تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 888 از 2376 اولاول ... 38878883887888488588688788888989089189289893898813881888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,871 به 8,880 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

تيم هاي پايه استقلال داراي اسپانسر مي شوند

اسپانسر تيم هاي پايه استقلال امروز معرفي خواهده شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، تيم هاي پايه استقلال تهران امروز اسپانسر جديد خود را خواهند شناخت از اين پس با اين اسپانسر در مسابقات شركت خواهند كرد.

از مدتها پيش علي منصوريان رييس آكادمي استقلال به دنبال جذب يك اسپانسر براي تيمهاي پايه استقلال بود كه به نظر مي رسد توافقات اوليه انجام شده و امروز اين اسپانسر معرفي خواهد شد.

گفتني است اسپانسر تيم هاي پايه متفاوت از اسپانسر تيم بزرگسالان استقلال است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رضا رجبي فردا صبح عازم برزيل مي‌شود

رضا رجبي ساعت 4 صبح فردا ايران را به مقصد برزيل ترك مي كند.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، رضا رجبي آناليزور باشگاه استقلال براي جذب يك هافبك و يك فوروارد برزيلي ساعت 4 صبح فردا ايران را به مقصد برزيل ترك خواهد كرد.

رجبي قرار است در يك سفر 7 روزه از 5 شهر برزيل ديدن و فوتباليست هاي آنجا را زيرنظر بگيرد تا 2 نفر را براي شركت در تمرينات استقلال به ايران بياورد.

گفتني است،پيش از اين قرار بود امير قلعه نوعي به اين سفر برود كه او از اين سفر منصرف شد و با دستور وي رجبي به اين سفر خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رئيس كميته انضباطي در گفت و گو با ايپنا:
    تاكنون هيچ حكمي براي بازيكنان استقلال و پرسپوليس صادر نكرديم/ فردا نتيجه را اعلام مي كنيم

رئيس كميته انضباطي گفت:‌تا كنون هيچ حكمي درباره بازيكنان استقلال و پرسپوليس صادر نشده است.

مجتبي شريفي، رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با تكذيب احكام منتشر شده در رسانه‌ها از قول كميته انضباطي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد:‌احكام منتشر شده درباره حسين كاظمي، بيژن كوشكي و آرش برهاني را به شدت تكذيب مي كنم چرا كه هيچ حكمي تا كنون درباره آنها صادر نكرده ام.

قرار بر اين است كه فردا حكم نهايي درباره بازيكنان استقلال و پرسپوليس را با هم صادر كنيم تا بين صدور حكم براي بازيكنان اين دو تيم فاصله اي نباشد. علاوه بر بازيكنان نامبرده در استقلال براي عليرضا نيكبخت از پرسپوليس نيز حكم مناسب راتا فردا اعلام مي كنيم.

شريفي همچنين ادامه داد:‌در جلسه اي كه با حضور كاظمي، كوشكي و نظري جويباري تشكيل شد، اظهارات كاظمي و كوشكي را شنيدم و توضيحاتي نيز از سوي سرپرست تيم ارايه شد در همين جلسه فيلم خطاي كاظمي در حضور كليه اعضاي كميته انضباطي مورد بازبيني قرار گرفت و در نهايت كاظمي اشتباه خود را پذيرفت.

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

اقا اس اس رو جمعه تنها نزاریدا من که خودم میرم استادیوم امیدوارم که 70 هزار تا بیان

داره خودمونی میشه Nima101x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان ابی.

جمعه بازی با برق رو میبریم.

استقلال 3 برق 1

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سرپرست تیم استقلال:
    از شایعات خسته شده ام

سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران با رد شایعات مربوط به عزل وی از سمت سرپرستی این تیم اعلام کرد از این شایعات خسته شده ام و از اینکه هر روز باید در روزنامه ها خبر جدیدی در این باره بخوانم، متاسفم.

علی نظری جویباری سرپرست تیم فوتبال استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: برای کار کردن در استقلال خودم را به هیچ کس تحمیل نمی کنم. عده ای قصد ایجاد بحران در تیم را دارند. بنابراین سعی می کنند هر روز شایعه جدیدی درباره تیم یا افراد این تیم بسازند تا باعث حاشیه سازی در این تیم شوند. من با تمام قدرت می گویم که من تن به این حاشیه ها نمی دهم.

وی افزود: تا روزی که مسئولان بخواهند در کنار تیم هستم و روزی که دیگر به من احتیاج نداشته باشند با افتخار این تیم را ترک می کنم. برای تمام عمر یک استقلالی می مانم و مشکلی در این باره ندارم. من همواره مدیون استقلال و هواداران این تیم هستم./

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح الله زاده هفته آینده تراز مالی باشگاه استقلال را تحویل می دهد
    مدیرعامل سابق باشگاه استقلال تراز مالی این باشگاه در زمان فعالیت خود را به هیئت مدیره استقلال ارائه می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح الله زاده که حدود یک سال و نیم مسئولیت باشگاه استقلال را برعهده داشته است، قصد دارد تا تراز مالی این باشگاه در دوره فعالیت خود را به هیئت مدیره این باشگاه ارائه کند.

وی هفته آینده تراز مالی باشگاه استقلال را به هیئت مدیره باشگاه ارائه می کند که در آن کلیه هزینه ها و بودجه باشگاه طی یک سال و نیم گذشته در آن ذکر شده است. پیش از این مدیران عاملان باشگاه استقلال از ارائه تراز مالی خودداری کرده بودند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اسامی داوران دیدارهای معوقه هفته پنجم لیگ برتر اعلام شد/ رفیعی بازی استقلال را قضاوت می کند
    از سوی کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدار های معوقه هفته پنجم از دور رفت مسابقات لیگ برتر باشگاه‌های کشور اعلام شد که بر این اساس دیدار حساس استقلال - برق شیراز را محمود رفیعی قضاوت خواهد کرد.
    * استقلال تهران- برق شیراز، ساعت 16:45، ورزشگاه آزادی تهران
    داور: محمود رفیعی، کمک‌ها: رضا سخندان و محمدرضا ابوالفضلی، داور چهارم: غلامرضا جباری

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

با حضور در باشگاه استقلال

روانخواه مطالباتش را دريافت كرد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران با حضور در باشگاه مطالبات خود را دريافت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اميدرضا روانخواه امروز با حضور در باشگاه استقلال مطالبات فصل گذشته خود را دريافت كرد.
    اين بازيكن كه در بازي اول اين فصل با مصدوميت پارگي رباط صليبي پا مواجه شد، بدهي هاي فصل قبل خود را به صورت چك دريافت كرد.
    روانخواه در حال حاضر با فيزيوتراپي و آب درماني در حال پشت سر گذاشتن دوران نقاهت خود است و از نيم فصل دوم مي تواند براي استقلال به ميدان برود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در ديدار تداركاتي رخ داد

انتظار يكساعته بازيكنان استقلال و استيل آذين براي تيم داوري

خبرگزاري فارس: بازيكنان دو تيم استقلال و استيل‌ آذين 45 دقيقه براي حضور داور و 15 دقيقه براي كمك داوران در ميدان انتظار كشيدند.

به گزراش خبرگزاري فارس، قرار بود دو تيم استقلال و استيل آذين كاشان ساعت 30/15 امروز در ورزشگاه دستگردي ديداري تداركاتي برگزار كنند.
    بازيكنان و مربيان دو تيم راس ساعت مقرر در ورزشگاه حضور داشتند؛ اما خبري از داور مسابقه نشد و بازيكنان دو تيم 45 دقيقه براي آمدن داور انتظار كشيدند.
    داور پس از 45 دقيقه در محل بازي حاضر شد و بازيكنان 15 دقيقه نيز در انتظار حضور كمك داوران ماندند تا بازي آغاز شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •