارجي افزايش پيدا کرده است تا با اطمينان بيشتري ليبل را غير فعال کند و خطاهاي غير فعال سازي کاهش محسوسي يافته است و از اين جهت براي خنثي سازي انواع ليبل هاي AM موجود در بازار از جمله ليبل سنسورماتيک، ليبل DR، ليبل 3 لايه، ليبل M و کليه ليبل هاي غير فعال شونده توليدي کمپاني هاي مختلف مناسب است .ابعاد مناسب پد دستگاه غير فعال ساز (خنثي ساز ليبل) ايمن موج باعث شده تا به راحتي قابل جاگذاري در کانتر هاي فروش فروشگاه هاي زنجيره اي و هايپر مارکت ها باشد. اين پد ها به صورت اتوماتيک با گيت هاي ايمن موج سنکرون ميباشد.
    براي اطلاعات بيشتر ميتوانيد به وب سايت ايمن موج به آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنيد و از طريق ايميل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ما مکاتبه کنيد. شماره هاي تماس دفتر تهران ايمن موج 88901260 و 88901261 فکس 88940762
    شماره هاي تماس دفتر مشهد ايمن موج 05117235848 و 05117235849 و 05117127040 و فکس 05117241002
    ايمن موج پيشاپيش از حسن توجه شما به محصولات توليدي اين شرکت کمال تشکر را دارد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

گيت ضد سرقت فروشگاهي چيست وچه کاربردي دارد؟
    آيا از سرقت اجناس خود نگران هستيد؟
    آيا ميدانيد امنيت رواني براي فروشنده به چه معناست؟
    آيا ميدانيد نگراني از سرقت، فروش را کاهش ميدهد؟
    آيا ميدانيد ميتوانيد با هزينه هاي اندک از دقدقه سرقت رهايي يابيد؟
    آيا ميدانيد که با استقرار گيت امنيتي در فروشگاه خود ميتوانيد به نحو موثري از سرقت اجناس فروشگاه جلوگيري کنيد؟
    آيا ميدانيد با چسباندن تگ هاي ارزان قيمت بر روي همه کالاهاي فروشگاه ميتوانيد از سرقت اجناس جلوگيري کنيد؟
    آيا ميدانيد بهترين تکنولوژي گيت ضد سرقت فروشگاهي چيست؟
    آيا ميدانيد سيستم گيت فروشگاهي AM برترين تکنولوژي گيت فروشگاهي در جهان است؟
    آيا ميدانيد ايمن موج تنها توليد کنده گيت فروشگاهي ضد سرقت AM درايران است؟
    آيا ميدانيد نصب گيت ايمن موج در سراسر ايران امکانپذير است؟
    آيا ميدانيد ايمن موج در تمام نقاط ايران داراي نمايندگي فروش گيت ميباشد؟
    آيا ميدانيد گيت هاي ايمن موج داراي 18 ماه گارانتي تعويض و 5 سال خدمات پس از فروش ميباشد؟
    آيا ميدانيد که هزينه اجام شده براي سيستم ضد سرقت فروشگاهي ظرف کمتر از يکسال قابل بازگشت است؟
    آيا ميدانيد قيمت گيت فروشگاهي ايمن موج نصف نمونه هاي خارجي و با خدمات پس از فروش وسيع است؟
    تلفن هاي ايمن موج تهران: 88901260- 88901261 – 88940761
    فکس ايمن موج تهران : 88940762
    تلفن هاي ايمن موج مشهد : 05117127040 – 05117235848 – 05117235849
    فکس ايمن موج مشهد : 05117241002
    Website: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

گيت ضد سرقت فروشگاهي ايمن موج
    گيت هاي ضد سرقت فروشگاهي يا همان گيت امنيتي فروشگاهي (گيت فروشگاهي، دزدگير پوشاک، دزدگير کتابخانه، گيت دزدگير، دزدگير البسه) به دستگاهي گفته ميشود كه در خروجي يك فروشگاه نصب ميشود و از خروج غير مجاز اجناس فروشگاه جلوگيري به عمل مي آورد.
    در يك فروشگاه كه داراي گيت امنيتي ميباشد، قطعات پلاستيكي يا كاغذي كوچكي بر روي اجناس نصب ميشود كه اين قطعات به تگ يا ليبل معروفند. پس از انتخاب كالا توسط مشتري و مراجعه به صندوق فروشگاه براي پرداخت هزينه كالا (ها) ، فروشنده توسط دستگاهي به نام جداساز(خنثي کننده، جداساز آهنربايي،جداساز مکانيکي،خلاص کن تگ، Detacher) ، تگ ها را از كالا جدا ميسازد يا ليبل هاي AM چسبانده شده روي كالا ها را توسط دستگاهي به نام غير فعال ساز ليبل ( خنثي کننده ليبل، Deactivator،خنثي ساز ليبل AM)، غير فعال مينمايد.
    تگ هاي ضد سرقت تنوع زيادي دارند که از جمله ميتوان به تگ صدفي، تگ گلف،تگ مدادي pencil، تگ گريف و غيره اشاره نمود.
    چنانچه شخصي بدون اجازه فروشنده كالا (ها) را از فروشگاه خارج نمايد، تگ ها و ليبل هاي مذكور نصب شده بر روي كالا ها، در خروجي فروشگاه كه گيت امنيتي (ضد سرقت) در آن نصب شده است، پيغامي را براي گيت ها مبني بر خروج غير مجاز كالا (ها) ارسال ميكند كه باعث به صدا در آوردن آلارم دستگاه گيت ضد سرقت فروشگاهي ميشود.
    براي اطلاعات بيشتر ميتوانيد به سايت ايمن موج به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه يا از طريق ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ما مکاتبه کنيد.

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

برای 1073 چه آمپ دو کانالی رو توصیه میکنین که فول فول قدرتشو پر کنه؟
    فروشنده ها اینا رو به من گفتن
    پایونیر 170 تومن
    هرتز epx2 به قیمت 400 تومن
    جی بی ال 5504 هم به قیمت 270 تومن!
    من که گیج شدم!
    7541 هم گفت تقلبی هست ولی 320 !!!!!!!!
    در ضمن گفتن بیس 1073 اینقدری هست که بود و نبود بوم باکس معمولی جی بی ال فرقی ایجاد نمیکنه ! درست گفته؟؟؟
    پیشنهاد داد که آمپ دوکانال خوب برای 1073 ها بگیرم
    اگر روزی ساب خواستم یک چیزه قوی با یک آمپ قوی جدا بذارم که بهترین کارایی داشته باشه! روی یک آمپ فشار نیاد !
    بالاخره 1073 رو گرفتم ! به قیمت 375! با برچسب یا گارانتی
    منتظر راهنمایی شما هستم!
    پک سیم 4گیج هم 35 قیمت داد! پک کامل...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای 1073 چه آمپ دو کانالی رو توصیه میکنین که فول فول قدرتشو پر کنه؟
    فروشنده ها اینا رو به من گفتن
    پایونیر 170 تومن
    هرتز epx2 به قیمت 400 تومن
    جی بی ال 5504 هم به قیمت 270 تومن!
    من که گیج شدم!
    7541 هم گفت تقلبی هست ولی 320 !!!!!!!!
    در ضمن گفتن بیس 1073 اینقدری هست که بود و نبود بوم باکس معمولی جی بی ال فرقی ایجاد نمیکنه ! درست گفته؟؟؟
    پیشنهاد داد که آمپ دوکانال خوب برای 1073 ها بگیرم
    اگر روزی ساب خواستم یک چیزه قوی با یک آمپ قوی جدا بذارم که بهترین کارایی داشته باشه! روی یک آمپ فشار نیاد !
    بالاخره 1073 رو گرفتم ! به قیمت 375! با برچسب یا گارانتی
    منتظر راهنمایی شما هستم!
    پک سیم 4گیج هم 35 قیمت داد! پک کامل...
    سلام امیر جان.آمپ خوب میخواهی به نظر من صبر کن گلیدن بیاد برات بگیرم. البته قیمتش بالاس ولی واقعا عالیه.
    آمپ خوب از هر چیزی واجبتره.همیشه عرض کردم خدمت همه دوستان.بعد از اکسسوری روی آمپتون هزینه باز کنید.آمپ خوب از قوطی حلبی هم صدای خوب در میاره.اسپیکر که جای خود داره.

13. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گيت ضد سرقت فروشگاهي
    ايمن موج تنها توليد کننده گيت هاي ضد سرقت فروشگاهي در ايران ميباشد. گيت هاي ضد سرقت فروشگاهي به نام هاي متداول گيت امنيتي، گيت حفاظتي، دزدگير پوشاک، گيت کنترل تردد و بعضا گيت RFID خوانده ميشوند.
    تکنولوژي گيت هاي ضد سرقت يکي از زير شاخه هاي تکنولوژي RFID ميباشد که به نام
    EAS (electronic article surveillance systems) يا همان اشياء مراقب الکترونيکي معروف است.
    تکنولوژي EAS يا همان گيت هاي ضد سرقت به 3 گروه عمده قابل تقسيم است که عبارتند از گيت(electromagnetic)EM ،
    گيت RF(radio frequency) و گيت AM(Acousto-Magnetic) . تکنولوژي گيتهاي EM داراي فرکانس کاري پاييني است و تکنولوژي گيتهاي RF داراي فرکانس بالايي در حدود (RF 8MHZ) 8 مگاهتز، 3 مگاهرتز يا 5 مگاهرتز است. اما فرکانس کاري گيت AM 58 کيلوهرتز ميباشد (AM 58KHZ) که باعث شده که برتري هاي نسبي خود را نسبت به ساير کلاس هاي ديگر اثبات کند.ابتکار سيستم AM مربوط است به شرکت آمريکايي سنسورماتيک (Sensormatic) که امتياز آن اخيرا توسط شرکت Tyco خريداري شده است. تکنولوژي AM در مقايسه با تکنولوژي دو گيت فروشگاهي EM و گيت فروشگاهي RF داراي مزاياي بسياري است که از جمله ميتوان به ضد تداخل بودن گيت فروشگاهي AM و محافظت از محدوده وسيعي از درب خروجي فروشگاه اشاره کرد. به طور مثال دو آنتن تک پايه از مدل SWG ايمن موج (Security Wave)به همراه يک باکس ورژن 4 (V4 Double) ايمن موج (SECURITYWAVE)ميتواند حدود 4.5 متر از درب خروجي فروشگاه را محافظت کند که اين سيستم داري سيستم سنکرون سازي اتوماتيک و الگوريتم ضد نويز و ضد تداخل منحصر به فردي ميباشد.
    يک بسته کامل گيت فروشگاهي امنيتي متشکل از تعداي پايه آنتن و تگ AM , جداساز تگ از کالا، ليبل AM، غير فعال ساز ليبل يا همان خنثي ساز ليبل (Deactivator) ميباشد. در صورتي که گيت هاي فروشگاهي در فروشگاه هاي پوشاک و البسه مورد استفاده واقع شود نام هاي مختلفي از جمله دزدگير پوشاک، دزدگير البسه، گيت پوشاک، دزدگير مانتو، دزدگير کيف و کفش به آن اطلاق ميشود. چنانچه گيت فروشگاهي جهت محافظت از پوشاک و محافظت از البسه مورد استفاده قرار گيرد ميتوان از تگ هايي مثل تگ صدفي (dome tag)(Shell tag) ، تگ گلف (تگ گلفي) (Golf tag)، تگ مدادي (Pencil tag) (Flat pencil tag)، تگ گريف(Griff tag) ليبل AM (ليبل 58 کيلو هرتز 58KHZ)بر روي کالاها جهت محافظت از سرقت کالا ها و اشياي قيمتي استفاده نمود.
    برند هاي مختلفي در سراسر دنيا کلاس هاي مختلفي از گيت فروشگاهي با تکنولوژي هاي مختلف به همراه طيف وسيعي از تجهيزات وابسته را توليد ميکنند که برخي از آنان در ايران داراي نمايندگي ميباشند از جمله توليد کنندگان گيت فروشگاهي ميتوان به برندهايي مثل
    ايمن موج (Security Wave) ايراني، گيت وي سوئدي (Gateway) ، کراس پوينت هلندي (Cross Point) ، چک پوينت (meto)(Check Point) ، سنسورماتيک آمريکايي (Sensormatic)، تل سک هلندي (TESEC) ،
    امرسک (Amersec) (American security) ساخت چک و اسلواکي، سنتک (SENTEC)، WG (multiguard&monoguard) ، و Nedap اشاره نمود.
    ايمن موج تنها توليد کننده گيت هاي ضد سرقت فروشگاهي در خاور ميانه است که کليه گيت هاي فروشگاهي ايمن موج (Security Wave) در سال 1391 داراي 18 ماه گارانتي تعويض ايمن موج و 5 سال خدمات پس از فروش ميباشد و داراي قيمت هاي استثنايي در مقايسه با محصولات مشابه گيت ضد سرقت فروشگاهي برند هاي خارجي و عموما داراي کيفيت عملکرد بسيار بالا در انواع محيط هاي متمايز نصب درمقايسه با ساير برند ها ميباشد.
    از محصولات معروف ايمن موج ميتوان به گيت شيشه اي IMG1 يا IMG8 (Security wave IMG gate antenna)،
    گيت SWG891 يا SWG892(Security Wave SWG Gate Antenna)،
    باکس ورژن3 (Security Wave Electronic Box SWBV3) ، باکس ورژن 4 دوبل (Security Electronic Box Double V4 )
    و غير فعال ساز الکترونيکي ليبل (غير فعال ساز فاصله اي) (Distance Deactivator, Contactless Deactivator) اشاره نمود.
    گيت IMG ايمن موج يکي از پر طرفدار ترين گيت هاي بازار است که داراي طراحي ظاهري ساده و منحصر به فردي ميباشد. بدنه اصلي گيت IMG ايمن موج متشکل از يک شيشه سکوريت ميباشد که آنتن گيت در پشت آن تعبيه شده است. از خصوصيات مهم گيت شيشه اي IMG ميتوان به قابليت قرارگيري در شرايط فيزيکي مختلف با توجه به قطر 3 سانتي متري آن اشاره کرد. به علاوه با توجه به جنس شيشه، پس از گذشت سالها شفافيت و زيبايي گيت دست نخورده باقي خواهد ماند. گيت IMG آي ام جي در دو رنگ سفيد و مشکي به بازار عرضه شده است.
    گيت SWG ايمن موج، گيت فروشگاهي متمايزي است که جهت ارتقاي خصوصيات فني آنتن هاي گيت ايمن موج در دو ورژن 3 و 4 توليد شده است. گيت SWG اس دبيليو جي ورژن 3 با باکس هاي ورژن 3 و گيت SWG ورژن 4 ايمن موج با باکس هاي ورژن 4 قابل استفاده است. با استفاده از باکس ورژن 4 و دو عدد پايه اس دبيليو جي SWG ميتوان 4.5 متر از درگاه خروجي را محافظت نمود.آنتن هاي گيت اس دبيليو جي در دو رنگ سفيد و نقره اي توليد مشود که در رنگ هاي مختلف به سفارش تيراژ معين قابل تحويل است.
    محصول SWDV100 يک غير فعال سازAMايمن موج است که در فرکانس 58 کيلوهرتز کار ميکند و با اطمينان بالايي ليبل را بدون ايجاد تماس با سطح و از فاصله 10 سانتي متري، توسط امواج الکترومغناطيسي ، غير فعال ميکند. اين دستگاه شامل يک پد و يک باکس کنترل ميباشد.زمانيکه کالاي داراي ليبل به پد اين دستگاه نزديک ميشود، پس از غير فعال شدن ليبل دستگاه به صورت نواختن يک آلارم، و روشن کردن يک LED ، غير فعال شدن ليبل را اعلام ميکند. قدرت غير فعال سازي اين غير فعال ساز (Deactivator) توليدي ايمن موج نسبت به ساير محصولات خارجي افزايش پيدا کرده است تا با اطمينان بيشتري ليبل را غير فعال کند و خطاهاي غير فعال سازي کاهش محسوسي يافته است و از اين جهت براي خنثي سازي انواع ليبل هاي AM موجود در بازار از جمله ليبل سنسورماتيک، ليبل DR، ليبل 3 لايه، ليبل M و کليه ليبل هاي غير فعال شونده توليدي کمپاني هاي مختلف مناسب است .ابعاد مناسب پد دستگاه غير فعال ساز (خنثي ساز ليبل) ايمن موج باعث شده تا به راحتي قابل جاگذاري در کانتر هاي فروش فروشگاه هاي زنجيره اي و هايپر مارکت ها باشد. اين پد ها به صورت اتوماتيک با گيت هاي ايمن موج سنکرون ميباشد.
    براي اطلاعات بيشتر ميتوانيد به وب سايت ايمن موج به آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنيد و از طريق ايميل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ما مکاتبه کنيد. شماره هاي تماس دفتر تهران ايمن موج 88901260 و 88901261 فکس 88940762
    شماره هاي تماس دفتر مشهد ايمن موج 05117235848 و 05117235849 و 05117127040 و فکس 05117241002
    ايمن موج پيشاپيش از حسن توجه شما به محصولات توليدي اين شرکت کمال تشکر را دارد.
