من هرچی منتظر موندم پیامم تایید بشه نشد دوباره تایپ میکنه برای دوستانی که درباره ثبت نام تلفنی سوال داشتن.
تلفنی ثبت نام کردم و هزینه تلفنی پراخت ردم به 202 که زنگ بزنید قسمت ثبت نام که برید انواع طرحارو ودش میگه اول میگه زرین یا سایر طرح ها؟ سایر انتخاب میکنید بعد میگه با مودم رایگان یا بدون مودم؟ و... همینجوری پیش میرید و هر طرحی خواستین انتخاب میکنید وقتی انتخاب کردین هزینه شو میگه بعد یه شماره ملی میگیره یه شماره موبایل بعدشم شماره 16 رقمی کارت عابر بانک و رمز دوم میگیره هزینه همون موقع کم میکنه .
برا اینکه یوزر و پسورد بگیرین باید حضوری برید مخابرات . من ثبت نام کردم فرداش رفتم مخابرات فروغی قبل از اینکه زنگ بزنند گفتم من مودم نمیخام نصب هم نمیخام خودم مودو کانفیگ میکنم اگه خط رانژه شده یوزر پسورد بهم بدین بعد گفت کارت ملی بده (احتمالا باید کارت ملی همون شخصی باشه که با شماره ملیش ثبت نام کردین و خودشم حضور داشته باشه من چون به اسم خودم بود این چیزارو نپرسیدم) بعد یوزر و پس بهم داد گفت رانژه شده هر وقت باهات تماس گرفتن بگو یوزر و پس گرفتم که همون روز بعد از ظهر تماس گرفتن.
تو سامانه پلوتو ثبت نام کرده بودم قبلا ولی پورت نداشتن نتونستم ثبت نام کنم اینن هفته هم که رفتم سامانه خراب بود میگفت شماره نامعتبره از مخابرات پرسیدم گفتن 6تا پورت منطقه شما باز شده منم تلفتنی ثبت نام کردم.
حجمم همونطور که گفتم 4 گیگه برا یک ماه 17 تومن 2 تا 7 صبح 99 درصد رایگان . تو سامانه نوشته 7 گیگ 2020 گفت 3 گیگ اضافی هدیه هستش برا طرح کوثر .
یوزر و پسوردی هم که بهتون میدن با اون چیزی که تو پلوتو موقع رزرو درست کردین کلا فرق داره .