آیا توی pes امکان بازی توی هوای برفی وجود داره؟
آیا توی pes امکان بازی توی هوای برفی وجود داره؟
مرسي يعني دقيقا جاي كه سيو بازي است يا بايد اين مسير را درست كنم شرمنده مزاحم ميشم اينقدر
نه همین مسیر رو که گفتم رو کپی پیست کنید توی آدرس بار ویندوز اکسپلوررتون و اینتر بزنید اونجا کپی کنید
نه اين امكان وجود نداره متاسفانه اما يه Addon دراومده بود كار خارجيا بود كه هواي برفي رو اضافه مي كرد اما من خوشم نيومد
زياد كيفيت خوبي نداشت
آقا آرمین واقعا دستتون درد نکنه خیلی دارید واسه این تیپیک زحمت می کشید واقعا ممنون هم به سوال های ما مبتدیا با حوصله جواب می دی هم پچی می سازی که از smpatc و pesedit هم بهتره واقعا ممنون.
کسی به سوالات من پاسخی نداد
آیا در نسخه دمو هم دفاع اینطوری بود ؟
اگه بهتره من فایلهای مورد نیازشو دانلود کنم
اگه که هیچی
راه دیگه ای نیست ؟
لطف داری هادی جان وظیفه اس در ضمن پچ های خارجی خیلی گسترده تر و جالب تر هستند و دارای ویژگیهای بیشتری هستند. پچ من بسیار ساده هست و فقط موارد غیر لایسنس رو اصلاح می کنه الیته پچ اخیر به دلیل اینکه نتونستم حجم بالیی رو آپلود کنم فاقد gdb تیم هاست و طبق آموزشی که دادم شما باید خودتون فایل ها رو کپی کنید. در هر صورت مرسی از لطفتون
سلام چطوری گل محمدی جان والا خیلی فرقی نکرده یکمی توی دمو مشکل زمان پاسخ دهی وجود داشت که البته به نظر بعضیا خوب بود در هر صورت منم ناراضی نیستم از بازی ولی خوب چه کنیم همینه که هست باس تحمل کنیم.
سلام اقا ارمین این gdb رو نمیتونم دان کنم از سرور دیگه سراغ ندارید
دوستان عزيز سلام
وتشكر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عالي قدر كه زحمات بسياري رو ميكشه
1- بهترين پچ و كاملترين اونها كه شامل لوگو مناسب + اسامي + تيمهاي بوندس ليگا +ترانسفرها + گرافيك خوب كه زياد هم بيس بازي رو بهم نريزه +تيمهاي ملي كه درست شده باشند از لحاظ لباس و اسامي كدومه من ميخواهم كه pes رو از كنسول حذف و به pc منتقلش كنم
لطفاً زود جواب بدين منتظرم اصلاً page رو نميبندم چون تحمل ندارم![]()
سلام به همگی.دوستان یه سوالی داشتم امروز یکی از رفیقام میگفت بعد از چندسال تو بکام تگن مربی میشه راسته یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)