به نظر من اسم شهر Cyrus The Great رو عوض کنید بهتره اولا اصلا برا این تاریخ نیست و تو غرب هم نبودن دوما بازیه کلاس تاریخ شناسی نیست![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به نظر من اسم شهر Cyrus The Great رو عوض کنید بهتره اولا اصلا برا این تاریخ نیست و تو غرب هم نبودن دوما بازیه کلاس تاریخ شناسی نیست![]()
لول بالا پيدا كردي خبر ما هم بده لازم داريم بدجور!!الان ما توی سیلور اسنک لول بالا میخواییم که پول گیرمون بیاد و سریع تر ساختمون بسازیم و عقب موندگیمون رو جبران کنیم
چيپس شهر كورش رو ساخت و اوايل روي شهر بدجور كار مي كرد ولي بعدا كم كار شد و مدتي بعد به همراه دوستاش به شهر هاي سيلور رفت و بالاخره بن شد!!!چیپس کاربر کدوم شهره
چیپس اوایل دست من بود و حسابی باهاش پول در میاوردم و شهر رو میترکوندیمچيپس شهر كورش رو ساخت و اوايل روي شهر بدجور كار مي كرد ولي بعدا كم كار شد و مدتي بعد به همراه دوستاش به شهر هاي سيلور رفت و بالاخره بن شد!!!
بعد یوزر رسید به مهرداد و اونم رفت و رفت و رفت و بعدا به خاطر حامد () اومد توی سیلور و بعد هم طمع کار شد و بن شد ! : دی
شما هم بیایین اینور بهترهلول بالا پيدا كردي خبر ما هم بده لازم داريم بدجور!!
به شهر های دشمنمون میگم به تو حمله کنن !
خوبه ؟ : دی
کاراکتر kharkar که فقط میفرستم کار کنه و بخوابه ! لول 25 بودم ساختمش الان لول 27 ه خودم لول 30 xDمشكلي نيست ولي وقت مي كني به اين همه يوزر سر بزني؟
kopol هم که مثل همون بالایی !
فقط این chaghal و holyprince وقتم رو میگیرن همش باید مواظب باشم خیلی سخته خدایی !
فکر کنم با prince رکورد بزنم 104 پیروزی 16 شکست چندتاش هم که فقط برای پیدا کردن جاخالی بوده و از روی عمد :(
این sllayer رو هم که میخوام مدافع باشه زیاد وقتی نمیگیره !
این اکانت Eva Luna برا منه لول 13 هستم pure Trapper تو لول 13 Breaking in Horses و Picking Oranges و Beaver Hunt با labor 75 وBranding Cattle رو باز کردم![]()
من یه زمانی توی ورلد 2 حدود 13 تا یوزر بیلدر و 2 تا دوئلر ( که دوئلر ها برای خودم نبود و امانت بود پیشم ) داشتم و شهر Persian Gulf رو به همت بچه ها رنک 8 کردیم ...![]()
به طوری که پینتش از پرشیا ورلد یک که یک ماه از ما جلوتر بودن رسیده بود و از اونم پیشی گرفته بود ...![]()
کلا ورلد 2 کلی خاطره دارم ... بیشتر بچه هاش هم الان بازی رو ترک کردن
یا علی !!من یه زمانی توی ورلد 2 حدود 13 تا یوزر بیلدر و 2 تا دوئلر ( که دوئلر ها برای خودم نبود و امانت بود پیشم ) داشتم و شهر Persian Gulf رو به همت بچه ها رنک 8 کردیم ...
ولی اینا 4 تا کلاس مختلف هستن و من واقعا دارم با هر کدوم بازی میکنم یعنی دوئل ها ساعت های کاری کار تو فروم ارتباط با بقیه و ...
این یارو خیلی باحاله هر روز میاد دوئل میکنه یه بار مساوی شدیم بقول حاجی به احتساب گل زده در خانه حریف بردم اینبارم ه بدون خونریزی حل شد .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)