تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 887 از 1291 اولاول ... 387787837877883884885886887888889890891897937987 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,861 به 8,870 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قبلا پول اینترنت رو با دلار ۱۲۲۶ میدادن جدیدا با دلار ۲۵۰۰ میدن و خواستن قیمتارو ببرن بالا اما همه آی اس پی ها صداشون درومد و حالا اینجور که مشخصه پهنای باند همه آی اس پی هارو کم کردن برای جبرانش.
    تو ایران قیمتی که در ازای سرویسها داریم میدیم چندین برابر تمامی کشورهای دنیاست اگر بخوان از این بیشتر کنن دیگه باید ماهی 1بار اومد اینترنت اونم با دیال آپ
    همه شرکت ها باید اعتراض کنند تازه همین قیمت ها با این سرعت خیلی زیاد هست دوستم هلند هست سرویس 100 مگ نامحدود ماهی 43 یورو پول میده بعد ما .......

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من به اجبار باید یا از مبین نت و یا از ایرانسل نت بگیرم
    خواستم بدونم از کدام شرکت بخرم سرویس دهی بهتری داره ؟

ضمنا من مودمی میخام بگیرم که حتما باید خروجی لن داشته باشهخیلی برام مهمه

ضمنا من نزدیک خراسان هستم و بالا پشت بام ما دکل همراه اول است
    اگر دکل همراه اول پشت روی بام تون هست و اگر آنتن مبین نت هم روی دکل نصب باشه قطعا مبین نت از پوشش بهتری برخوردار هست
    تمامی مودم ها به جز جیبی ، USB و مودم outdoor لن دارن

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    فکر نمیکنم رو این دکل فکر نمیکمم مبین نت داشته باشه در کل شما ایرانسل رو پیشنهاد میکنید ؟
    و این مودمهای که گفتید از ایرانسل بود دیگه درسته ؟

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو ایران قیمتی که در ازای سرویسها داریم میدیم چندین برابر تمامی کشورهای دنیاست اگر بخوان از این بیشتر کنن دیگه باید ماهی 1بار اومد اینترنت اونم با دیال آپ
    همه شرکت ها باید اعتراض کنند تازه همین قیمت ها با این سرعت خیلی زیاد هست دوستم هلند هست سرویس 100 مگ نامحدود ماهی 43 یورو پول میده بعد ما .......
    درسته اما زیرساخت این حرفا تو کلش نمیره دنبال سود هنگفت خودشه.
    پ.ن: سرعت من صبح ها فوله اما رفته رفته هرچی ساعت میره جلو از سرعت منم کم و کمتر میشه! حتی ساعت ۴صبح هم فول دانلود نمیکنه و با IDM بزور با نصف سرعت دانلود میکنه.
    Last edited by Tehranshahr; 03-01-2013 at 09:54.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    فکر نمیکنم رو این دکل فکر نمیکمم مبین نت داشته باشه در کل شما ایرانسل رو پیشنهاد میکنید ؟
    و این مودمهای که گفتید از ایرانسل بود دیگه درسته ؟
    ایرانسل بستگی داره به پوشش اگر منطقه شما تو پوشش باشه قطعا خوب هست اما اگر کسی رو بشناسید که بتونید ازش مودم رو بگیرید و تست کنید خیلی بهتر هست و میتونید بهتر تصمیم بگیرید
    مودم های ایرانسل و مبین نت تو چند مدل یکی هستن اما اگر سایت مبین نت رو هم نگاه کنید تمام توضیحات رو در مورد مودم ها داده شده و چند مدل جدید هم اومده
    اما بهترین مودم که هر 2 شرکت دارند BM632W هست و من 2 ساله دارم راضی هستم

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درسته اما زیرساخت این حرفا تو کلش نمیره دنبال سود هنگفت خودشه.
    پ.ن: سرعت من صبح ها فوله اما رفته رفته هرچی ساعت میره جلو از سرعت منم کم و کمتر میشه! حتی ساعت ۴صبح هم فول دانلود نمیکنه و با IDM بزور با نصف سرعت دانلود میکنه.
    آره متاسفانه همه شرکت ها دنبال سود خودشون هستن
    وقتی که افت سرعت پیدا میکنید محل مودم رو جابجا کنید و یا یه خاموش روشن کنید برای من هم این مشکلات هست اما فقط تو باز کردن صفحات مشکل پیدا میکنه

داره خودمونی میشه ali_l67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر وضعیت پاکت لاست بهتر شده ، من قبلآ هم شاتل داشتم هم صبا نت هم اسیاتک ولی از نظر قیمت و کیفیت تا الان که ایرانسل از همشون سر بوده . من الان 1 مگ نا محدود دارم ماهی 80 تومن در حالی که همینو بخوای از isp بگیری باید بالای 200 پول بدی. کلآ خیلی با ایرانسل حال کردم بعد تجربه ی این چنتا شرکتی که داشتم.
    Last edited by ali_l67; 03-01-2013 at 15:17.

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره متاسفانه همه شرکت ها دنبال سود خودشون هستن
    وقتی که افت سرعت پیدا میکنید محل مودم رو جابجا کنید و یا یه خاموش روشن کنید برای من هم این مشکلات هست اما فقط تو باز کردن صفحات مشکل پیدا میکنه
    این افت سرعت ربطی به مودم نداره آنتن من ۱۰۰٪ و از سرورای داخلی فول دانلود میکنه بدون افت! مشکل از پهنای باند زیر ساخته به احتمال زیاد اومدن از پهنای باند بین المللی زدن بجاش پهنای باند داخلی دادن!
    به نظر وضعیت پاکت لاست بهتر شده ، من قبلآ هم شاتل داشتم هم صبا نت هم اسیاتک ولی از نظر قیمت و کیفیت تا الان که ایرانسل از همشون سر بوده . من الان 1 مگ نا محدود دارم ماهی 80 تومن در حالی که همینو بخوای از isp بگیری باید بالای 200 پول بدی. کلآ خیلی با ایرانسل حال کردم بعد تجربه ی این چنتا شرکتی که داشتم.
    الان که سرعت در طول روز افتضاحه قبلنا ایرانسل کیفیتش عالی بود اما جدیدا افتضاحه من اگه خطم فیبر نبود میرفتم داتک میگرفتم چون ۸سال داتک داشتم و همیشه خوب بود.

9. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همچنان مشکل پکت لاست پابرجاست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ظاهرا" تو حالت EAP-TLS یا همون Bridge که یوزر و پسورد رو باید بجای مودم تو پورتال وارد کنیم مشکل پکت لاست کاملا" حل میشه!!!
    لطفا" سایر دوستان هم تست و نتیجه رو بگن.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •