دوست من باید تاریخ کامپیوترت رو 2007 یا 2008 کنی
دوست من باید تاریخ کامپیوترت رو 2007 یا 2008 کنی
بازی کارت گرافیک شما رو به احتمال زیاد پشتیبانی نمیکنه. ای کاش مدل کارت رو عنوان میکردین.
چون ستاپ Command & Conquer Generals اصل نیست (دستکاری شده یا زیپ شده) و در نتیجه محل نصب بازی به خاطر نبود کلید نصب پیدا نمیشه, این مشکل پیش میاد.
با سلام
من بازی سمیز 3 رو از این سایت خریدم بعد از نصب بازی موقع اجرا سی دی میخواد علیرغم که دی وی دی داخل دی وی دی رام باز اجرا نمیشه فایل کرک رو هم داخل پوشه Crack v1.0.632 نه نصب میشه و نه اجرا
(رو لپ تاپ ایسر 4220 )
شما باید فایل کرک رو در محل نصب (احتمالا توی فولدری به همون نام فولدری که توش هست) کپی وبuد اجراش کنی...
یک سوال فوری:
در نصب بازی فارکرای 2 به پیغام زیر برخورد می کنم
---------------------------
Feature transfer error
Feature: Executables
Component: Game Executables
File: G:\Executables\FC2BenchmarkTool.exe
Error: The request could not be performed because of an I/O device error.
OK
مشکل از چیست؟
سلام
کسی این بازی رو نصب کرده Prototype
برای من صدا نداره ؟ مشکل از چیه ؟
سلام دوست عزیز من بازی ENDWAR رو دارم و وقتی نصب میکنم نصب موفقیت امیز است اما وقتی روی بازی کلیک میکنم و وقتی DEMO میاد مینویسه ((این بازی توسط کامپیوتر پشتیبانی نمیشه))البته انگلیسی بود و من معنیش کردم. همه چیز سیستمم بهش می خوره
می دونی که این بازی کاملا جدیده ولی بر اساس اطلاعاتی که از یکی دوتا سایت خارجی گرفتم طبق این پست عمل کن شاید حل شد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما مشخصات کامل سیستمت رو بده...
دوستان من هم یه مشکل در مورد در مورد بازی Endwar دارم : من این بازی رو گرفتم که 2 DVD هست ولی ههنگام نسب با یه DVD نصب میشه و دومی به کار نمیاد ! البته DVD ها هم عین هم نیستن و یکی نصف DVD هست و اون یکی 4.5 گیگ کامل ! شمام این نوع رو داشتید ؟
سلام
من بازی رزیدنت اویل 3 را بازی می کنم و سیو می کنم مرحله هاشو اما بازی رو که بعدا استارت میکنم چیزی نیست که لود کنم یعنی همه پاک شدن.
من باید چه کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)