تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 887 از 1298 اولاول ... 387787837877883884885886887888889890891897937987 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,861 به 8,870 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام مجدد
    جدا از اون ثبت نام که برای کسی انجام دادم یه سوال هم درباره خودم داشتم
    من سرعت دانلودم از بعضی سرورای خارجی پایینه
    مثلا یه فایل روی یه سرور آلمانی هست 200 کیلوبایت بیشتر سرعت نمیده
    بعد اگه با قند شکن آمریکا وصل شم همون فایل روی همون سرور max سرعت دانلودم رو میده
    یا بعضی وقتا بعضی سایتا بدون قند شکن بالا نمیان با اینکه هیلتر هم نیستن
    حتی همین انجمن p30world که سرورش تو آلمانه بعضی موقع ها بدون قندشکن برام بالا نمیاد

انگار از dns هست مشکل؟
    الان بهترین dns چی هست و از کجا ست کنم ؟
    Last edited by new2012user; 12-12-2014 at 12:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام مجدد
    جدا از اون ثبت نام که برای کسی انجام دادم یه سوال هم درباره خودم داشتم
    من سرعت دانلودم از بعضی سرورای خارجی پایینه
    مثلا یه فایل روی یه سرور آلمانی هست 200 کیلوبایت بیشتر سرعت نمیده
    بعد اگه با قند شکن آمریکا وصل شم همون فایل روی همون سرور max سرعت دانلودم رو میده
    یا بعضی وقتا بعضی سایتا بدون قند شکن بالا نمیان با اینکه هیلتر هم نیستن
    حتی همین انجمن p30world که سرورش تو آلمانه بعضی موقع ها بدون قندشکن برام بالا نمیاد

انگار از dns هست مشکل؟
    الان بهترین dns چی هست و از کجا ست کنم ؟
    طبق این آموزش رفتم فعلا درست شد

3. این کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه victor203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

طبق این آموزش رفتم فعلا درست شد

دوست عزیز نرم افزار DNS.Jumper.1.0.6 رو سرچ و دانلود کن خودش بهترین و سریعترین DNS ها رو پیدا میکنه و برات ست میکنه خیلی سریع و راحت

5. این کاربر از victor203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کسی می‌دونه، طرح کمپین تابستان-پاییز ۹۳ ترافیک رایگان شبانه داره یه نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من هرچی منتظر موندم پیامم تایید بشه نشد دوباره تایپ میکنه برای دوستانی که درباره ثبت نام تلفنی سوال داشتن.
    تلفنی ثبت نام کردم و هزینه تلفنی پراخت ردم به 202 که زنگ بزنید قسمت ثبت نام که برید انواع طرحارو ودش میگه اول میگه زرین یا سایر طرح ها؟ سایر انتخاب میکنید بعد میگه با مودم رایگان یا بدون مودم؟ و... همینجوری پیش میرید و هر طرحی خواستین انتخاب میکنید وقتی انتخاب کردین هزینه شو میگه بعد یه شماره ملی میگیره یه شماره موبایل بعدشم شماره 16 رقمی کارت عابر بانک و رمز دوم میگیره هزینه همون موقع کم میکنه .
    برا اینکه یوزر و پسورد بگیرین باید حضوری برید مخابرات . من ثبت نام کردم فرداش رفتم مخابرات فروغی قبل از اینکه زنگ بزنند گفتم من مودم نمیخام نصب هم نمیخام خودم مودو کانفیگ میکنم اگه خط رانژه شده یوزر پسورد بهم بدین بعد گفت کارت ملی بده (احتمالا باید کارت ملی همون شخصی باشه که با شماره ملیش ثبت نام کردین و خودشم حضور داشته باشه من چون به اسم خودم بود این چیزارو نپرسیدم) بعد یوزر و پس بهم داد گفت رانژه شده هر وقت باهات تماس گرفتن بگو یوزر و پس گرفتم که همون روز بعد از ظهر تماس گرفتن.
    تو سامانه پلوتو ثبت نام کرده بودم قبلا ولی پورت نداشتن نتونستم ثبت نام کنم اینن هفته هم که رفتم سامانه خراب بود میگفت شماره نامعتبره از مخابرات پرسیدم گفتن 6تا پورت منطقه شما باز شده منم تلفتنی ثبت نام کردم.
    حجمم همونطور که گفتم 4 گیگه برا یک ماه 17 تومن 2 تا 7 صبح 99 درصد رایگان . تو سامانه نوشته 7 گیگ 2020 گفت 3 گیگ اضافی هدیه هستش برا طرح کوثر .
    یوزر و پسوردی هم که بهتون میدن با اون چیزی که تو پلوتو موقع رزرو درست کردین کلا فرق داره .

8. این کاربر از infernal704 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

الان 15 روزه که رزرو کردم ولی از مخابرات زنگ نزدن . زنگ زدم 2020 گفت بازم صبر کنین زنگ میزنن.
    الان داره زمانش میگزده تکلیف این زمانی که هنوز فعال نشده و داره میگذره و من هیچ استفاده ای نکردم چی میشه ؟

و یه مورد دیگه خط به نامم نیست و صاحب خط هم نمیشناسم ( منزل آپارتمانی هست و موقع سایت یه نفر خط را گرفته ) الان من باید چه کار کنم نه میتونم خط را به نام خودم بزنم نه اونا سرویس را برام فعال میکنن . راهی هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

الان 15 روزه که رزرو کردم ولی از مخابرات زنگ نزدن . زنگ زدم 2020 گفت بازم صبر کنین زنگ میزنن.
    الان داره زمانش میگزده تکلیف این زمانی که هنوز فعال نشده و داره میگذره و من هیچ استفاده ای نکردم چی میشه ؟

و یه مورد دیگه خط به نامم نیست و صاحب خط هم نمیشناسم ( منزل آپارتمانی هست و موقع سایت یه نفر خط را گرفته ) الان من باید چه کار کنم نه میتونم خط را به نام خودم بزنم نه اونا سرویس را برام فعال میکنن . راهی هست ؟
    فکر کنم باید بری یه خط دیگه بخری! خونه ما هم همین طوره. خط به نام کیه نمیدونم. مخابراتم که حالیش نیست میگی این سند خونه به نام منه خط را تغییر نام بده میگه اون که خط بنامشه را برداری بیار!

11. 2 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه victor203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من هرچی منتظر موندم پیامم تایید بشه نشد دوباره تایپ میکنه برای دوستانی که درباره ثبت نام تلفنی سوال داشتن.
    تلفنی ثبت نام کردم و هزینه تلفنی پراخت ردم به 202 که زنگ بزنید قسمت ثبت نام که برید انواع طرحارو ودش میگه اول میگه زرین یا سایر طرح ها؟ سایر انتخاب میکنید بعد میگه با مودم رایگان یا بدون مودم؟ و... همینجوری پیش میرید و هر طرحی خواستین انتخاب میکنید وقتی انتخاب کردین هزینه شو میگه بعد یه شماره ملی میگیره یه شماره موبایل بعدشم شماره 16 رقمی کارت عابر بانک و رمز دوم میگیره هزینه همون موقع کم میکنه .
    برا اینکه یوزر و پسورد بگیرین باید حضوری برید مخابرات . من ثبت نام کردم فرداش رفتم مخابرات فروغی قبل از اینکه زنگ بزنند گفتم من مودم نمیخام نصب هم نمیخام خودم مودو کانفیگ میکنم اگه خط رانژه شده یوزر پسورد بهم بدین بعد گفت کارت ملی بده (احتمالا باید کارت ملی همون شخصی باشه که با شماره ملیش ثبت نام کردین و خودشم حضور داشته باشه من چون به اسم خودم بود این چیزارو نپرسیدم) بعد یوزر و پس بهم داد گفت رانژه شده هر وقت باهات تماس گرفتن بگو یوزر و پس گرفتم که همون روز بعد از ظهر تماس گرفتن.
    تو سامانه پلوتو ثبت نام کرده بودم قبلا ولی پورت نداشتن نتونستم ثبت نام کنم اینن هفته هم که رفتم سامانه خراب بود میگفت شماره نامعتبره از مخابرات پرسیدم گفتن 6تا پورت منطقه شما باز شده منم تلفتنی ثبت نام کردم.
    حجمم همونطور که گفتم 4 گیگه برا یک ماه 17 تومن 2 تا 7 صبح 99 درصد رایگان . تو سامانه نوشته 7 گیگ 2020 گفت 3 گیگ اضافی هدیه هستش برا طرح کوثر .
    یوزر و پسوردی هم که بهتون میدن با اون چیزی که تو پلوتو موقع رزرو درست کردین کلا فرق داره .
    اقا خیلی ممهنون عالی توضیح دادی
    ولی سوالم این بود که الان که میخای ریز مصرف رو ببینی یا تمدید کنی با همون یوزر و پسورد داخل پلوتو که قبلا ساختی میری یا یه جدیدشو برات ساختند؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

چند بار برای گرفتن خط رفتم ولی میگه بهتون خط نمیدیم :|
    الان من در لاعلاجی مزمن قرار گرفتم . از طرفی هم فقط مخابرات بهم سرویس میده و از طرف دیگه هم نمیتونم سرویس را فعال کنم

کسی اطلاعات دقیقی از خرید خط داره ؟ من که هرچی رفتم مرکز مخابرات اصلا درست جواب آدمو نمیدن . ونیز لطفا تلفن شکایت از مخابرات را هم لطف کنین بهم بگین .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان من با اینکه اینترنتم شبکیست ولی دی ان اسش ماله مخابراته.217.218.155.155
    الان dns بهتر از این هم داریم؟namebench رو تست کردم dnsخوبی برام پیدا نکرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •