تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 888 از 2403 اولاول ... 38878883887888488588688788888989089189289893898813881888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,871 به 8,880 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه با اين سرعت کم احتمال وجود مشکل در خط شما بسيار کمه! اين مشکل به احتمال زياد از آي اس پي شماست. چون اگر مشکل از خط شما بود احتمال اين نوسان زياد در snr وجود نداشت و به شکل تقريبا دائمي زير 20 بود و از 20 بالاتر نميرفت.يک احتمال ضعيف ديگر هم وجود داره که به دليل وجود نويز در پورت شما در مخابرات باشه . البته باز هم ميگم که احتمالش خيلي کمه.
    وجود نویز در پورت؟؟ یعنی چی؟

2. این کاربر از vahid182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    snr خط من بعد از ظهر ها دان استريمش مياد رو 13 و آپش هم رو 6 همين موقع سرعتم به شدت كاهش پيدا ميكنه
    ولي حالا صبحها هميشه snr دانش رو 31 آپشم رو 31 و سرعتمم خوبه
    حالا به نظرتون كاهش سرعتم واسه كم شدن اس ان ار يا نه
    بعد اين كاهش اس ان ار از خط منه؟ آخه صبها هيچ مشكلي نداره
    اينم بگم انديشه دارم
    باتشكر
    کاهش سرعتت صددرصد به خاطر همین snr ،پایین میاد.معمولا مودمها به Attainable Rate هم دارم که حداکثر سرعتی رو که خطت می تونه بهش برسه نشون میده حتما با snr پایین همین Attainable Rate هم پایین میاد. یه چک کن ببین از بغل سیم تلفنت کابل برق رد نشده؟ آخه توی مخابرات شرایط پورت همیشه یه جوره اینطوری نیست که صبح خوب باشه بعد از ظهر بد بشه. اگه هم چنین چیزی بود باید برای همه می شد نه فقط یک نفر. بعداز ظهرها گوشی تلفنی رو این خط نمیاد؟ مخصوصا گوشی بی سیم خیلی تاثیر میذاره.

4. 2 کاربر از vahid182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اونطور که معلومه این مشکلات تا 30 بهمن ماه دوباره ادامه داره . مسئله رو باز نمیکنم خودتون متوجه شید.

6. این کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

وجود نویز در پورت؟؟ یعنی چی؟
    پورت ها در pap room نيز داراي splitter هستند که در شرايتي دچار مشکل مشن که باعث ميشه تعدادي پرت به طور هم زمان دچار نويز مقطعي بشن که البته احتمالش بسيار کمه اما وجود داره.

---------- Post added at 04:15 AM ---------- Previous post was at 04:10 AM ----------

سلام به همگی من ساکن جاده لاهیجان هستم و میخوام ADSL بگیرم، شرکتی هست که به طرفای ما ADSL بده؟!!!
    اصولا شرکتا تو سايتشون يه بخشي رو براي دسترسي گذاشتند. شماره اي که ميخواي ازش استفاده کني رو اونجا وارد کن و به راحتي بت ميگه که تحت پوشش اون شرکت هست يا نه.

8. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام به دوستان

من حدود یه یک سال و نیم از سرویس پارس آنلاین (پارس وی) استفاده می کردم تقریباً راضی بودم تا اینکه این تایپک رو دیدم و با دوستان به گفتگو پرداختم که نتیجه گفتگو اون شد که بیام از اندیشه سرویس بگیرم!
    اوایل سال جاری از پارس آنلاین کندیم و اومدیم اندیشه سبز خزر.
    در همون ماه اول که سرویس 256 گرفته بودم سرعت همون حدود ها بود
    ماه بعد شد 170 - 160
    همینطور اومد پایین که الان رسیده به 120 تا 130 و فقط به اسم من 256 دارم و به عمل 128 استفاده می کنم!
    اگه بخوام مقایسه کنم پارس آنلاین کمه کمش دیگه 140 - 150 بود و دیگه انقدر افتضاح نمی شد!
    جدیداً چندتا از دوستان رفتن از پارس آنلاین سرویس گرفتن (128) میگن که سرعت 110 و همین حدود هست! نمیدونم شانس من بود که تا اومدم اندیشه سرعت مالید اینطورری شد یا نه از اول مالیده بود بچه ها از رو تعصب حرفی نمی زدن!
    الان مثل هاپو پشیمانم و می خوام برگردم به وطن :d همون پارس آنلاین.
    یک بار دیگه دست به دامن شما می شویم و مشورت می کنیم اگه تصمیم درستی هست بگید که سال جدید برم پارس آنلاین و از این شلوغی و قطعی های ممتد اندیشه راحت بشم؟
    با سپاس
    Last edited by Hamiti; 18-02-2011 at 11:29.

10. این کاربر از Hamiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام به دوستان

من حدود یه یک سال و نیم از سرویس پارس آنلاین (پارس وی) استفاده می کردم تقریباً راضی بودم تا اینکه این تایپک رو دیدم و با دوستان به گفتگو پرداختم که نتیجه گفتگو اون شد که بیام از اندیشه سرویس بگیرم!
    اوایل سال جاری از پارس آنلاین کندیم و اومدیم اندیشه سبز خزر.
    در همون ماه اول که سرویس 256 گرفته بودم سرعت همون حدود ها بود
    ماه بعد شد 170 - 160
    همینطور اومد پایین که الان رسیده به 120 تا 130 و فقط به اسم من 256 دارم و به عمل 128 استفاده می کنم!
    اگه بخوام مقایسه کنم پارس آنلاین کمه کمش دیگه 140 - 150 بود و دیگه انقدر افتضاح نمی شد!
    جدیداً چندتا از دوستان رفتن از پارس آنلاین سرویس گرفتن (128) میگن که سرعت 110 و همین حدود هست! نمیدونم شانس من بود که تا اومدم اندیشه سرعت مالید انیوطری شد یا نه از اول مالیده بود بچه ها از رو تعصب حرفی نمی زدن!
    الان مثل هاپو پشیمانم و می خوام برگردم به وطن :d همون پارس آنلاین.
    یک بار دیگه دست به دامن شما می شویم و مشورت می کنیم اگه تصمیم درستی هست بگید که سال جدید برم پارس آنلاین و از این شلوغی و قطعی های ممتد اندیشه راحت بشم؟
    با سپاس
    سرعت دانلود با سرعت سرویسی که شرکت ها میدن فرق داره در اصل شما باید سرعتی که شرکت ها میدن رو تقسیم بر 8 کنی تا سرعت واقعی دانلودت رو بدست بیاری یعنی 128 میشه 16 کیلو بایت در ثانیه و 256 میشه 64 کیلو بایت در ثانیه این سرعت هایی که اندیشه اول میداد و حدود 230 بود و الان شده 120 تا 130 سرعت تشویقی هست و بیشتر از سرعت واقعی سرویسه 256 هست
    در مورد تغییر دادن شرکت به نظر من پارس یخورده سرویس هاش گرونتره ولی سرویس بهتری ارائه میده حالا اگه برات کیفیت سرویس مهمتره برو پارس و اگه قیمت مهمتره همین اندیشه بمون

12. 2 کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت دانلود با سرعت سرویسی که شرکت ها میدن فرق داره در اصل شما باید سرعتی که شرکت ها میدن رو تقسیم بر 8 کنی تا سرعت واقعی دانلودت رو بدست بیاری یعنی 128 میشه 16 کیلو بایت در ثانیه و 256 میشه 64 کیلو بایت در ثانیه این سرعت هایی که اندیشه اول میداد و حدود 230 بود و الان شده 120 تا 130 سرعت تشویقی هست و بیشتر از سرعت واقعی سرویسه 256 هست
    در مورد تغییر دادن شرکت به نظر من پارس یخورده سرویس هاش گرونتره ولی سرویس بهتری ارائه میده حالا اگه برات کیفیت سرویس مهمتره برو پارس و اگه قیمت مهمتره همین اندیشه بمون
    ممنون از توضیحات.
    کیفیت سرویس که برای همه اهمیت داره! ما اینترنت پر سرعت (به اسم) استفاده می کنیم که از سرعت اینترنت لذت ببریم! وگرنه که همون دایل آپ نفتی بود استفاده می کردیم.
    نرخ های پارس رو رفتم نگاه کردم با دو سال پیش هیچ تغییری نکرده یه طرف محدودیت حجم رو هم اضافه نکرده! منم برام حجم داناود در ماه مهمه! یعنی من اگه از اندیشه سرویس بگیرم 256 - 8 گیگ با همون پول از پارس باید 256-6 گیگ بگیرم که دو گیگ کمتره و دو گیگ هم کم نیست!
    از طرف دیگه هم اندیشه رو اعصاب آدم اسکی میره! خلاصه موندیم چیکار کنیم!
    آخه آدم بدونه بهتر میشه مهم نیست صبر می کنیم! اما هر چی میگذره بدتر میشه! ما هم خط 5 هستیم! اینور هم که پورت خالی پیدا نیست همه هجوم آوردن اندیشه!

14. این کاربر از Hamiti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سلام من میخواستم بدونم که با یوزر پسورد یه خط دیگه میشه از رو یه خط تلفن دیگه وارد شد یا نه و مشگلی پیش نمیاد اگه همزمان از دو خط با یه یوزر و پس وارد شد ؟

16. 2 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه cafelog's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج / رشت

پيش فرض

یکی از این دوستایی که میگن فلان شرکت سرویس بهتری ارائه میده، میشه بیاد دلیلشو بگه؟
    جدی جدی یعنی چی؟
    سرویس بهتر رو میشه توضیح بدید؟
    البته خواهشا نگید پشتیبانیش آقا هستن پس بهتره! یا مثلا روز تولدت تشویقی میده و اینجور دلایل.
    یه دلیل قانع کننده و "فنی" خواهشا "فنننننننییییی" در بهتر بودن سرویس شاتل یا اندیشه یا پارس آنلاین بگین...

نظر خودمم بگم که به نظرم همشون مثه همن.
    سرویس همه هم مثل همه. وقتی سرعت افت کنه واسه همه ست. وقتی سرعت بره بالا هم واسه همه ست.

با تشکر...

18. این کاربر از cafelog بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
    .
    پینگ خارق العاده شده

20. این کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •