سلام.ادکلن کمیستری رو از کجا بگیرم (درجه 1 باشه)؟قیمتش چقدره؟
سلام.ادکلن کمیستری رو از کجا بگیرم (درجه 1 باشه)؟قیمتش چقدره؟
عطر سردی که موندگاریو قدرت پخش بالایی داشته باشه اصلا بوی میوه تره بارو مرکباتو کالباس لاستیکو چوبو کاغذ و جوهر اینجورچیزا نده بوی خاصی میخوام که به هیچی نشه نسبتش داد
سلام دوست عزیز
کمیستری عطری از برند اجمل هست.عطر خیلی رده بالایی محسوب نمیشه که تقلبی داشته باشه! هرجا پیدا کردید درسته و خودشه!
قیمتش هم55تومن هست
در همین سایتهای عطر و ادکلن هم برای فروش موجوده از اونجایی که تقلبی نداره با اطمینان میتونید خرید اینترنتی داشته باشید![]()
دیدم این سوالو چندبار تکرار کردید گفتم نظرمو بگم هرچند ممکنه جامع نباشه! همونطوری که گفتم عطرایی که میبینید در حد چند سی سی به فروش میرسه یکسری عطر محدود رو ساپورت میکنه همه عطرها برای اینکار موجود نیست! خصوصا که میخواید خاص هم باشه!
اشانتیون هم به همین صورت خیلی عطرها هستند که اشانتیون ندارند...
اما پیشنهاد میکنم آیس من تری ماگلر رو تست کنید چون واقعا خاصه! شبیه هیچ عطری نیست بوش از طرفی موندگاری بالا و پخش بوی مناسبی هم داره
سلام دوست عزیز
والا تا جایی که من میدونم این عطر خیلی تقلبیش زیاده! با توجه به قیمت زیر50تومن که فرمودید و با توجه به اینکه قیمت اصلش حدود200تومن هست کمی تا قسمتی میشه مشکوک شد که عطری که دارید اصل نباشه!((حالا هزاری هم ارزون و مناسب حساب کرده باشن!))
پ.ن:البته نظر شخصیم بود شایدم برداشتم اشتباه باشه؟!
سلام دوستان.ازتون یه راهنمایی میخواستم.
من خیلی دنبال بلک افگانو گشتم ولی نتونستم پیداش کنم.
تو تهران جایی رو میشناسید که این عطر رو داشته باشه؟(یا هر جایی!)
کی میگه اجمل تقلبی نداره؟
من یه بار کربن اجمل رو خریدم یعنی کاملا مشخص بود که توی شیشه آب+الکل هست....
منم واسه همین نگرفتم.احساس کردم شیرینیش زیاده.اما بوش خوب بود فقط زیادی شیرینه![]()
منظورم این بود در مقایسه با برندهای شناخته شده که تقلبیشون زیاده(با مشابهت سازی بالا) اجمل خیلی هم جای تقلب نداره!
وگرنه همه مدل آب+الکل از هرنوع و مدلی که بخواید حتی بین دست فروش ها هم پیدا میشه! اون که بحثش جداست![]()
سلام
دوستان من چند تا عطر خنک و ارزون میخوام برای فصل تاستان
حالا سوالم اینه که از ریو بگیرم یا ژاک ساف (این سری که رفتم بازار اکثریت اسمارت داشتن اصلا ژاک ساف نبود!)
در ضمن نمیخوام 100 میل بگیرم ازین عطر های قلمی مد نظرمه
تو عطرای ژاک ساف گلادیاتور و اسپورتش که طوسیه خوبه.به نظرم اگه می خوای ریو بگیری یکم بودجه رو بیشتر کن از مارک دوپونت یا آزارو بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)