فکر نکن......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که امن هست) چه ربطی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( که شما قرار دادید) داره؟؟
کسی میتونه توضیح بده؟؟ من بلد نیستم
====
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نفهمیدم چی گفتی ولی من خود اون ویروس رو تو فایل فشرده قرار دادم حالا ما فایل فشرده رو اسکن میکنیم 14 انتی تو ویروس توتال میشناسنش ولی وقتی اکسرت میکنیم دیگه توسط ویروس توتال شناخته نمیشه حالا جالب اینجاست تمام انتی های که فایل فشرده رو ویروس میشناسن خود ویروس رو هم میشناسن یعنی همون فایل اسکرت شده رو میگم برای همین نود تونست ویروس رو ازبین ببره اسم ویروس هم cmd.exe هست که این جدید ترین نسخه هست نسخه قبلی فکر کنم سال 2009 امده بود میتونی تو گوگل سرچ کنی اینجور که من فهیمدم از خانواده اتورانها هستش
منم با پشتیبانی بیت دفنر چت کردم بهم گفت این ویروس نیست cmd.exe یکی از دستورات کامپیوتره یک همچین چیزی و گفت جای نگرانی نداره منم بهش گفتم همه فایل های فلشم رو از بین برد واین جای نگرانی نداره گفت من زیاد نمیتونم کمکت کنم باید با بخش تکنسین ما حرف بزنی رفتم بخش تکنسین هیچ کسی توش نبود که بتونم چت کنم برای همین بیخیال شدم
Last edited by pedram_01; 17-09-2013 at 00:16.
شما باید فایل اجرایی مخرب رو آپلود کنید.این یه شورت کاته.
ویروس همه فابل هارو به شرت کات تبدیل میکنه. و من یک عکس که الوده شد و به شرت کات تبدیل شد رو فشرده کردم.
واگه این یک شرت کاته خالی هست چرا 14 انتی اون رو به عنوان ویروس میشناسن
Last edited by pedram_01; 17-09-2013 at 12:43.
درود
شما الان سیستمت آلوده هست؟
با امرجنسی کیت امسی سافت یک اسکن انجام دهید.
شما خودتون هم به درستی اشاره کردید. یه چیزی عکسها رو به شورت کات تبدیل کرده!
اون چی بوده؟ ما اون رو لازم داریم.
شما مثل همون شورت کات رو خودتون درست کنید و ببینید ESET شناسایی میکنه یا نه؟
بعد بگید کسپرسکی جا مونده یا ESET فالس داده؟!![]()
Sinergia Cleaner
پسورد:123
ویروس توتال 11/48
خیر؛
===
پدرام جان اگر میتونست مخرب را پیدا کنه و اینجا بزاره خیلی خوب بود..... اما ظاهراً مخرب از چنگشون در رفته......(احتمال این را هم میدم که با اسکنهایی که این چند روز با ابزراهای مختلف انجام داده پاکسازی شده، شاید)
Last edited by Jadda; 17-09-2013 at 21:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)