    گيت ضد سرقت فروشگاهي چيست وچه کاربردي دارد؟
    آيا از سرقت اجناس خود نگران هستيد؟
    آيا ميدانيد امنيت رواني براي فروشنده به چه معناست؟
    آيا ميدانيد نگراني از سرقت، فروش را کاهش ميدهد؟
    آيا ميدانيد ميتوانيد با هزينه هاي اندک از دقدقه سرقت رهايي يابيد؟
    آيا ميدانيد که با استقرار گيت امنيتي در فروشگاه خود ميتوانيد به نحو موثري از سرقت اجناس فروشگاه جلوگيري کنيد؟
    آيا ميدانيد با چسباندن تگ هاي ارزان قيمت بر روي همه کالاهاي فروشگاه ميتوانيد از سرقت اجناس جلوگيري کنيد؟
    آيا ميدانيد بهترين تکنولوژي گيت ضد سرقت فروشگاهي چيست؟
    آيا ميدانيد سيستم گيت فروشگاهي AM برترين تکنولوژي گيت فروشگاهي در جهان است؟
    آيا ميدانيد ايمن موج تنها توليد کنده گيت فروشگاهي ضد سرقت AM درايران است؟
    آيا ميدانيد نصب گيت ايمن موج در سراسر ايران امکانپذير است؟
    آيا ميدانيد ايمن موج در تمام نقاط ايران داراي نمايندگي فروش گيت ميباشد؟
    آيا ميدانيد گيت هاي ايمن موج داراي 18 ماه گارانتي تعويض و 5 سال خدمات پس از فروش ميباشد؟
    آيا ميدانيد که هزينه اجام شده براي سيستم ضد سرقت فروشگاهي ظرف کمتر از يکسال قابل بازگشت است؟
    آيا ميدانيد قيمت گيت فروشگاهي ايمن موج نصف نمونه هاي خارجي و با خدمات پس از فروش وسيع است؟
    گيت ضد سرقت فروشگاهي ايمن موج
    گيت هاي ضد سرقت فروشگاهي يا همان گيت امنيتي فروشگاهي (گيت فروشگاهي، دزدگير پوشاک، دزدگير کتابخانه، گيت دزدگير، دزدگير البسه) به دستگاهي گفته ميشود كه در خروجي يك فروشگاه نصب ميشود و از خروج غير مجاز اجناس فروشگاه جلوگيري به عمل مي آورد.
    در يك فروشگاه كه داراي گيت امنيتي ميباشد، قطعات پلاستيكي يا كاغذي كوچكي بر روي اجناس نصب ميشود كه اين قطعات به تگ يا ليبل معروفند. پس از انتخاب كالا توسط مشتري و مراجعه به صندوق فروشگاه براي پرداخت هزينه كالا (ها) ، فروشنده توسط دستگاهي به نام جداساز(خنثي کننده، جداساز آهنربايي،جداساز مکانيکي،خلاص کن تگ، Detacher) ، تگ ها را از كالا جدا ميسازد يا ليبل هاي AM چسبانده شده روي كالا ها را توسط دستگاهي به نام غير فعال ساز ليبل ( خنثي کننده ليبل، Deactivator،خنثي ساز ليبل AM)، غير فعال مينمايد.
    تگ هاي ضد سرقت تنوع زيادي دارند که از جمله ميتوان به تگ صدفي، تگ گلف،تگ مدادي pencil، تگ گريف و غيره اشاره نمود.
    چنانچه شخصي بدون اجازه فروشنده كالا (ها) را از فروشگاه خارج نمايد، تگ ها و ليبل هاي مذكور نصب شده بر روي كالا ها، در خروجي فروشگاه كه گيت امنيتي (ضد سرقت) در آن نصب شده است، پيغامي را براي گيت ها مبني بر خروج غير مجاز كالا (ها) ارسال ميكند كه باعث به صدا در آوردن آلارم دستگاه گيت ضد سرقت فروشگاهي ميشود.
    براي اطلاعات بيشتر ميتوانيد به سايت ايمن موج به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه يا از طريق ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با ما مکاتبه کنيد.
    سلام دوست عزیز.به عنوان تاپیک دقت بفرمائید بعد پست بزارید.متشکرم.

15. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •