با سلام دوباره و تشکر از samgun عزیز یه سوال دیگه داشتم امیدوارم بهم جواب بدین:
این وسایل که در صفحه اول تعریف کردین همگی روی کنسول موجودند یا باید جدا تهیه کرد؟
{مثلا فرمان برای بازیهای Racing}
با سلام دوباره و تشکر از samgun عزیز یه سوال دیگه داشتم امیدوارم بهم جواب بدین:
این وسایل که در صفحه اول تعریف کردین همگی روی کنسول موجودند یا باید جدا تهیه کرد؟
{مثلا فرمان برای بازیهای Racing}
آهان حالا شد !!
-----------------
نمیشه با فلاش Save بازی هارو انتقال داد.
.................................................. ..................
.................................................. ..................
واقعا Microsoft همه کاربران خودشو تو خفا نگه داشته !!!
آخه این چه Dashboard ی هست که هیچ کاری نمیشه باهاش کرد !!!؟؟؟
این همه قدرت !! این همه طرفدار !!! این همه امکانات!!! ولی نمیکنه یه Dashboard بیرون بده که تمام این مشکلات رو حل کنه.
من یکی که موندم خداوکیلی !!!!
نه عزیز اینها همگی وسایل جانبی کنسول هستن و بعضی از اونها هم تو بازار یا نیستن یا خیلی کم پیدا میشن.
برای تهیه اونها بهترین جا فروشگاه یگانه و فتحی هست.
Last edited by SamGun; 07-09-2009 at 00:34.
روی هارد 20 تقریبا چند تا بازی میشه ریخت؟
دو تا بازي ميشه ريخت(تقريبا)
ای خدا مگه بازی هم میشه ریخت؟؟؟؟ ... چه جوری؟؟؟
به این سوال جواب ندادین...یه سواله دیگه....
شما بازیاتونو از کجا می خرین؟؟؟
چون توپخونه که اصن مطمن نیس...
یه سوال داشتم.
اگه ایکس باکس 360 رو روی LCD Full HD بازی کنی نسبت به بازی با PC مجهز به کارت گرافیک 4870 از نظر گرافیکی برابری می کنه؟
با اومدن داشبورد جدید که حجم بازی ها تقریبا نزدیک به 1 الی 2 گیگ کاهش پیدا کرده فکر میکنم تا 3 تا 4 بازی رو بشه نصب کرد.
بله زمانی که دیسک DVD بازی رو در درایو DVD قرار میدید زمانی که LOAD بازی تمام شد یک گزینه در زیر به نام Game details
ظاهر میشه و شما بازدن دکمه ی Y بر روی Gamepad خود میتونید وارد اون بشید,پس از وارد شدن اولین گزینه یعنی
"Install to hard drive" رو بزنید و بعد منتظر بمانید تا بازی نصب شود.
شما مطمئن باش با این کار چیزی فراتر از اونی رو که تصور میکنی رو خواهی دید. چون واقعا Xbox360 در نور پردازی حرف اول نسل 8 رو میزنه.
شما هیچ وقت نمیتونی با یک PC حتی با داشتن 2 کارت 9800GTX به صورت SLI در رزولیشن 1080p به 30 فریم در ثانیه برسی !!! ولی Xbox 360 با کمی نور پردازی بهتر و همین رزولیشن بازی شما رو با 60 فریم در ثانیه اجرا میکنه.
Last edited by SamGun; 07-09-2009 at 11:35.
این تو هر بازی صادقه؟!! این یک چیز اثبات شده است یا فقط آرزوی شخصیه ی شماست؟! الان من تو تو رزولویشن 1900 * 1200 که کمی بالاتر از 1080یه تو بالاترین تنظیمات بازی GRID ، با کارت GTX 275 بالای 90 فریم میارم. تو Dead Space بالای 100 فریم. تو Crysis با کمی ور رفتن با تنظیمات نزدیک 40 فریم و ...شما هیچ وقت نمیتونی با یک PC حتی با داشتن 2 کارت 9800GTX به صورت SLI در رزولیشن 1080p به 30 فریم در ثانیه برسی !!! ولی Xbox 360 با کمی نور پردازی بهتر و همین رزولیشن بازی شما رو با 60 فریم در ثانیه اجرا میکنه.
کنسول که فقط از کارت گرافیک تشکیل نشده، CPU هم هست. کنسول های نسل فعلی هم گرافیک و هم Cpu بسیار قوی ای دارند
در ضمن در قدرت بالاتر PC شکی نیست. اما چه PC ای؟ برای رسیدن به قدرت کنسول ها در ایران باید چیزی بالاتر از یک میلیون برای PC هم تراز خرج کرد. کنسول ها به صرف ترند اما اینکه بگیم کامپیوتری با داشتن دو کارت 9800 GTX به پای کنسول ها نمی رسه، زیاده رویه!
Last edited by Yi Yi; 07-09-2009 at 12:49.
$$$$$$دوتا gtx295 چی؟کارت 9800GTX به صورت SLI(sli)$$$$$$
من موقعی که دیویدی رو تو درایور می زارم...بله زمانی که دیسک DVD بازی رو در درایو DVD قرار میدید زمانی که LOAD بازی تمام شد یک گزینه در زیر به نام Game details
ظاهر میشه و شما بازدن دکمه ی Y بر روی Gamepad خود میتونید وارد اون بشید,پس از وارد شدن اولین گزینه یعنی
"Install to hard drive" رو بزنید و بعد منتظر بمانید تا بازی نصب شود.
اول reading میشه بعد یه راست می ره توو بازی...بعد از بازی میام بیرون .... نمی دونم کجا باید Y رو بزنم ... هرچی سعی کردم و گشتم هیچ جا پیدا نکردم...
اصلن جوری نمیشه که بخام Y رو بزنم....
مشکل چیه؟؟؟؟؟ :(![]()
Last edited by master-of-soccer; 07-09-2009 at 13:27.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)