تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 888 از 949 اولاول ... 388788838878884885886887888889890891892898938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,871 به 8,880 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوستان این مشکل فن آوا با سنگ شکن ها چقدر جدیه ؟ آیا نمیشه از پروتکل های PPTP و L2TP استفاده کرد؟ امروز مخابرات خط رو تخلیه کرد و بین پارس و فن آوا موندم.
    از دوستم که فن آوا داره سوال کردم گفت به غیر نوسان سرعت تو ساعت های مختلف و پشیتیبانیه ضعیف ، تو 3 سال گذشته مشکل خاص دیگه ای نداشته...و اصولا نت رو بدون قند شکن استفاده نمیکنه... (تهران - مرکز مخابراتی سعادتمند)

2. این کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

از دوستم که فن آوا داره سوال کردم گفت به غیر نوسان سرعت تو ساعت های مختلف و پشیتیبانیه ضعیف ، تو 3 سال گذشته مشکل خاص دیگه ای نداشته...و اصولا نت رو بدون قند شکن استفاده نمیکنه... (تهران - مرکز مخابراتی سعادتمند)
    تا اینجا من از پشتیبانیشون کاملا راضی بودم. سیستمم IP گرفته بود ( به خاطر آسیاتک حروم خور ) و مجبور شدم با گوشیم، مودم رو مجدد ست کنم که این رو بلد نبودم و پشتبانیشون با حوصله راهنمایی کرد و به راحتی اینترنتم وصل شد. تا حالا با چند نفرشون حرف زدم که نه بی حوصلگی دیدم و نه بی احترامی ولی آسیاتک که بودم چندبار کارم به فحش و فحش کشی هم رسیده بود باهاشون
    نوسان سرعتم نداشتم فعلا

4. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

مرسی RealMadrid
    منهم بزودی کوچ میکنم فناوا از دست این آسیتک راحت شم

6. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

تا اینجا من از پشتیبانیشون کاملا راضی بودم. سیستمم IP گرفته بود ( به خاطر آسیاتک حروم خور ) و مجبور شدم با گوشیم، مودم رو مجدد ست کنم که این رو بلد نبودم و پشتبانیشون با حوصله راهنمایی کرد و به راحتی اینترنتم وصل شد. تا حالا با چند نفرشون حرف زدم که نه بی حوصلگی دیدم و نه بی احترامی ولی آسیاتک که بودم چندبار کارم به فحش و فحش کشی هم رسیده بود باهاشون
    نوسان سرعتم نداشتم فعلا

مبارکه... انشالله که نوسان و... برای شما نداشته باشه...حالا چند روز استفاده داشته باشی بهتر میتونی نظر بدی

ماه پیش که تلفنی ثبت نام داشتم فن آوا برخورد خیلی خوب بود (هر چند واحد فروش معمولا خوبه) ولی تماسم با داتک امروز نا امید کننده بود...

شما امروز چند باری که با پشتیبانی تماس داشتی هر دفعه چقدر پشت خط موندی؟

8. این کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

مبارکه... انشالله که نوسان و... برای شما نداشته باشه...حالا چند روز استفاده داشته باشی بهتر میتونی نظر بدی

ماه پیش که تلفنی ثبت نام داشتم فن آوا برخورد خیلی خوب بود (هر چند واحد فروش معمولا خوبه) ولی تماسم با داتک امروز نا امید کننده بود...

شما امروز چند باری که با پشتیبانی تماس داشتی هر دفعه چقدر پشت خط موندی؟
    خیلی کم پشت خط موندم. تو آسیاتکم کم میموندم پشت خط ولی انگار زورشون کرده بودن جواب بدن. همشونم فقط یه چیز بلد بودن. اینکه:" برو سر خط تست بگیر!!!!!!!!!!!! " آخه فلان فلان شده ها جای اینکه اطلاعاتتونو بالا ببرید باید چرت تحویل بدین؟
    امروز وقتی نتم وصل نمیشد، پشتیبانشون یبار بهم گفت که چیزی رو خط وصل نیست؟ منم گفتم نه و رفت سراغ راه حل های دیگه ولی آسیاتک تاکید میکرد که نه مشکل از شماست و الا و بلا خطت مشکل داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هنوزم یادش میفتم عصبانی میشم. خدا رو شکر که از اونجا تخلیه زدم

10. این کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

خیلی کم پشت خط موندم. تو آسیاتکم کم میموندم پشت خط ولی انگار زورشون کرده بودن جواب بدن. همشونم فقط یه چیز بلد بودن. اینکه:" برو سر خط تست بگیر!!!!!!!!!!!! " آخه فلان فلان شده ها جای اینکه اطلاعاتتونو بالا ببرید باید چرت تحویل بدین؟
    امروز وقتی نتم وصل نمیشد، پشتیبانشون یبار بهم گفت که چیزی رو خط وصل نیست؟ منم گفتم نه و رفت سراغ راه حل های دیگه ولی آسیاتک تاکید میکرد که نه مشکل از شماست و الا و بلا خطت مشکل داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هنوزم یادش میفتم عصبانی میشم. خدا رو شکر که از اونجا تخلیه زدم
    داداش وقتی فیبره چاره دیگه ای ندارم چیکار کنم الان رو دو مگ بستن خطو

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

آقا این داستان فیبر به چه شکله؟ اگه اشتباه نکنم شما بودی میگفتی تا چند روز قبل رو مسی بوده و خط دیگه تون هنوز رو مسیه...؟ یعنی شما تخلیه زدی شرکت عوض کنی یه شبه رفته رو فیبر؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

باید شکایت میکردی که چطور 1 روزه از مسی پریدن رو فیبر!!!!! شرکت های دیگه هم تحقیق بکن ببین اگر واقعا فیبر شده، ارائه میدن یا نه. مخابرات اعصاب برات نمیذاره، شک نکن. یه شکایت جداگونه به 195 هم بابت اینکه سرعت 16 خریدی ولی رو دو بستن بکن. حتما شکایتت رو ثبت کن. پشت گوش ننداز که سرت کلاه نره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

طبق قولی که داده بودم، بالاخره سرویسم وصل شد و مفصل میخوام براتون توضیح بدم که بدرد دوستان بخوره

تست همه جانبه فن آوا ( سرعت 16 مگابیت - فاصله با مرکز مخابراتی 4 تا خیابون - سیم کشی خونه قدیمی )

میزان کشش خطم: حدود 14.5 مگابیت
    ( متاسفانه خونمون 52 سال ساخته و سیم کشیش واسه عهد قاجاره )

مدت زمان تخلیه از ISP قبلی یعنی آسیاتک ( با چاشنی شکایت به 195 ): 42 ساعت
    مدت زمان رانژه توسط فن آوا: 30 ساعت

تهران - منطقه 7 - مرکز مخابراتی نظری

تست پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 در آسیاتک ساعت 5:45 عصر:
    در آخر اگر سوالی داشتید، در خدمتم

دمت گرم
    یه تست پینگ همزمان با دانلود با idm بذار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

الان زنگ زدم بیست بیست گفت شما فیبر نیستید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •