وجود نویز در پورت؟؟ یعنی چی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
وجود نویز در پورت؟؟ یعنی چی؟
کاهش سرعتت صددرصد به خاطر همین snr ،پایین میاد.معمولا مودمها به Attainable Rate هم دارم که حداکثر سرعتی رو که خطت می تونه بهش برسه نشون میده حتما با snr پایین همین Attainable Rate هم پایین میاد. یه چک کن ببین از بغل سیم تلفنت کابل برق رد نشده؟ آخه توی مخابرات شرایط پورت همیشه یه جوره اینطوری نیست که صبح خوب باشه بعد از ظهر بد بشه. اگه هم چنین چیزی بود باید برای همه می شد نه فقط یک نفر. بعداز ظهرها گوشی تلفنی رو این خط نمیاد؟ مخصوصا گوشی بی سیم خیلی تاثیر میذاره.
اونطور که معلومه این مشکلات تا 30 بهمن ماه دوباره ادامه داره . مسئله رو باز نمیکنم خودتون متوجه شید.
پورت ها در pap room نيز داراي splitter هستند که در شرايتي دچار مشکل مشن که باعث ميشه تعدادي پرت به طور هم زمان دچار نويز مقطعي بشن که البته احتمالش بسيار کمه اما وجود داره.
---------- Post added at 04:15 AM ---------- Previous post was at 04:10 AM ----------
اصولا شرکتا تو سايتشون يه بخشي رو براي دسترسي گذاشتند. شماره اي که ميخواي ازش استفاده کني رو اونجا وارد کن و به راحتي بت ميگه که تحت پوشش اون شرکت هست يا نه.
با سلام به دوستان
من حدود یه یک سال و نیم از سرویس پارس آنلاین (پارس وی) استفاده می کردم تقریباً راضی بودم تا اینکه این تایپک رو دیدم و با دوستان به گفتگو پرداختم که نتیجه گفتگو اون شد که بیام از اندیشه سرویس بگیرم!
اوایل سال جاری از پارس آنلاین کندیم و اومدیم اندیشه سبز خزر.
در همون ماه اول که سرویس 256 گرفته بودم سرعت همون حدود ها بود
ماه بعد شد 170 - 160
همینطور اومد پایین که الان رسیده به 120 تا 130 و فقط به اسم من 256 دارم و به عمل 128 استفاده می کنم!
اگه بخوام مقایسه کنم پارس آنلاین کمه کمش دیگه 140 - 150 بود و دیگه انقدر افتضاح نمی شد!
جدیداً چندتا از دوستان رفتن از پارس آنلاین سرویس گرفتن (128) میگن که سرعت 110 و همین حدود هست! نمیدونم شانس من بود که تا اومدم اندیشه سرعت مالید اینطورری شد یا نه از اول مالیده بود بچه ها از رو تعصب حرفی نمی زدن!
الان مثل هاپو پشیمانم و می خوام برگردم به وطن :d همون پارس آنلاین.
یک بار دیگه دست به دامن شما می شویم و مشورت می کنیم اگه تصمیم درستی هست بگید که سال جدید برم پارس آنلاین و از این شلوغی و قطعی های ممتد اندیشه راحت بشم؟
با سپاس
Last edited by Hamiti; 18-02-2011 at 11:29.
سرعت دانلود با سرعت سرویسی که شرکت ها میدن فرق داره در اصل شما باید سرعتی که شرکت ها میدن رو تقسیم بر 8 کنی تا سرعت واقعی دانلودت رو بدست بیاری یعنی 128 میشه 16 کیلو بایت در ثانیه و 256 میشه 64 کیلو بایت در ثانیه این سرعت هایی که اندیشه اول میداد و حدود 230 بود و الان شده 120 تا 130 سرعت تشویقی هست و بیشتر از سرعت واقعی سرویسه 256 هست
در مورد تغییر دادن شرکت به نظر من پارس یخورده سرویس هاش گرونتره ولی سرویس بهتری ارائه میده حالا اگه برات کیفیت سرویس مهمتره برو پارس و اگه قیمت مهمتره همین اندیشه بمون
ممنون از توضیحات.
کیفیت سرویس که برای همه اهمیت داره! ما اینترنت پر سرعت (به اسم) استفاده می کنیم که از سرعت اینترنت لذت ببریم! وگرنه که همون دایل آپ نفتی بود استفاده می کردیم.
نرخ های پارس رو رفتم نگاه کردم با دو سال پیش هیچ تغییری نکرده یه طرف محدودیت حجم رو هم اضافه نکرده! منم برام حجم داناود در ماه مهمه! یعنی من اگه از اندیشه سرویس بگیرم 256 - 8 گیگ با همون پول از پارس باید 256-6 گیگ بگیرم که دو گیگ کمتره و دو گیگ هم کم نیست!
از طرف دیگه هم اندیشه رو اعصاب آدم اسکی میره! خلاصه موندیم چیکار کنیم!
آخه آدم بدونه بهتر میشه مهم نیست صبر می کنیم! اما هر چی میگذره بدتر میشه! ما هم خط 5 هستیم! اینور هم که پورت خالی پیدا نیست همه هجوم آوردن اندیشه!![]()
سلام من میخواستم بدونم که با یوزر پسورد یه خط دیگه میشه از رو یه خط تلفن دیگه وارد شد یا نه و مشگلی پیش نمیاد اگه همزمان از دو خط با یه یوزر و پس وارد شد ؟
یکی از این دوستایی که میگن فلان شرکت سرویس بهتری ارائه میده، میشه بیاد دلیلشو بگه؟
جدی جدی یعنی چی؟
سرویس بهتر رو میشه توضیح بدید؟
البته خواهشا نگید پشتیبانیش آقا هستن پس بهتره! یا مثلا روز تولدت تشویقی میده و اینجور دلایل.
یه دلیل قانع کننده و "فنی" خواهشا "فنننننننییییی" در بهتر بودن سرویس شاتل یا اندیشه یا پارس آنلاین بگین...
نظر خودمم بگم که به نظرم همشون مثه همن.
سرویس همه هم مثل همه. وقتی سرعت افت کنه واسه همه ست. وقتی سرعت بره بالا هم واسه همه ست.
با تشکر...
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
.
پینگ خارق العاده شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)