همين دو دستي بجسب مه خيلي بهتره جون بيرون اومدن از طرح كلي دردسر داره و دوباره نميشه راحت رفت تو طرح
همين دو دستي بجسب مه خيلي بهتره جون بيرون اومدن از طرح كلي دردسر داره و دوباره نميشه راحت رفت تو طرح
بله 100 درصد طرح قبلی از بین میره.....
کاملا تایید میشههمين دو دستي بجسب مه خيلي بهتره جون بيرون اومدن از طرح كلي دردسر داره و دوباره نميشه راحت رفت تو طرح
من از 4 تیر که طرح ها شروع شد تو طرح قرمز هستم فقط هم یکبار پول دادم...
مرسي.پس همينجوري توو همين طرح ميمونم
این ایرانسل چرا اینجوریه...!
دوست من هم اشتباهی کد فعال کردن طرح قرمز رو دوبار فرستاد ازش 4 تومان کم شد ولی الان 6 ماهه تو طرح گیر کرده...!
خوب وقتی ارسال کرده اونم دو بار بایدهم ازش 5 تومن کم بشه (هر بار 2500 تومان)این ایرانسل چرا اینجوریه...!
دوست من هم اشتباهی کد فعال کردن طرح قرمز رو دوبار فرستاد ازش 4 تومان کم شد ولی الان 6 ماهه تو طرح گیر کرده...!
این افراد مربوط میشن به کسانی که تو اوایل خرداد ماه این طرح را انتخاب کردن....به خاطر مشکل فنی نرم افزاری ایرانسل این افراد شناسایی نمیشن و در حقیقت تو یه باگ نرم افزاری گیر کردن
به همین دلیله اینا تا الان تو طرح موندن.....
البته اگه ایرانسل بخواد اینارو شناسایی کنه براش کاری نداره (ینی از لحاظ فنی براش مقدوره) اما به لحاظ اقتصادی فعلا براش به صرفه نیست که اینارو شناسایی کنه
فعلا بزار خوش باشن....
فکر کنم بد از جشنواره زمستانی دیگه این طرحهای ابی و قرمز به کلی برداشته بشه و طرحهای جدیدتری ارائه بشه...و دیگه اونوقته که همه از طرح میان بیرون![]()
نظرتون رد مورد طرح زرد و بنفش و صورتي چطوره؟ :ديفکر کنم بد از جشنواره زمستانی دیگه این طرحهای ابی و قرمز به کلی برداشته بشه و طرحهای جدیدتری ارائه بشه...و دیگه اونوقته که همه از طرح میان بیرون![]()
امکان داره بعد از عید طرح هاش بهتر بشه ؟
من یک بار کد 12 رقمی برای شارژ مجدد رو اشتباه وارد کردم ناگهان 300 تومن از حسابم کم کرد!
خوب اینکه چیزی نیستمن یک بار کد 12 رقمی برای شارژ مجدد رو اشتباه وارد کردم ناگهان 300 تومن از حسابم کم کرد!
شنیدم همراه اول بالای هزارتومن کم میکنه اگه کد رو اشتباه بزنی
ینی اگه کسی کد را اشتباه بزنه سیمکارتش قفل میشه باید بره پول پرداخت کنه بعد مجدد وارد کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)