سلام به همگی.سال نو رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم و آرزو میکنم سال خوبی داشته باشید و بهترین خاطرات رو با ماشیناتون بسازید.اینم عکسی بهاری از شورلت نوای خودم در جاده ماسوله.
![]()
سلام به همگی.سال نو رو به همه دوستان عزیز تبریک میگم و آرزو میکنم سال خوبی داشته باشید و بهترین خاطرات رو با ماشیناتون بسازید.اینم عکسی بهاری از شورلت نوای خودم در جاده ماسوله.
![]()
اقا زیاد وقت ندارم فقط اینو بگم
موتور باز کرم 1300 لوازم از بهمن شورلت خریدم تماما usa
سرسیلندر خریدم 800
میلنگم عوض کردم
فعلا هنوز کارای تراشکاریش تموم نشده
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ازکجا متوجه شدی usa هست ؟
میل سوپاپ هم خریدی ؟و چه شماره ای؟
کاسه نمد های میل سوپاپ هم خریدی ؟
ابزار جا زدن کاسه نمد میل سوپاپ هم خریدی ؟
میل لنگ چند اینچی خریدی ؟
پیستون قطر چند خریدی ؟و چه مارکی هست ؟
لیفترها هم خریدی ؟ و از کدام نوع هست رولبرینگ دار یا معمولی ؟
rocker arms یا نمیدونم اسبکها هم خریدی ؟ ایا معمولی هست یا رولبرینگ داره؟
قطر داخل محفظه سیلندر چند هست فیلر زدی ؟
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگر مارک AC DELCO خریدی که قطعات طبق کاتولیگ کشور سازنده امریکا شماره داره حتی درب رادیات هم شماره داره
radiator cap =شماره AC= TYPE RC-27
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا SPARK PLUG شمع را نوشته =
AC= TYPE R 45 NSX
یا برای COOLANT =
GM SPEC= M 1899
اویل پمپ هم اگر نو خریدی بازش کنی و لبه های دو تا چرخدنده ها و داخل هوزینگ را یه مقدار سمباده بزنی چون لبه داره با یه فیلر نازک یا تیغ باریک نرم میتونی بکشی داخل لبه های هوزینگ مشخص میشه و اگر کهنه هست داخلش معمولا کثیف میشه باز کنی و تمیز کنی و اگر لبه داره سمباده نرم بزنی
ولی اگر چرخدنده های داخل اویل پمپ را دربیاری توجه کن که دو تا نشونگر روی لبه هر کدام هست که باید به همون طریق جابزنی گریس بزنی و ببندی
لیفتر ها هم بررسی کن با روغن دون از روزنه یا سوراخ روی بدنه لیفتر چند بار پمپ کنی و PUSH ROBS یا میل لیفتر ها هم مجرای اونها را تمیز و بعد از قرار دادن با روغن 4 چند بار پمپ کنی
خیلی مسائل دیگه هم هست
موفق باشی
امیدوارم تعمیرات به خوبی و با کیفیت انجام بشه.
مطلبی در مورد سرسیلندر:
بطور کلی سرسیلندرهای موجود در ایران برای خودروهای متداول آمریکایی، چه 6 سیلندر و چه 8 سیلندر ، دست دوم هستند. این مشکل خاصی نداره اگر:
1. بدون ترک و خوردگی باشه، یعنی در گذشته دچار صدماتی نشده باشه که با جوشکاری یا دوختن ترمیم شده باشه.
خوشبختانه بیشتر سرسیلندرهای موتورهای 8 سیلندر بخاطر تعداد بیشتری که وجود داشته و همینطور واردات دست دوم از کشورهای حوضه خلیج فارس، سالم و کم کارکرد هستند و قبلا چندبار از این نوع سرسیلندرها و حتی موتور کامل خریداری کردم که مشکلی از نظر دوختن و ترک نداشته، چون معمولا ماشینهای مورد استفاده در اون کشورها در عمر کمتری از رده خارج میشن. اما در مورد 6 سیلندر بعلت کم بودن این نوع موتور بخصوص در خارج از کشور، بیشتر از نمونه های داخل استفاده میشه که اونها هم بعلت سالها کارکرد مشکلاتی دارند و پیدا کردن نمونه واقعا سالم و مرغوب مشکل هست.
بیشتر صدمات در بخشهای سیت سوپاپ و محل عبور کانالهای آب و روغن بوجود میاد.
2. یکی از مواردی که خیلی توی مدلهای 6 سیلندر شایع هست، هم ردیف نبودن سیت سوپاپها است که باعث میشه کل سوپاپها در یک ردیف نباشن، یعنی وقتی در جهت طولی به ردیف ساق سوپاپها نگاه میکنید، یک انحراف جزئی ممکنه دیده بشه.
این بخودی خود مشکلی نیست اگر آب بندی مناسبی در سیت و گاید سوپاپ صورت بگیره، ولی در غیر این صورت برای کارکرد بلند مدت مشکلاتی پدید میاد از جمله تنظیم نشدن درست سوپاپها و رد شدن کمپرس از سوپاپ بسته شده.بنابراین حتما از تراشکار بخواهید این موارد را کاملا چک بکنه.
در مورد میل لنگ اگر صفر خریده باشد به احتمال زیاد از نوع بازسازی شده است ، یعنی تمام دهانه های ثابت و متحرک میل لنگ را با استفاده از جوش باری فولادی پر کرده و دوباره تراشکاری میشه تا به سایز استاندارد 0 برسه.
اگر کیفیت کار جوشکاری و تراش خوب باشه دوام این میل لنگ هم خوب خواهد بود.
در صورت امکان از مراحل کار و قطعات تصویر و شرح کامل تهیه کنید تا هم در کلوپ پست کنید و هم به عنوان یک آرشیو برای مراجعات بعدی داشته باشید.
سلام دوستان
مخلص اقا hamid r-s
در خودروهای امریکایی سیستمی هست بنام THERMAL AIR CLEANER
در کاتولیگ خودرو به این صورت نوشته و عمل میکنه
کارش این هست که دمای هوای داخل اینتیک یا داخل موتور را کنترول میکنه تا موتور در استارت اولیه موتور سرد بهتر کار کنه و جلوگیری میکنه از ورود هوای بیرون به داخل موتور تا موتور از هوای گرم داخل بهره مند بشه و راحت روشن بشه
قطعات بنام های =
VACUUM MOTOR =که شلنک اون به سنسور داخل فیلتر هواکش وصل میشه
sensor داخل فیلتر هواکش
روش نصب شلنگهای وکیومها مشخصه اون شلنگ سنسور نصب میشه به خروجی پائین TVS اگر دو خروجی داره و خروجی بالای TVS به وکیوم دکلو نصب میشه=
EFE TVS = که در روی کاور سوپاپ نصب میشه چند مدل هست بعضی ها دو خروجی هوا داره بعضیها 3 و 4 خروجی هوا داره در موتورهای 6 سیلندر کاربرات معمولا دوتا خروجی هواداره = میشه 3 یا 4 خروجی دار نصب کرد که باید قطعه PCV valve یا EGR یا THERMAL DEALY valve نصب بشه =
EFE VALE=که به گلوئی اگزوز نصب میشه و شلنگ وکیوم اون هم به TVS یا به کاربرات نصبه موقع استارت سرد پولک یا دریچه وکیوم تقریبا بسته میشه تا موتور از هوای گرم داخل محفظه موتور استفاده کنه برای بهتر روشن شدن خودرو و بعد از گرم شدن موتور دریچه وکیوم توسط شلنگ که به کاربرات نصبه هوا را کنترول میکنه و باز میشه ودود خروجی از اگزوز خارج میشه =
EFE VALVEگلوئی اگزوز =
PCV VALVE = اگر نصب بشه بهتره چون به مرور زمان رینگ و پیستون از اببندی خارج میشه و گازهای محفظه سیلندر روی میل لنگ و قطعات دیگه میشینه و این قطعه که روی کاور سوپاپ نصب میشه گازهای خروجی را میگیره و داخل اون سوپاپ هست که هوای تمیز را به کاربرات یا تراتل انتقال میده =
قطعه VACUUM TANK = برای تامین هوا ی وکیوم های دریچه HEATER و کولر بکار میره =
قطعهair pump = توسط تسمه به فولی میل لنگ نصب میشه در خودروهای 8 سویل هست کار این قطعه انتقال هوای ثانویه توسط پروانه جلوی پمپ و وکیومها و شلنگهای وکیوم به منیفولد اگزوز هست =
در این عکس قطعهair pump مشخصه =
سیستم کولر= مقدار گاز و روغن کولر در کاتولیگ نوشته شده هست =
گاز ایر کاندیشینر 12 یا همون کولر همه بجز سویل=
1.7 کیلوگرم یا 3 pound
روغن کمپرسور کولر کلی نوشتهشدهدرجه ویسکاسیتی viscosity = 525
مقدار روغن کمپرسورکولر=
297.7 گرم یا 8.7 f l. oz
روغن اکسل عقب یا دیفرانسیل =همه خودرو ها بجز الدرادو =
البته در کادیلاک سویل روغن دیفرانسیل سیلکون ریخته میشه بخاطر سیستم کلاچدار که نصب شده هست
2.0 لیتر یا 3-1.2 pints سه و یک دوم پینتس
موفق باشید
دیروز هنگام رانندگی نزدیک خانه چراغ ترمز روشن شد و ترمز هم ضعیف عمل میکرد رسیدم خانه کلا سیتم ترمز را از لحاظ نشتی چک کردم مشکلی نداشت درب مستر پمپ را باز کردم صدای خالی شدن هوا آمد ...! و روغن ترمز از قسمت بزرگ پمپ سر ریز شد ! قسمت کوچک پمپ خالی از روغن بود و قسمت بزرگ پر از روغن !
روغن را خالی و پمپ را پیاده و اوراق کردم مقداری جرم داشت تمیز کردم پکینگ ها همه سالم بودند داخل سیلندر هم کاملا صاف و سیقلی بود شکم به شیر تقسیم رفت پیاده و اوراقش کردم که یک قسمتش 4 تا روزنه داره که هر چهارتاش با سوزن تمیز کردم که گرفتگی نداشت اما داخل سیلندر و پیستونش و فنرش مقداری جرم داشت که تمیزش کردم(البته فقط سر و ته شیر تقسیم را توانستم اوراق کنم قسمت وسط را نتوتنستم به همین منظور با سرنگ روغن ترمز را به قسمت وسط تزریق کردم اما جرم ها میان درون 4 تا روزنه گیر میکنند لطفا راهنماییم کنید چطور میشه قسمت وسط را اوراق و تمیز کرد جنس شیر تقسیم چدنیه.با تشکر
جناب KCNC
تجربه نشان داده که شیر تقسیم دوام بالایی داره و به این راحتی خراب نمیشه، بنابراین بهتر هست که اول روی موارد دیگه تمرکز کنید.
آیا همه چرخها را بازدید کردید تا احیانا نشت روغن نداشته باشه؟
خالی شدن بخش دوم ( کوچک ) پمپ اصلی یعنی تخلیه روغن مربوط به مدار ترمز چرخهای عقب، پس بهتره اول چرخهای عقب را بازدید کنید که آیا نشتی داره یا خیر؟
اورینگهای مربوط به پیستون داخل پمپ اصلی ممکنه فرسوده شده باشه اما مشخصا در زمان عملکرد و ترمز گرفتن این قضیه مشخص میشه و در وضعیت خارج از پمپ ممکنه به نظر سالم برسه،
من توصیه میکنم همه لوازم را ببندید و هواگیری کنید تا احیانا اگر مشکلی هست در حین هواگیری معلوم بشه و با این کار هم شیر تقسیم تمیز میشه ( چون مدام روغن با فشار از داخل شیر عبور میکنه و جرمها تخلیه میشه) و هم اگر کارایی اون پایین آمده باشه به راحتی نمیشه هواگیری کرد چون روغن را به چرخها نمیرساند.
جنس بدنه شیر تقسیم از برنج هست و حالت ترد داره و باید مراقب باشید فشار زیادی به اون وارد نکنید.
این احتمال هست که اورینگهای بخش عقب ( مربوط به مدار چرخهای عقب) فرسودگی بیشتری پیدا کرده و نشت روغن به داخل بوستر هم داشته که اگر احیانا این اتفاق رخ داده باشه داخل بوستر هم مقداری روغن ترمز وارد شده.
با استفاده از یک تکه سیم به شکل گِیج داخل بوستر را چک کنید( از محل اتصال سوپاپ یکطرفه هوای بوستر ترمز) و اگر سیم روغنی شد یعنی مشکل همین مورد بوده.
آقا محمد تجربه بسیار خوبی در این مورد دارن که امیدوارم با توضیحات بیشتر راهنمایی مناسبی برای شما ارائه بدن
سلام دوست عزیز knc
در مورد اون قسمت ترمز بنامه break combination valve یا شیر تقسیم ترمز
اون قسمت وسط warning light swich یا چراغ اخطار روشن شدن ترمز که گفتی چطوری باید اوراق کنی =ببخشید منظورتوت را متوجه نشدم
فیوزهای فشار با استفاده از پیستون که به هر دو مدار هیدرولیکی به اولیه و ثانویه که سوئیچ اختلاف فشار شامل پیستون، سوئیچ تماس با برق، سیم کشی و هشدار دهنده نور قرار گرفته است.
اگر وسیله نقلیه نشتی داشته باشد یا نیمه اولیه یا ثانویه مثال چرخ عقب یا چرخ جلو از سیلندر اصلی، یک اختلاف فشار مدار بوجود میاد . فشار از بخش عملکرد سیستم هیدرولیکی را به پیستون و فشار به سمت با افت فشار نیروی حرکت پیستون باعث میشه که سوئیچ الکتریکی این مدار روشن میکنه
این پیستونها حرکت نمیکنند مگر اینگه اتفاقی در سیستم ترمز رخ بده و چراغ ترمز روشن بشه
شما فرمودید قسمت کوچک پمپ خالی از روغن بود پس پیستون همون قسمت حرکت کرده و چراغ ترمز روشن شده حالا این خالی شدن
شما قبل از حرکت مقدار روغن را چک کردی؟
لنت ترمز عوض کردی؟
ایا روغن ترمز DOT 4 استفاده کردی یا DOT 3?
اگر جرم گرفته باید در یک ظرف تینل بالای 10000 بریزی و شیر تقسیم را داخلش بندازی و بعد از یه مدت با فشار پمپ باد روزنه ها را باز کنی
احتمالا روغن ترمز بر اثر گرم شدن و کهنه بودن خاصیتش را از دست داده و رنگ روغن هم تیره شده باید براق باشه ,و لوله ها هم کثیف شده هست
در شیر تقسیم سویل یک قسمت داره که با فشار سنج میتونیم درجه PSI line را اندازه بگیریم
مسائل دیگه هم هست
........................
Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:40.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)