اینم وضعیت امشب ... پینگ با داخل اندازه پینگ خارج ترکاسکلا هر چی پینگ میگیرم 200 تا 300 هس
![]()
اینم وضعیت امشب ... پینگ با داخل اندازه پینگ خارج ترکاسکلا هر چی پینگ میگیرم 200 تا 300 هس
![]()
ارش این حرفت بو دار بودا...
مگه اینترنت ما با اونا یکیه؟!
![]()
![]()
یعنی با این تستات که میزاری دل منو کباب میکنی تو ...
مخابرات نامرد تو تهران نامحدود میده فقط ، که اونم اصلا بالاتر از سرعت اسمیش نمیره ، محدود نمیده نمیدونم چرا! میترسم محدود هم بیاره بازم سرعتش بیشتر از سرعت اسمی نشه ...
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
حرف دل منو زدی...
ول کن هم نیست...فقط میخواد به ما عذاب بده
مخابرات تهران در بعضی مراکز منتخب شنیدم محدود هم محدود میده....یکی از دوستان به نام mr_exir یه مگ داشت سرویسش حرف نداشت...ولی حیف که با نقل مکان این سرویس خوبو از دست داد![]()
باز امشب شبانه بهتر تر تره
2 تا اینک راحت 500 کیلو سرعت رو میده
اینم میزان مصرفم تو هفته گذشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 01-08-2013 at 04:10.
واقعا اگه بدونی هر وقت این تست میزاره چه حسی به من و اینترنتم دست میده !!! میگم اگه اون اینترنت داره پس ما چی داریم !! اصلا رومون نمیشه تست بزاریم با این تست های فضایی که از اینترنتش میزاره
اگه بده که خوبه ، پس من فردا میرم دنبالش که ببینم مرکزمون محدود میده یا نه ، سایتش که اصلا چیزی نزده محدود هم میدن ولی اگه میگی بعضی جاها میدن ، میرم از صبح تهشو در میارم کجاها میدن اصلا خونمون رو عوض میکنم میریم همون منطقه)))
فکر کنم کلا شما ۲ نفر نصف پهنای باند ایران رو کشیدید سمت خودتون دارید از اینترنت یه بک آپ میگیرید برای خودتون)))
بابا یه دستی رو اینترنت منم بکشید شاید خجالت کشید یکم سرعتش بیشتر شد !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)