آخرین باری که E-Care رو چک کردم 6.24 بود، امروز که 7.8 هست هم دوباره چک کردم، حتی 1 مگابایت هم کم نشده!
آخرین باری که E-Care رو چک کردم 6.24 بود، امروز که 7.8 هست هم دوباره چک کردم، حتی 1 مگابایت هم کم نشده!
یکی میتونه منو راهنمایی کنه؟
هر مودم مخصوص وایمکس رو بگیرم مبین نت ساپورت میکنه؟ یا مودمهایی که تو سایت خودش گذاشته ساپورت میکنه؟
الان من 20 صحفه آخر رو چک کردم دیدم مبین نت قطعی زیاد داشته، در کل مبین سرویسش خوبه یا برم ایرانسل بگیرم؟
خیر فقط باید از مودم های خود شرکت مبین نت استفاده کنید.
مبین نت قطعی خیلی زیادی داره ولی ایرانسل خیلی از اون بدتره.
کلاً اگه وایمکس میخواین مبین نت از ایرانسل بهتره.
همشون ساپورت میکنن
آنچنان قابلیت ویژهای نیست و همه ی مودم ها باید ساپورت کنند. در مودم بیرونی که من دارم این قابلیت را دارد ولی به درستی کار نمیکند و باید از DMZ استفاده کرد.
چرا اینطوری جواب می دید؟ میخوام بدونم بخش پشتیبانی چطوری هستن ؟
Last edited by Citrix Systems; 08-07-2012 at 17:09.
دوست عزیز میشه آموزشی در مورد port forwarding مودم های مبین بزارید
مودم من هم bm632w
سلام دوستان فردا در برنامه 01 شبکه اموزش از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یکی میاد اونجا برای سوالات ببیندگان برنامه لطفا تمام مشکلات وایمکس یا اینترنت موبایل یا ای دی اس ال هرمشکلی دارید بگید و مطرح کنید
ببخشید ساعت برنامه اینا رو نگفتم و نحوه ارتباط
اين برنامه هر روز راس ساعت 17:30 به مدت 60 دقيقه به صورت زنده از شبکه آموزش سیما پخش می گردد .
بينندگان محترم براي پرسش از كارشناسان اين برنامه با شماره 22652135 تماس گيرند.
شماره پيامك: 3000076 / پست الکترونیکی برنامه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اطلاعات بیشتر به سایت شبکه اموزش هم میتوانید برید دوستان لطفا به همه اطلاع رسانی کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)