دانلود این چند شب اکو 128 ما
محتوای مخفی: عکس
راستی مشکل باز شدن صفحات هنوز هست! بعضی وقتها اصلا هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه بعضی وقتها درست میشه! اما همون موقع که خرابه وقتی با سیتلر چکن باز میکنی عادیهجرات هم نمیکنیم با پشتیبانی صحبت کنیم
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دانلود این چند شب اکو 128 ما
محتوای مخفی: عکس
راستی مشکل باز شدن صفحات هنوز هست! بعضی وقتها اصلا هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه بعضی وقتها درست میشه! اما همون موقع که خرابه وقتی با سیتلر چکن باز میکنی عادیهجرات هم نمیکنیم با پشتیبانی صحبت کنیم
![]()
بشدت مراقب باشید، وارد جزییاتش نمیشم، فقط خیلی مراقب باشید، چون اگر اتفاقی بیوفته کار بالاتر از اخطار و قطع سرویس و ...ایناست.
همون جمله آخر که گفتی! تا 128 بگیریم سرعتها عادی میشه، به ما از این کارا نیومده مهدی جون، همین 512 تبدیل به 128 نشه خیلیه.
از من که پیش فاکتورم امروز صادر شده، یه قرونش هم تخفیف نداره![]()
دوستان چجوری میشه تو سایت شاتل پرداخت اینترنتی انجام داد ؟. من هرچی رو قسمت پرداخت اینترنی کلیک میکنم یه صفحه راهنمایی باز میشه و تو اون صفحه روی my.shatel.ir که کلیک می کنم دوباره باید یوزر و پسوردم رو وارد کنم و دوباره وارد صفحه اصلی اطلاعان اکانتم میشه . راستی وقتی روی قسمت آخرین پیش فاکتورم میرم نوشته (به دلیل تراز مثیت امکان پرداخت وجود ندارد) . این تراز مثبت چیه که نوشته ؟ سرویسم هم eco 512 هستش . ممنون میشم راهنمایی کنید .
يعني هنوز برات فاكتور صادر نشده و ميخاي پرداخت كني!؟
بابا تو ديگه كي هستي؟
تا سرويسمون يه 10 روز معلق نشه پرداخت نميكنيم
حالا تو با تراز + ميخواي پرداخت كني؟
آخه من قبلا صبانت داشتم . صبانت وقتی اینترنی شارژ می کردی شارژت ذخیره میشد هر موقع که اینترنت تموم میشد خودش اتوماتیک شارژ میکرد . حالا می خواستم بدونم شاتل هم میشه همچین کاری ؟
نه خير
اگر تراز منفي باشه به اندازه فاكتور صادره ميتوني پرداخت كني
من آپلود میخوام چه کار
فقط دانلود
راسی بچه ها برای شما مسنجر راحت باز میشه؟
برا من که اصلا باز نمیشه
برای منم قبض اومده
همیشه هم خوش حساب بودم
ولی نامردا تخفیف ندادن که![]()
واسه من که عادی باز میشه! اگرم نشه از گزینه http p***y تو خودش استفده میکنم![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)